ZEDER

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aleksabgd
    CBC Član
    • 04.12.2009
    • 84
    • beograd

Re: ZEDER

Ljudi sustina je u tome sto se nekako mora stati na put neovlascenim ugradnjama,prvo da li ta firma koja ugradjuje Zeder ima sertifikat od renoa da to moze da ugradjuje neugrozavajuci bezbednost,drugo ako je istina da postoji problem sa ugradnjom zedera na lagunama treba kontaktirati nekog ko je nadlezan za izdavanje dozvola za rad pomenutoj firmi i izneti mu celu stvar.Posto od toga nema neke vajde u zemlji Srbiji onda treba stvar predati novinarima i jednostavno izneti to u javnost.Da se meni to desilo i da imam dokaze pisao bi svima od Tadica do onog Okanovica iz komiteta za bezbednost saobracaja pa bi se neko valjda pozabavio tim problemom

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Upravo je to i poenta. Ovde se stvar zavrsila srecno po vlasnika automobila.
      Sta ako sad dok ovo pisemo slicna situacija se desi sa fordom?... ili nekim drugim autom.

Sto se tice ugradnje, vlasnik samostalno prihvata da mu ugrade zeder. Sumnjam da postoji i jedan vlasnik laguna koji bi pristao da mu se zeder ugradi ako mu se pre toga saopsti: Druze postoji verovatnoca da ce ti puci nesto na volanu. Cak i da dodaju da ce oni promeniti i letvu i stub volana, niko ziv nebi pristao...

Zato su oni ekspresno prihvatili da srede auto...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

LJudi, nemojte da pričamo bajke. Svi znamo da se na novim vozilima gubi garancija prilikom ugradnje Zedera. Prema tome, svi znamo da Zeder nije sertifikovan od strane proizvođača. Dakle, svaka priča na tu temu ne pije vodu.

Ako si znao da uređaj nije sertifikovan, zašto si ga ugrađivao? A to što se ovde priča o bezbednosti, to je više pitanje za državu i regulativu u oblasti bezbednosti saobraćaja. Kako automobil prolazi tehnički pregled ako je ugrađen nestandardan, nebezbedan uređaj?

Doduše, Zeder ima gomilu nekih sertifikata, između ostalog i od Mašinskog fakulteta.

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

jel laguna ono bese najkradljiviji automobil?

vazi sto ne bih ugradio zeder da imam lagunu, bolje da pukne letva(a nece jer je ovo usamljeni slucaj) nego da ostanem bez automobila

Comment

• aleksabgd
            CBC Član
            • 04.12.2009
            • 84
            • beograd

Slazem se da svako u svoj automobil moze da ugradjuje sta hoce ali i tu moraju da postoje neka pravila i norme koje se moraju ispostovati.U konkretnom slucaju letva volana je pukla i Hvala Bogu sve je proslo bez posledica a svi znamo da je moglo biti drugacije.Poenta je u tome da u slucaju pomenutog vozila Zeder nije najsretnije resenje jer postoji rizik od pucanja letve volana i to se mora napisati .Krajnje je neodgovorno i opasno sesti u automobil na kojem su uradjene prepravke koje mogu dovesti do nesrece.To se jednostavno mora kontrolisati i sankcionisati .

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

i sam automobil bez zedera moze dovesti do nesrece pa sedimo u njemu svakodnevno, u nekim stvarima treba videti kompromis..

Nemam nista sa zederom niti ga imam u automobilu, vozim ono sto niko ne krade(japance)

mislim da je zeder dobro resenje i firma je profesionalna cim je bez pitanja i pogovora resila coveku kvar, platila servis uz izvinjenje, neke stvari se ne mogu predvdeti pa samim tim ko radi taj i gresi.. na greskama covek nauci i postane mudriji pa kasnije to iskustvo prenese u sledeci proizvod.

meni sve lici da je ova tema zagovornik antireklame protiv zedera, sto zbog klonova sto zbog navodjenja na pomisao o nekim nesrecama..

ko pita mucenika sa ladom hoce li mu u sledecoj krivini ispasti gornja kugla pa svi voze ladu i sutiraju se nogama u **** a taj segment kontrole je resen

Comment

• aleksabgd
                CBC Član
                • 04.12.2009
                • 84
                • beograd

Po meni nikakvi kompromisi po pitanju bezbednosti ne bi trebali da se prave .Na putevima u Srbiji se svasta moze videti ali na to treba ukazati i mislim da su upravo ovakvi forumi pravo mesto za to.Bilo bi dobro da oceans13 postavi sliku sa polomljenom letvom da svi vidimo kako to izgleda

Comment

• oceans13
                  CBC Početnik
                  • 12.03.2010
                  • 5
                  • beograd

Nisam trenutno u Bg...ali cu sliku postaviti u petak...nemam razloga da nekom pravim antireklamu..jer sam i sam u privatnom biznisu .

Comment

• aleksabgd
                    CBC Član
                    • 04.12.2009
                    • 84
                    • beograd

Bas me zanima da vidim tu polomljenu sipku, a sto se tice antireklame mislim da niko normalan ne bi gubio vreme na to.A ako nekad neko iz pomenute firme procita ovo neka sam izvede zakljucke i ako nadje za shodno neka nesto demantuje.Po logici stvari Zeder bi trebao da ima listu modela u koji pomenti zastitni sistem nije moguce ili nije bezbedno ugraditi a ne krljaj busi pa sta bude...

Comment

• subicd
                      CBC Senator XXL
                      • 20.06.2008
                      • 463
                      • Novi Sad

Ne znam kako su kod tebe ugradili, da li su varili ili busili letvu. Kod mene je ugradjen Zeder(Passat B5) prosle godine-unapredjen model, i nije nista buseno, samo je stavljen prsten i zaliven tecnim metalom.

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Pa jel jezicak zedera koristi vec neku fabricku rupu? Mora da uskoci u nesto da bi blokirao stub volana.
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

petak prosao a slike jos nema

Comment

• oceans13
                            CBC Početnik
                            • 12.03.2010
                            • 5
                            • beograd

Comment

• oceans13
                              CBC Početnik
                              • 12.03.2010
                              • 5
                              • beograd

Postavio sam slike da ne bude da sam ispricao samo jednu losu pricu....

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

bem ti sunce al su ga ujebali

Comment

Working...
                                X