Zanima me vaše mišljenje za ovu situaciju. Obilazim čoveka i pred sam kraj obilaženja čujem da smo se malo očešali. Stanem, stane i on. Izađem napolje, kad na mom autu nema nijedne jedine ogrebotine. Zakačio sam ga ono plastikom crnom sa blatobrana i ostavio mu crne boje po braniku prednjem, ispred tocka odmah. Sad mene zanima ko je tu kriv? Ja mogu da se kladim da mu nisam prilazio blizu, jer znam taj put odlično i auto mi je ležao u kolotrazima. Da sam prišao beloj liniji, osetio bih kako prelazim preko njih. U prillog mojoj tvrdnji ide i to da sam išao neko vreme iza njega i gazio je nekad po beloj liniji i uopšte bio joj je blizak i više nego što bi ja to voleo da sam u njegovom autu.
Nismo zvali miliciju, mada je on 2,3 puta to pomenuo da će zvati, ali nije zvao. Da smo zvali miliciju kako bi oni utvrdili ko je kriv?
Edit: inace razresili smo to tako sto sam mu ja rekao da cu mu ispolirati taj deo branika. Mislim da se moze lako skinuti poliranjem, posto nije izgrebano, valjda
Nismo zvali miliciju, mada je on 2,3 puta to pomenuo da će zvati, ali nije zvao. Da smo zvali miliciju kako bi oni utvrdili ko je kriv?
Edit: inace razresili smo to tako sto sam mu ja rekao da cu mu ispolirati taj deo branika. Mislim da se moze lako skinuti poliranjem, posto nije izgrebano, valjda

Comment