Kazna za prekoracenje brzine od 25kmh?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: Kazna za prekoracenje brzine od 25kmh?

Koliko sam cuo, isla si oko 100 a ogranicenje je bilo 80?
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• ALPENGIRL
      CBC Početnik
      • 01.08.2010
      • 4
      • Beograd

da, rekli su mi da sam išla 101
      a ogranicenje j e80

ima li neko info za kaznu ?
      negativne poene? i kako se odvija ceo ovaj proces kod sudije?

nemam nikakvog iskustva

Comment

• GoranKum
        CBC Član
        • 04.09.2010
        • 13
        • Srbija-Svajcarska

Drugari ja gluplji zakon i bez ikakve standardne osnove nisam sreo nigde osim u Srbiji.Ovaj novi zakon o saobracaju je samo prepisan i to da je prepisan iz jedne zemlje sveta nego iz svake zemlje sta je Srbiji i srpskim svadarima najvise odgovaralo za globu jadnog i vec osiromasenog naroda.
        Ali da se vratim da brzinu.Pozto sam obisao skoro ceo evropski kontinent skoro svuda postoji tolerancija i otbis par kilometara od onoga sto je zabelezio radar dali je to 5-10% ili je to od 3-5 Km ali uvek postoji ta odredjena tolerancija zbog ne tatmosti brzinometra ili ne tacnosti radara.
        Samo i Zemlji Srbiji kat ti radar pokaze toliko to je toliko i po tome te sudija odrapi ali te obavezno na sudu pita koliki ti je mesecni dohodak pa na osnovu toga ti odredi dali je 6000 dinara ili 666000 dinara.U svakom slucaju sramota i za suctvo i za DRZAVU.
        Pozdrav Goran

Comment

• Vlajsa
          CBC Početnik
          • 29.07.2010
          • 9
          • NBGD

I ja sam juče imao bliski susret sa tim novim radarom koji slika i to na krivinama kada se spušta od Fruške Gore prema Novom Sadu tj Sremskoj kamenici.
          Dozvoljeno 60 km/h, išao 74 km/h.Kukao sam, molio, gurao pare ne vredi.Mi gospodine radimo svoj posao.Ne gospodo, vi pljačkate narod.Mesto gde ste stali na nizbrdici od osam stepeni nije mesto gde se postavlja radar jer bih trebao da vozim sve vreme pod ručnom.Na licu mesta dobih uplatnicu 3000 dinara.
          #@*& pandurska.

Comment

• Puzo81
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2009
            • 687
            • Novi Sad/Prijepolje

@Vlajsa
            Na istom mestu uhvatili me pre mesec dana,ogranicenje 60 ja isao 79(kao).Da ironija bude veca kazem devojci sad nailazimo na krivinu dje su drugara cepnuli pre neki mesec.Prodjem tu krivinu(koja izlazi na onaj kratki pravac a s leve strane veliko prosirenje,tu uvek stoje) nema ih,nagazim i posle neke sledece od 130stepeni bap i kazna.Potpisao zapisnik.Rece da je uplatim u roku od mesec dana a kopiju priznanice odnesem u sajkasku .Na zapisniku pise naravno da se plati u roku od 8 dana ili prijava.Platio odmah,odnesem uplatnicu tamo a pajkan na prijemnom ce ljubazno cuvajte priznanicu,niste trebali da je donosite ,pustite radariste,ne znaju sta pricaju

Da se ne lazemo,pravac Iriski venac-Paragovo,dve trake-jedan smer,dusu dao za peglanje 80-120 (paziti da se ne zakuca u slepere koje mile) tako da ce uvek imati "musterija" za radare

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

dusu dao za peglanje 80-120 (paziti da se ne zakuca u slepere koje mile)
              zamisli kako bi glasio taj clan zakona.

upravo si odgovorio na pitanje zasto je tamo takvo ogranicenje. zamisli sleper koji mili 7 km na sat, obilazi odron i mora preci u drugu traku, jer je dugacak. a ti iza krivine u fazonu nikija laude, "cepas". uz brdo nemate radare a iste su krvine.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zox1984
                CBC Početnik
                • 23.12.2010
                • 2
                • sopot

Danas me zaustavila policija u naseljenom mestu!Video sam ih u daljini posto je veliki pravac i smanjio sam niko nije bio napolju niti sam video da drze radar,samo kad sam priso na jedo 50 metara jedan je iskocio i zaustavio me kao vozio sam prebrzo!Uzeo je dokumenta i upso me u svesku,pokaza mi radar kao vidite isli ste 70 ovde je dozvoljeno 40 i u blizini ste skole mada je skola odtle citav kilometar!Nikakvu kopiju nisam dobio niti su mi trazili ista da potpisem.Radar mi je pokazao na
                sekundu i reko evo pise 70 vozili ste 300 metara toliko a ja sam usporio cim sam ih video,a pre tog pravca idu dve krivine koje mogu da se predju jedva 40!Tako da je ne moguce da sam vozio toliko 300 metara!
                Tako izgleda da ima nas dosta sto nas upisuju samo u svesku,a neznam jeli to dozvoljeno!I sta bi bilo pametno da kazem sudiji kad me pozovu,posto do sad nisam imo ni jednu prijavu ni za sta!Imam i dva svedoka koja su bila sa mnom isto su videli da sam upisan u svesku!

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Da li si išta potpisao?!

Da li je pravljen zapisnik?!

Ako imaš 2 svedoka, iscooliraj i čekaj poziv!!!
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zox1984
                    CBC Početnik
                    • 23.12.2010
                    • 2
                    • sopot

Nisam nista potpisao,nikakav zapisnik nije napravljen!Samo me je upiso u svesku!

Comment

• Dzoni_bgd
                      CBC Početnik
                      • 28.04.2011
                      • 2
                      • nikola.luchic@gmail.com

E ljudi stigao mi danas poziv kod sudije za prekrsaje.

Ogranicenje je 50 , ja sam po njihovim recima vozio 74 , pokazao mi jeste radar i na njemu je pisalo stvarno 74 al mi nije pokazao nista sa cime bi on mogao da mi kaze da je to zaista moja brzina. Samnom je u kolima bio jedan prijatelj , nisam potpisao zapisnik samo sto sad vidim citajuci prethodne postove da sam ispao kreten sto nisam u zapisnik uneo da je jedna osoba bila samnom u kolima pa da bude svedok.

Nisam prethodno osucivan , ovo mi je prvi poziv za kod sudije za prekrsaje i student sam , valjda ce da se smiluju. Naravno ortaka zovem na sud da svedoci.....pa majku mu to nije moja brzina!

Comment

• ALPENGIRL
                        CBC Početnik
                        • 01.08.2010
                        • 4
                        • Beograd

ljudi

a meni i dalje nije nista stiglo na kucnu adresu.....

Comment

• Dzoni_bgd
                          CBC Početnik
                          • 28.04.2011
                          • 2
                          • nikola.luchic@gmail.com

ne brini se , meni je ova kazna pisana 23.07.2010 i evo danas mi je stigao poziv....to je nase sudstvo....spooooroo je to...

Comment

• lostintime
                            CBC Član
                            • 23.04.2011
                            • 27
                            • nedodjija

meni su policajci doneli kaznu na kucnu adresu godinu ipo dana posle prekrsaja i to 2-3 dan posle nove godine oko 18h, poludeo sam kad sam ih video, srecom kazna je bila po starom zakonu...

Comment

• ALPENGIRL
                              CBC Početnik
                              • 01.08.2010
                              • 4
                              • Beograd

eee smor onda.... dakle stići će...

Comment

• lukaatv
                                CBC Početnik
                                • 11.08.2010
                                • 9
                                • Beograd

Pozdrav drugari.

I mene su prosle nedelje uvatili na radar. Kaze vozili ste 107km/h ogranicenje je 80km/h to je za oduzimanje dozvole, na novom putu ka pancevu. Kaze mozete doci da pogledate svoje vozilo. Ja izaso lik u kolima belezi u tefter moje podatke ja slazem pricu kako se zurimo da stignemo u selo i da moram da kupujem neke stvari a subota pa da bi stigo kukumavcim da mi malo progledaju kroz prste. I lik ovak pa sta da ti napisemo, ja slezem ramenima reko pa neznam, mislim zna on sta bi napisao samo da je hteo dve crvene i slobodan si ali nisi izrazili takvu zelju. I vratio mi dokumenta nazad i ja sad pitam sta sad kakva ce biti kazna a pandur ce na to bice neka novcana. Ja se mislim ebem li ti sveca nisi hteo pare a napiseaces neko sranje. Tako da neznam sta da ocekujem zapisnik nije pravio u mom prisustvu nije mi pokazao na radarau nista a reko je da me je usnimio. A tako su se lepo maskirali u neki raspadnut landrover onako u zaustavnoj traci i namestili stativ i radar i hvataju sve redom.

Comment

Working...
                                X