uvek... iako sam par puta se raspravljo sa majmunom ispred mene koji misli da njemu blicam.. poshto jelte on nije blicao...
Lep zivot - Ablendovanje: Da - Ne?
Collapse
X
-
Uvek ablendujem drugim vozacima kada ima pandura na putu,narocito ako mere radarom mada sam primetio da dosta ljudi to kod nas ne radi tako da sam jednom umalo ostao bez dozvole(sudija bio neki fin covek).
Iako ovaj obicaj cesto moze da ti spasi novcanik a i dozvolu pitanje je sta ce sa njim biti kada se donese nov zakon o saobracaju jer ce po njemu biti zabranjen svaki vid obavestavanja drugih ucesnika u saobracaju o prisustvu saobracajne policije na putu.
Comment
-
-
-
Naravno...shoferska je tuga pregolema...
Ozbiljno, uvek ablendujem iz prostog razloga sto volim da neko meni ablenduje i mislim da je to sasvim u redu.
Koliko puta me je to sacuvalo od kazne...- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
(skoro) uvijek!
a ovo "skoro" moram da objasnim - u PL je zabranjeno davanje signala drugim vozacima da stoji policija...pa ako te druga patrola sklepa onda si j*bao jeza...jest da je tesko da ti dokazu da si blicao zbog policije ali te izhandre na drugi nacin
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Znaci bas uvek!!
To je elementarni vid kolegijalnosti i solidarnosti sa drugim ucesnicima u saobracaju, mada po novom ZBS-u ce biti ostro sankcionisano i vrlo rigorozna kaznaza ovo 'ometanje' OSL u vrsenju poslova kontrole saobracaja
a najsmesnije mi kad ljudima po gradu blickam za radar a oni bledo gledaju, misle neki poznanik ili sta vec...
Comment
-
-
Originally posted by Yugo Sport
a najsmesnije mi kad ljudima po gradu blickam za radar a oni bledo gledaju, misle neki poznanik ili sta vec...
Comment
-
-
Najviše mrzim kad mi neko blica a policijska kontrola na distanci od 5 kilometara..... lično o tome ne razmišljam puno(he,he,he) ali me Tetka tada zvekne po glavi pa moram da blicam.....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment