REG. na CG.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Idu oni braćo, garant(videli ste kako su bile mlake reakcije u Podgorici na pobedu u fudbalu nad BiH), a mi im još to i finansiramo plaćanjem njihove carine i dažbina za registraciju vozila.....Malo je falilo i da im novu vojsku opremimo!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• nole
      CBC Senator
      • 02.10.2004
      • 231
      • Igalo

Vidim ja da se ovde zakuvava . Bilo kako bilo ja pricam i pisem na SRPSKI posto sam taj jezik i ucio a onaj novokomponovani "maternji" ne znam na sta ce da lici a mozda bude i hvalilo slova, tj da ne znas kako koje slovo da napises

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Ma, daj Nole, isti smo mi, stvar je da neki tamo koji nemogu da dobiju fotelju u BG se pobunili pa zanovetaju na rachun neznam chega po cenu da cete morati da platite izgradju Bele kuce u Podgorici

Samo nabijaju troskove narodu , dupli aparati u celom sistemu, chista idiotija

Neznam ni sam koliko se Briselu sve to svidja, ini bi rado da im nove chlanice placaju a ne da muzu
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

Mislim da je pitanje razjashnjeno na vreme i dalja diskusija je nepotrebna, a pogotovo u kontekstu politike koja na zhalost ni samim politicharima ovih prostora nije jasna...

Lock by myself.
          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
          X