RTS pretplata i za automobile
Collapse
X
-
Re: RTS pretplata i za automobile
Teškoja lično neznam kada sam gledao rts,njihovu radio stanicu ne slušam jer smatram da nisu objektivni.Po meni RTS treba da se ukine jer nema šta da se gleda.Crtaći,obrazovne emisije.....sve je
Ono jest trenutno nemam auto,radije ću da uključim mobilni pa ću slušati muziku u autu ( kad budem kupio auto )
Comment
-
-
StudentBGD šta se cimaš oko toga
Ja ne plaćam ni TV pretplatu. Čekam hoće li neko da me pozove na sud pa da im odnesem sve one stare uplatnice od pre 20-30 godina jer, ovo što danas puštaju, ja sam već jednom platio. Ako oni mogu reprizne emisije, mogu i ja reprizne uplatnice
A još kad kažu- repriza na zahtev građanaPa nek' im plate ti što su tražili reprize. Ja nisam.
ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Koje crne obrazovne emisije, ja ne znam ni za jednu. Citao sam negde da BBC nedeljno ima vise obrazovnog programa nego sve nase televizije zajedno. Da bar repriziraju Branka Kockicu i ekipu, a ne kojekakve serije.
Comment
-
-
Iskreno, ne znam zašto i ranije nisu iskoristili ovu zakonsku mogućnost. Prema oprobanom Slobinom receptu, ovde će naplata biti 100%, pošto svi volimo da vozimo automobile. Sećam se da je Sloba zahtevao plaćanje poreza da bi se registrovao auto. A verovatno će ovaj RTS namet biti još jedna uplatnica prilikom registracije, pa ko neće da plati neće ni da vozi. Domišljato, nema šta.
Comment
-
-
Banekg je to napisao al isu moderatiori obrisali jer je posle krenulo u politiku.
To postoji 100 godina samo što se nije primenjivalo.
Comment
-
-
cekajte malo... Jel to znaci ako imam neki radio ili player koji pusta radio i ako ga uoce na tehnickom onda moram da im platim dodatnih 1000 din za radio pretplatu? omg
Neznam dal su ovi cisti, i dusu bi nam naplatili, ali sta ako na tehnickom svi povadimo radione?
Comment
-
-
Originally posted by GrahaNeznam dal su ovi cisti, i dusu bi nam naplatili, ali sta ako na tehnickom svi povadimo radione?
Comment
-
-
Mogu se ocekivati, vrlo brzo, jos dva nameta u ovom smislu - naknada za autorska prava, koju uzima Sokoj, svuda gde postoji muzicki uredjaj, pa i u kolima, i onaj drugi, za nosace zvuka, ne znam kako se zove institucija - to su jos dve takse koje se mogu ocekivati, kad se budu dosetili...Long Live CBC!!!
Comment
-
Comment