Ja sam pre neki dan uzeo komplet NGK svecice sa po 4 pipka. Koje vi svecice koristite za vaseg ljubimca?
Koje svecice koristite za vasu MAZDU?
Collapse
X
-
Re: Koje svecice koristite za vasu MAZDU?
NGK BKR5E-11 sa jednim pipkom. Pregledao am dosta tekstova osvecicama na forumu i te se vie pipaka su ustvari nista do obicna sminka.
Mozda jedino vrede nesto ove sa iridijumom ali ako ih ne menjas cesto jer se ne isplate.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Pa ne znam, meni tako receno, da kupim njih, kao dobre su... Mozda cu da provalim veliku glupost, ali, jer tacno da 4 svecice sa po 4 pipka povecavaju snagu motora za 5 konja?Riders on the storm...
Comment
-
-
E da je tako onda bi smo svi imali bar 5 konja viska ali nije.
Btw ko ti je preporucio te sa 4 pipka i zasto?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Prva ugradnja za Mazde su uvek bile NGK i Denso, kod mene je npr. Denso, na seticma je NGK, inace i jedne i druge iridijumske.
Evo Denso liste za Mazde koje idu u originalu http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... =4w-52.txt
Comment
-
-
Ako kupujete NGK obratite pažnju da li su original da ne biste prošli kao ja (detonacije i sl.problemi). Ne bih imenovao prodavnicu javno, ali cena za NGK divljaka je bila oko 350din/kom dok sam original plaćao oko 900din/kom. Sa ovim originalnim sada pali kao mina i sve radi kao sat.
Comment
-
-
Pa jel onda DENSO koji se ima kupiti kod nas bar original ?
Jel se to vidi po onome made in japan ili made in ko'ekude?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment