Koliko mogu da me cepe na sudu 2. Nepropustanje pesaka.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Skoro sam bio u prilici da potpisujem zapisnik(blago meni :lol: ) ali za napomenu nisam imao 3,4 reda vec jedva nesto preko jednog reda(nedovoljno i za pristojnu recenicu).
    A na kakvu dopunu zapisnika mislis @dintel011?Jel to posebno parce papira ili sta?

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Mene ne zanima sta sudije slusaju. Ne mogu na osnovu toga meni da naplate kaznu ili oduzmu dozvolu.

Uzgred, da li oduzimaju kompletnu dozvolu ili se dobija zabrana za B kategoriju, jer ja imam i A i C?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Zabrana se upisuje samo za kategoriju vozila sa kojim je pocinjen prekrsaj ili krivicno delo.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dintel011
          CBC Senator XXL
          • 12.03.2005
          • 348
          • Beograd, Vidikovac

Originally posted by MOSLER
          A na kakvu dopunu zapisnika mislis @dintel011?Jel to posebno parce papira ili sta?
          Dopuna zapisnika je dokumenat kao i zapisnik, samo sto nije onako saren, bele je boje.
          Uglavnom pandurima sluzi kad pogrese neki podatak u zapisniku, posto nesme da bude precrtavanja ili prepravljanja podatka a posto su zapisnici numerisani, nema preskakanja ni cepanja, ispravku napisu u toj dopuni.
          Isto tako gradjani tu mogu da napisu svoje vidjenje situacije na toj dopuni jer na samom zapisniku ima mesta za 2-3 recenice, al to mi nikad niko nije ponudio, otkrio sam slucajno kad su permutovali registraciju, pa su ispravku napisali u dopuni.

Comment

• 156V6
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 415
            • BEOGRAD

Originally posted by Uros Piperski
            Pandur je napisao da sam odbio da potpisem, ali je zaokruzio da nemam primedbi na zapisnik.

@sri, znaci mogu da rade sta god hoce i kako hoce, da nam uzimaju pare u neogranicenim kolicinama, jer su oni ti kojima se veruje???
            Olosi moj druze olosi su to
            trazi suocenje, mozda bi mogao da nadjes i nekog svedoka da posvedoci u tvoju korist?

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Moje iskustvo je da uvek veruju Panduru. Jednom na sudjenju me je sudija pitao a da li vas policajac poznaje od ranije, kada sam mu rekao da me ne poznaje odgovorio mi je da onda nema razloga da me lazno tereti tj da je prekrsaj stvaran i realan i sta tu ja jos pricam. Dobio sam kaznu i otisao kuci.
              https://t.me/pump_upp

Comment

• nbbulevar
                CBC Član
                • 02.06.2005
                • 90
                • Novi Sad

A ako on opet potvrdi svoju pricu? Kome ce sudija da veruje, panduru ili meni?
                To ces tek videti kasnije jer presudu neces dobiti odma na licu mesta nego posle nekog vremena ti stigne na kucnu adresu. Dakle na tebi je sve,veruj mi nece favorizovati panduraSamo budi uverljiv,stalozen i istrajan u svom iskazu.I obavezno zovi pandura na suocenje.

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Ispishi ceo ovaj topic pa daj sudiji da vidi sta je razlog i osnova sukoba , mozda se jednog dana nesto negde i promeni.
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

Working...
                  X