ZEDER

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marek
    CBC Senator
    • 16.09.2005
    • 243
    • Beograd

Re: ZEDER

koja je laguna u pitanju II ?

Comment

• Zoki1959
      CBC Član
      • 10.10.2010
      • 11
      • Paracin

Re: ZEDER

Ja sam planirao kupiti lagunu 2003, auto kao nov, i uvesti od rodjaka iz Francuske, medjutim njemu je otkazala letva volana na laguni, a nije imao ni sapu ni zeder,
      elem Sena je stradao zbog pucanja Renoove letve volana, prosle godine je Renault opozvao 387.000 automobila zbog iste stvari, (kulturno steering defects) u sustini
      mislim da je rec o Renou i zamoru materijala koji bi ti se desio mozda mesec dana kasnije, ne bih bio upucen u pricu da nisam cuo od rodjaka iz Francuske koji mi je savetovao da ne kupujem Renoa.

Comment

• forester
        CBC Član
        • 16.04.2008
        • 12
        • Beograd

Kupio sam polovan BMW 320 XD touring kod Delta Motors-a sa ugradjenim zederom. Probu auta sam obavio kod njih na parking posto nije imao tablice tako da nisam primetio da ima problem sa volanom odnosno da se isti klima i da zveci boze sacuvaj, put po kaldrmi do SC 11 april kada se ide iz Tosinog Bunara je bio nesnosan. Uglavnom da ne duzim, auto odvezen na servis, neophodna je zamena komplet sipke (bajoneta) volana. cena cca 1k EUR, uzrocnik ZEDER, sreca da je auto pod garancijom i da su ljudi iz Delta Motors prihvatili istu (posto je sa Zederom kod njih i kupljen kao premium selection). Uglavnom moja preporuka je na BMW ne ugradjivati zeder, jer ocigledno je da ovi koji ga ugradjuju nemaju pojma da to odrade kako valja. Bolje platiti kasko!!!!

Comment

Working...
        X