Koji Yugo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Moj jugic je 95' godiste (pocetak), presao je 114000km i i dalje vuce sasvim solidno (mogu da izvucem 155km/h, po njegovom cajgeru), vrlo malo duva na iberlaufu, a nista jos uvek nije radjeno na motoru + trosi jako malo ulja (0.5l na 5000km).
    Od limarije su radjeni pragovi i zamenjen je rezervoar (dobro je korodirao), a ostalo je u skroz dobrom stanju (skoro mi je malo prokisnjavalo u gepeku, al' nista sto malo silikona ne resava )...

p.s. Mada mi je sumnjivo sto su mi vrata ona matora, sa staklom iz dva dela (sa leptirom koji se ne otvara), a to sam vidjao samo na starijim jugicima + na crevu za gorivo (nedavno sam ga menjao sa rezervoarom u kompletu) pise 92' godina...
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Nemoj da te cude ni vrata ni crevo jel ko sto rece Sri sta je bilo to je stavljano
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• DejanV
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2005
        • 682
        • Beograd

Originally posted by zoranbg
        @ DejanV " i to strogo Castrol iz proverenog izvora " ...
        OBASJAJ I NAS !?! =]
        Na zalost, bilo pa se prica. Drugari koji su to uvozili za mene su rasturili firmu, svako radi sada za sebe (srpska prica!) i niko vise ne radi sa takvim artiklima.

Trenutno se snabdevam Castrol uljem, i za motor, i za menjac, i za kocnice, kod Auto Sporta na Crvenom Krstu (ima i druga radnja na Banovom brdu). Deluje mi kao prava stvar, ali iskreno, ne mogu da garantujem, bez obzira sto mi to ulje sedi u motoru.

Pozdrav,
        DVV
        Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• DejanV
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2005
          • 682
          • Beograd

Originally posted by cosworth
          Originally posted by DejanV
          3. razmisli o elektricnoj pumpi za gorivo. Mozda ti ne treba zbog performansi, ali je daleko kvalitetnija i pouzdanija od Zastavine.
          Koja-gde-koliko?
          Dodge - za V8 od nekih 6 litara - malo bucna, ali ljudska! - kupljena pre dve godine od RP Tuninga (Uros Piperski i Nikola Radenkovic).

Kod mene je ona bila nuznost, jer onaj Weber/Abarth 34/34 karb, sa bitno vecom usisnom granom i SF filterom, jednostavno moze vise nego standardna Yugova pumpa moze da isporuci.

Onda sam je platio 60 evrica. Pitajte Urosa, on sigurno ili ima na lageru, ili bar zna odakle se mogu nabaviti.

Ova moja bivsa je trenutno kod sina u Yugu, sa istim zadatkom i u istoj konfiguraciji, obzirom da sam ja presao na ubrizgavanje.

Pozdrav,
          DVV
          Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

U pitanju je Facet solid state pumpa. Nemam ih ja ali znam gde ima za 80e

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
            X