Imam dilemu oko cene, posto prodajem mog swifta. Auto je po saobracajnoj dozvoli, prvi put registrovan 97' godine, a u Srbiji je od 2002'. Ja sam ga uzeo pre dve godine od prvog vlasnika u Srbiji (dobro bio je preprodavac izmedju)
. Preso je 188 000 km. Od delova sam menjao: viljuske, h zglobove,l etvu volana, diskove, izduvnu granu, ceo set kvacila ukljucujuci i menjac, i dosta sitnica, da i veliki servis je radjen pre 15 000 km. Ima nove michelin energy gume. Sto se tice auta, mislim da je u dosta dobrom stanju, motor trosi oko 200g ulja na 1000 km i ide identicno kao i kad sam ga kupio. probao sam razne swiftove, i uglavnom su bili u bas gorem stanju, naravno probao sam i jednog
.. Zimus sam imao jedno grebanje desne strane, tako da je cela strana farbana. Auto je prav, ide pravo. Od opreme klasika, el podizaci, maglenke, podesavanje volana. Od ulaganja trenutno ima farbanje krova na kom se boja oljustila od sunca.
E sad, ja sam stavio cenu 3.000 po dogovoru, ali evo za skoro mesec dana po oglasima, bas slabo. Vidim i da se ostali swiftovi vrte dosta dugo. U prevodu, kolko da obaram cenu??

E sad, ja sam stavio cenu 3.000 po dogovoru, ali evo za skoro mesec dana po oglasima, bas slabo. Vidim i da se ostali swiftovi vrte dosta dugo. U prevodu, kolko da obaram cenu??

Comment