Ma pusti me svaki petak kad odem da odnesem robu u Suboticu i vidim je kako stoji tamo na placu sav se najezim, ima i lepsih auta ali meni je ovaj preteran i ne treba mi bolji, poceo sam vec da ucim valjda cu dati taj uslov i onda da odvalim drugara sa 323ti i ostale
Honda Civic 1.8VTi
Collapse
X
-
Nema da brineš brate, ako je auto u korektnom stanju, ne možeš da pogrešiš.Pazi samo, većina takvih alica, bilo koje marke, su pretrpeli havariju, pa budi oprezan i nemoj nikako sam da to procenjuješ kao ni stanje motora!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ako odlucim da uzmem vodicu nekog iz hondinog servisa da ga pregleda ipak nisu male pare. Ne verujem da ce me preduhitriti covek mi je rekoa da stoji tamo od oktobra i da matorci koji je gledaju kad cuju koliko je jak i kakav je auto dizu ruke od nje
Comment
-
-
Pa takav auto moze kupiti samo neko ko voli brzu voznju a kod nas honda nije nesto popularna a i neki matori koji dodje da gleda auto i ima priblizno toliko para ili vise pre ce uzeti nekog dizela ili nemca zbog predrasuda. Tacno receno covek mi je rekao: "Ovaj auto je napravljen za mlade i zeljne brzine, do 5 hiljada obrtaja ide normalno posle 5000 auto podivlja"Originally posted by Wiz'matorci
definisi
Comment
-
-
1.8VTI ti je engleska verzija i malo jih je kod nas na tržistu sad ovako kola imaju ubrzanje od 0-100km/h 8sjer imaju malo više kilograma nego 1.6VTI i konačna brzina jim je večja nego 1.6VTI-ju a sad ovako ima malo vise obrtnog momenta nego 1.6 i imaju šperu
(neznam kako se pravo kaže na srpski) što 1.6VTI nema
1.6VTI je sastavit u Japanu a 1.8VTI je u engleskoj i kod nas su malo ređe pa se i malo manje prodaju ali motor je japanski tako da tu nemaš šta da brineš samo gledaj u kakvom su stanju kola da nisu bila lupana i da jim nije kad nestalo ulja to ti je najvažnije kod honde a drugo sve radi i neboj se ako ju je neko prijet terao jer honda je napravita da se tera
Evo ti link da vidis koliko imaju cene kod nas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=453564
Comment
-
-
Sta kazes Vujadine karavan.
http://www.autoscout24.be/nl-be/detail. ... d=53617727
Evo da vidis u Luxemurgu koliko kosta.
Comment
-
-
Pazi, nisam rekao da ne moze da se nadje, ali ja licno ne gledam i nemam poverenja u kola koja su toliko presla...pa makar to bila i Honda. Imam ostre kriterijume, pa zato sam trazio kola po godinu dana. Sto opet ne znaci da ovaj konkretan primerak nije korektan auto koji moze dobro da sluzi - treba videti i ispitati. Inace, karavan je u principu manje na ceni od 5dr verzije. Bas sam gledao na mobile.de - stvarno je oseka 1.8vti verzije, ima samo dva (odlicna) primerka od oko 100000km, ali je cena visoka...ili odgovarajuca kako ko hoce.
Comment
-
Comment