Ferarri 355 GTS :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Ferarri 355 GTS

Druze ja NE znam cega si se ti toliko uplasio pa si krenuo da brises postove, Youtube klipove, pola naloga, prelazis u ilegalu...Pa ako je SVE u redu, i vlasnik zna za to, u CEMU je problem? Mislim, ako si ubedjen da si u pravu i da nema nista lose u tome sto covek cepa tudji auto, onda ne bi trebalo da bude nikakvih problema ako vlasnik sazna za to, zar ne?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• cvrle
      CBC Senator XXL
      • 11.06.2006
      • 1008
      • Beograd,Banovo brdo

Mirko druze, ajde polako, nema mnogo strana, vrati se i iscitaj sve ponovo, ukljucujuci i to sto si obrisao uklopi u poentu price. Ja razumem verovatno tvoju potrebu, bio si fasciniran ferrarijem u lokalnoj majstorskoj radionici i napravio klipove oko popravke, rada na njemu i glavni akcenat stavio na paljenje, zvuk i probnu voznju majstora koji je imao vece mosnice da proba. Jedan od tih snimaka je sa komplet otkacinjanjem auta, i cela prica ide u smeru "kako to dobro zvuci i ide, alo vozili smo ferrari",i mi svi treba da popadamo i da kazemo "vrh brate" i sl., zaboravljajuci pritom pocetak da je auto doteran na servis letve volana i to nije bitno vec mosnice MajstoraM i ovog drugog koji verovatno ima malo vise mozga pa nije ni hteo da se upusta u to.

Ti si zapoceo i po meni nezrelo krenuo u diskusiju oko jasnih stvari, a mogao si preseci i reci " ma da bre ladno su vozili stvarno nije u redu nego to je njihova stvar ajde da pricamo o zvuku ferrarija i problemu zamene letve, specificnosti i sl.", tad bi dobio drugu diskusiju i ne bi doslo do ovoga verovatno..

Ovde su svi vrlo ozbiljni ljudi i pre svega pristojni tako da ne vidim da je iko iznosio uvrede na tvoj racun osim ostrijeg misljenja da to sto su radili nije ispravno i da tako ne treba da radi ni jedan servis, sto si ti i jes neko branili kao da je to najnormalnija stvar.

I za kraj, molim te ajde ponovo iscitaj sve sto si napisao za vlasnike, sadasnje, buduce, nije ovaj sad sto je tamo daleko, vec ovaj sto prvi zivi u BG. Pa ako je tebi jasno sta si napisao onda svaka cast, ja sam glup i slabo kapiram.
      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• MirkoDamnjanovic
        CBC Senator
        • 26.09.2008
        • 291
        • Srbija
        • Cetvorotockas

Originally posted by 206
        Druze ja NE znam cega si se ti toliko uplasio pa si krenuo da brises postove, Youtube klipove, pola naloga, prelazis u ilegalu...Pa ako je SVE u redu, i vlasnik zna za to, u CEMU je problem? Mislim, ako si ubedjen da si u pravu i da nema nista lose u tome sto covek cepa tudji auto, onda ne bi trebalo da bude nikakvih problema ako vlasnik sazna za to, zar ne?
        Jos jednom nemam cega da se plasim.
        Ti momci su vrsni majstori. Jesu pogresili sto su provozali auto. Cela stvar se zavrsila jako komicno. Ok nije vam smesna, rekli ste zasto i to postujem.
        @206 je vlasnik jakih automobila ( znam za 2 kad ima para za to ko zna sta je jos vozio/imao ) i verovatno mu je majstor koji ce mu proba tuniran 206 ili X5 nocna mora pa je pao u vatru. Ljudi to sto je auto probam i potopljen gas nije nista strasno. Pa svaki plinadzija proba kako auto ide kad nasteluje motor. To sto je vecina isla kod majstora koji ni ne znaju da uzupce motor pa lose prosli zao mi ih je. Ovi momci ispod svojih ruku imaju besprekorno sredjene sledece skupe automobile: A6 3.0TDI 2006. god. (tek se pojavio slupan na 8K km), 3 toyote land cruser, ferari lamela i servo, corveta menjac, restauracija porsea sa vazdusnim hladjenjem nemam pojma koje je to god proizvedeno, A8 4.2 2007. ( zamislite anlaser ne moze da se izvadi dok se ne izvade motor i menjac a i plombiran je tako da nije predvidjen za servis ), volvoov dzip 3.0 turbo, jaguar x type otiso alternator na 30K...

Stvarno pedantno i kvalitetno rade sve sto rade a sad zbog ovog samo sto niste krenuli da ih kunete. Ja osecam odgovornost za misljenje koje ste svi na osnovu jedne stvari zakljucili i moze da utice na njihov posao i reputaciju.

@cvrle za celicu sam rekao to sto sam rekao jer sam i ja slicno prosao. Kupim autic sve extra. Par voznji kad bam dize temperaturu. Stanem a ono popucala creva za hladjenje zbog progorelog dihtunga. Aj kod majstora na otvaranje motora i sve sto uz to ide. Siguran sam da je lik koji mi ga prodao znao za problem pa se resio "bede". Garant mu je par puta izbacio vodu na cep pa je brze boje prodao a posle meni kriv djavo sto nisam isproveravao auto vec kad sam video da extra izgleda izvadio pare i platio.

Comment

• MirkoDamnjanovic
          CBC Senator
          • 26.09.2008
          • 291
          • Srbija
          • Cetvorotockas

Originally posted by cvrle
          I za kraj, molim te ajde ponovo iscitaj sve sto si napisao za vlasnike, sadasnje, buduce, nije ovaj sad sto je tamo daleko, vec ovaj sto prvi zivi u BG. Pa ako je tebi jasno sta si napisao onda svaka cast, ja sam glup i slabo kapiram.
          Ne razumem te nista. Tadasnji vlasnik nije iz BGD ako me to pitas.

Comment

• cvrle
            CBC Senator XXL
            • 11.06.2006
            • 1008
            • Beograd,Banovo brdo

Pa dobro i ja mislim da nije, iz Obrenovca je, bese bio vlasnik tog nekog splava picerije Maratonci nekad, a mozda i gresim...

Iz ovog poslednjeg posta kapiram da si hteo mozda da im napravis reklamu kako rade ferrarije i skupa kola jos u prvom postu i kako su to sve super popravili, ne znam cemu onda stavljanja akscenta na probnu voznju, hrabrost i ne hrabrost Majstora, poverenje jednog vlasnika ferrarija da kaze dodji i teraj mi auto nesto mi lamela proklizava itd itd. Ok je i reklama ali na totalno pogresan nacin zapoceta i naravno lose ispala po servis. Ja recimo sad i da je poslednji na svetu ne bi ostavio auto tamo a da nisam pored i da cekam da ga zavrse, sto i vecina sigurno misli.
            Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Jos jednom, nije problem sto ga je stisnuo, njegova stvar, vec sto je mogao da osteti auto i ljudi rekli da to nije u redu ati stao na njegovu stranu i kako je jedino Dzoni u pravu. Da si rekao jeste zamalo da ga slupa dobro je prosao vidite sta se moze desiti kad na brzinu hoces da probas auto sa celavim gumama sve bi bilo u redu. Vec si poceo da iznosis glupave argumente. Bio sam i ja neizivljen i radio gore stvari sa kolima ali shvatam da je to bilo lose i neodgovorno ali ne da branim takve postupke.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• kuntalo
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2007
                • 342
                • Predgradje

Jel' neko sejvovao snimak? Aj' nek' ga mete, kad već nije problem...
                Save the Panda!

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

upravo tako, nece mu nista biti od malo veceg gasa, ali od bliskog susreta sa banderom, kontejnerom ili drugim autom moze da bude svasta. ne bih da ulazim u materijalno stanje majstoraM i majostoraA ali nisam siguran da bi imali dovoljno za popravke i tuzbe. imali su srece vise nego pameti.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• MirkoDamnjanovic
                    CBC Senator
                    • 26.09.2008
                    • 291
                    • Srbija
                    • Cetvorotockas

Veruj mi da mi je najmanje do reklame. Da se desila bandera verovatno bi i dan danas radili za tog vlasnika dan i noc bez dinara.
                    A nije se desilo u Obrenovcu i mislim da vlasnik maratonaca nije imao ferari?

Comment

• MirkoDamnjanovic
                      CBC Senator
                      • 26.09.2008
                      • 291
                      • Srbija
                      • Cetvorotockas

Nisam lepo procitao tvoj post @cvrle. Ispravka prethodnog poste je da reklama nije bila ideja. Sada je apsolutno nebitno zasto je sve pocelo.

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

Fascinantno je da neko ovakvo ponašanje pokušava još i da opravda. Ovo prosto ne može da se opravda.
                        Em je u pitanju tuđe vlasništvo, dakle nešto nad čim nemaš nikakva prava (pa makar to bio i tuđi bicikl), em je u pitanju egzotična i skupa stvar koju većina nas može da gleda samo na slikama.

Kakve sad veze ima stručnost takvog servisa, kad u njemu rade takvi đilkoši - kao da nečija stručnost opravdava bahato ponašanje.

Taj auto je takva egzotika, da bi trebalo da zovu vlasnika i da ga isparkira iz servisa, a kamoli nešto drugo...

Comment

• MirkoDamnjanovic
                          CBC Senator
                          • 26.09.2008
                          • 291
                          • Srbija
                          • Cetvorotockas

Ne mogu da verujem koliko ljudi ovo dozivljava licno. Sta koga briga? Pa taj isti vlasnik im je sledeci put rekao: "Eno ga u dvoristu idi uzmi ga i vrati kad sredis". Njega nije pogodilo a ovde su svi planuli ko da je vas. Dao covek gas, malo se zaneo pa sta sad, idemo dalje.

Comment

• 206
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Niko nije "planuo" ovde nego ljudi daju svoje misljenje o tome, ako si hteo drugaciju reakciju koja se ogranicava na "do jaja je klip, svaka cast kako M vozi" i slicno, nisi ni trebao da postavljas temu.

I vidim da vecini smeta ne to sto ga je majstor isterao da mu produva dizne, nego sto ti i jos par ljudi smatraju da je to U REDU i OPRAVDAVA takav postupak, u stilu nista nije bilo pa je OK - a meni licno je takav stav potpuno neshvatljiv.

Comment

• MirkoDamnjanovic
                              CBC Senator
                              • 26.09.2008
                              • 291
                              • Srbija
                              • Cetvorotockas

Nema na snimku nista sto je do j***. Jedino sto snimak pokazuje je koliko takva sprava nema veze ni sa cime sto poznajemo i da retko prasta greske. I ponavaljam da je prica u sustini komicna a svi ste prihvatili ko Englezi kad su gledali film "Maratonci trce pocasni krug".

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Mozda ce glupo zvucati, ali ne vidim iskreno sta je to toliko vanzemaljsko na kolima kojima u svemu, osim u max brzini parira jedna Impreza STI

Mi se primili, a ti povukao u "ilegalu" sa sve brisanjem avatara, postova, klipova i m statusa, vazi Pa i da te vlasnik nadje, valjda ne bi bilo problema...

Comment

Working...
                                X