E ovako interesuje me sta mislite o ovom modelu znaci Opel Astra G 2001 god sa 1,2 motorom 75 KS.Interesuje me kako su se one pokazale kolika im je potrosnja da li imaju nekih gresaka i sve sto je vezano za nju. POZZ
Opel Astra G
Collapse
X
-
Re: Opel Astra G
Koliko su meni rekli motor iz Corse i dosta slab za Astru G. Bilo je vec reci o tom motoru.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
-
-
Ja sam takođe zainteresovan za kupovinu astre g ali sa 1.4 ili 1.6 motorom.
Imao sam ponudu za taj 1.2 motor ali mi se čini da je to baš preslabo jer je ovaj auto još bio karavan ali je tip top što s tiče limarije ili je samo dobro našminkan.
Comment
-
-
1.2 je iz Corse, mislim da je preslab za Astru, mada kako kome. Ja ga imam u Corsi i taman joj je, a Astra je ipak teza, pre bih ishao na neki veci motor.Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
Gledao sam juče jednu korsu C sa tim motorom malo sam je i probao i čini mi se sasvim ok verzija jer mi je još želja da ubacim i plin. Jedino što je ova imala problem kad god ubacujem u rikverc menjač zakrči. Da li to znači da je set kvačila pri kraju? Kvačilo odvaja u gornjoj polovini.
Atra G je teža od korse znatno mada nisam siguran koliko.
Comment
-
-
ako vozis suzu znas sta je opel u poredjenju sa njom astri je bolja limarija,trap je losiji,motor kao motor ima malo vise elektronike koja moze biti komplikovanija i zahtevnija,potrosnja solidna kao kod svakog opela u globalu nema nekih mana solidan auto i usput dosta skuplji za odrzavanje od suze ali bolji i udobnij.inadam se da sam ti pomogao da stvoris neku sliku
Comment
-
-
Originally posted by mexatezina je tu negde mozda astra nije nista ni teza,stim sto je mozda jaci motor malo dugotrajniji sto verujem nikom nije svejednoOpel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
Trenutno ne vozim suzu prodao sam je pre mesec danaSad vozim Fiat Bravo 1.2 16 V 2001 god. zadovoljan sam sa njim ide lepo ne trosi puno po meni je udoban lepo se vozi stabilan je.Mislio sam da prodam bravo i da kupim astru ipak navikao sam na opela
a i mislim da je kvalitetniji auto.
Comment
-
-
Originally posted by mexaako vozis suzu znas sta je opel u poredjenju sa njom astri je bolja limarija,trap je losiji,motor kao motor ima malo vise elektronike koja moze biti komplikovanija i zahtevnija,potrosnja solidna kao kod svakog opela u globalu nema nekih mana solidan auto i usput dosta skuplji za odrzavanje od suze ali bolji i udobnij.inadam se da sam ti pomogao da stvoris neku sliku
Svaka čast
Comment
-
-
Originally posted by vracaracOriginally posted by mexatezina je tu negde mozda astra nije nista ni teza,stim sto je mozda jaci motor malo dugotrajniji sto verujem nikom nije svejedno
Comment
-
-
100kg nije mala razlika. Kad sam vozio 2 osobe (to je malo vise od 100kg) npr. u Corsi 1.2 75KS i te kako se oseti razlika.
U svakom sluchaju, mislim da treba ici svakako na veci motor, 1.4 ili jos bolje 1.6. Sto je veci motor auto je rastereceniji i mnogo se prijatnije vozi. Ako ces 1.2 onda bolje uzmi Corsu C, stavi joj plin i miran si.Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
cekaj ti hoces auto koji ti se svidja, a da pri tome bez motore ide kako treba.
vozio sam dovoljno puta astru sa 1.4 motorom i u istom danu 1.6 motorom.
onaj od 1.4 se u vozljni ponasa kao da ti je uvek povucena rucna kocnica.
ovde se ne prica o 2500ccm ili 4000ccm pa da diskutujemo da li ti treba ili ne. ovde je pitanje kakvo ce ti biti ubrzanje kada kreces na semaforu, ili kod mimoilazenja i uvlacenja/prestrojavanja, a o preticanju i da ne pricamo.
po meni je neozbiljno razmisljati uzimati "lepsi" auto na ustrp snage motora.
i o5 ponavljam, da je to kao i druge stvari pitanje ukusa, neko voli neonke a vecina ovde bi se na toKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment