Imas dva motora 1.7 TDS i 1.7 DTL ovaj prvi je isuzu i ima 76ks a drugi je nemacki i ima 68ks.I jednom i drugom je oznaka 1.7 TD.
Ocena Opel Vectre B 1.7TD hitno!!!!
Collapse
X
-
Zar nema ovaj prvi 82ks a imas nemacki motor 1.7d bez turba sa 60 i 68ks,kao i verziju sa turbom isto sa 68ks
Posle dolaze 1.7dti sa 68 i 2.0di sa 82ks,to za neznost pumpe nisam cuo,kolaju price da motor 2.0 zna da trosi ulje ali kod mene pa skoro ni gram
Comment
-
-
2cantona netacno...ne bi da ureknem...ali sta se sipa u nase automobile ...khm khm...kuc kuc...NIJE TACNO!!!
wiz zna...darko, warbrg...pitaj ih
jeste lepo kada se ima para uzmem evro dizel i sipam dvotaktol...ali brate skupo je...
tako da sipam i D2 ( ja bi ga zvao D-qurton) jer je ko da su ga je*ba*li dok su ga rafinirali...ali sta da radim...teram...
a teram ga svaki dan...ali bukvalno svaki dan...nema dana da se ne vozi...evo vec godinu i po...
ne veruj bas svakom...bez dokaza...a i kada dobijes dokaze proveri da li su validni...
p.s. dobro dosao na mesto gde se razbijaju tabuiInjection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Originally posted by bigfoota potom ga je imao neki deda kome je sluzio samo da ga ovezu do lekara.Jesi li ti 100% siguran u tu pricu? Otvori ti cetvore oci...
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
ha hhah hahha da da...
ja sam prisustovao prodaji na autopijaci...
kad preprodavac valja mercedesa....
" ma vozila jedna baka,niko nije nikad sedeo na zadnjem sedistu..samo njena macka!! "
prevaranti su samo tako...pa kad namazu gume naftom..jooojLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment