Koliko vredi Swift GTi ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AEROX
    CBC Član
    • 08.02.2006
    • 93
    • Nish

Koliko vredi Swift GTi ??

Imam dilemu oko cene, posto prodajem mog swifta. Auto je po saobracajnoj dozvoli, prvi put registrovan 97' godine, a u Srbiji je od 2002'. Ja sam ga uzeo pre dve godine od prvog vlasnika u Srbiji (dobro bio je preprodavac izmedju) . Preso je 188 000 km. Od delova sam menjao: viljuske, h zglobove,l etvu volana, diskove, izduvnu granu, ceo set kvacila ukljucujuci i menjac, i dosta sitnica, da i veliki servis je radjen pre 15 000 km. Ima nove michelin energy gume. Sto se tice auta, mislim da je u dosta dobrom stanju, motor trosi oko 200g ulja na 1000 km i ide identicno kao i kad sam ga kupio. probao sam razne swiftove, i uglavnom su bili u bas gorem stanju, naravno probao sam i jednog .. Zimus sam imao jedno grebanje desne strane, tako da je cela strana farbana. Auto je prav, ide pravo. Od opreme klasika, el podizaci, maglenke, podesavanje volana. Od ulaganja trenutno ima farbanje krova na kom se boja oljustila od sunca.
    E sad, ja sam stavio cenu 3.000 po dogovoru, ali evo za skoro mesec dana po oglasima, bas slabo. Vidim i da se ostali swiftovi vrte dosta dugo. U prevodu, kolko da obaram cenu??
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Koliko vredi Swift GTi ??

Pa klizaj po 200-300eur,ali realno tesko ces uzeti vise od 2000-2500eura za taj auto,em su cene dosta pale em je ponuda velika...
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Daj neke slike,koji motor, koja snaga,kolika mu je potrosnja...tesko ide prodaja bilo cega,udarila seka

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

nemoj da svatis pogresno ali ako ti neko da 2000€ uzmi i nemoj da ga nudis kafom da se ne predomisli!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Ja sam video jednog stranca za 300 Evra, bas GTi, i jednog sa izbledelom farbom za 1900!
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• AEROX
            CBC Član
            • 08.02.2006
            • 93
            • Nish

Zaboravio sam da sam imao temu pre 2 god. viewtopic.php?f=15&t=21636
            @legenda motor je 1.3 gti, 74 kw, u gradu mi trosi 11 l max al uz gazenje, ovako moze i 8, na otvorenom 6l.
            @ada ma jasno mi je savrseno sve, ali kad vidim ovo... http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... .6d/199834 http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... ler/195904
            http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... GTI/199322
            Da li ovi ljudi prodaju ove automobile ili jel ih neko kupuje po ovim cenama, pa ispada da sto su stariji i vise presli njima raste cena. Nije mi nikakav problem da spustim cenu, ali po cemu su ovi golfovi vredniji... ne znam dokle ce kod nas ovako...

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

svako moze da trazi koliko god hoce, ali je stvarnost nesto drugo "sta moze da dobije"!
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• Vidan KV
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2007
                • 432
                • Kraljevo
                • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

........aj da ne odem puno u off ali.......mene stvarno više izluđuje ta priča o Golfu II dizelu.....pitaš se ko kupuje i prodaje po tim cenama?...pre par meseci je došao čovek(mušterija) koji je platio G II dizela 2900 evra!!??...auto mator ravno 20 godina.I uvek ista objašnjenja:Golf je to,jes tvrd al znaš za naše puteve extra,i sl sranja...........mesec dana po kupovini smo skidali glavu motora,radili dizne,pumpu,.......sorry za off!....ps.želim ti da što bolje prodaš tog Swift-a......još uvek mi je jedna od omiljenih "zujalica"...

Comment

• somi_kac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.04.2009
                  • 796
                  • Kać

To za Golfa ne brini. Evo po Novom Sadu svi spustaju cene i prodaju ga 1500-2000. Jedan je prodao 1.6TD sa izduvalim motorom za 1000 Evra.
                  Uglavnom Swift nije popularan auto, bez obrzira sto je zmija sa tim motorom, tako da nema zaljubljenika (da ih ne nazovem drugacije), koji bi dali i po 3500 za njega kao za gore pomenuti auto.
                  OPEL Astra 1.6i
                  OPEL Kadett 1.6
                  ŠKODA Favorit

Comment

• vracarac
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2007
                    • 364
                    • Beograd
                    • Opel Astra G

Stavi neku malo vecu cenu, pa vidi da li ce ljudi da zovu itd, pa spushtaj pomalo i eto...

Shto se tiche Gofl 2, komshija skoro stavio svog crvenog golf 2 da se prodaje, gledam ispred kuce svaki dan, pa to nema ko se ne zastane da vidi, procita oglas!!!!! Ja u soku, ne verujem!!! Svaki dan!!! Ko Ferrari da mi parkiran ispred kuce... Ne razumem te ljude, al' jbg...
                    Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

Spomene li jos neko golfa u bilo kom obliku ide na klupu za rezervne igrace!!!

Comment

Working...
                      X