A ko fabricki ima u audio uredjaj, znaci nije nakdnadno ugradio... I jednostavno ne zeli da ga ima a ne moze da izvadi zbog vise razloga... Sta onda? Koga da hvata za gusu? Fabriku? Auto kucu? Samog sebe sto zivi u Srbilendu?
Hipoteticko pitanje u slucaju da pocne da se primenjuje i ovo sranje pored svih taksi: A sta ako npr izvadim radio pre tehnickog, i vratim ga posle tehnickog?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Hipoteticko pitanje u slucaju da pocne da se primenjuje i ovo sranje pored svih taksi: A sta ako npr izvadim radio pre tehnickog, i vratim ga posle tehnickog?
Nećeš platiti taksu. Tako je bar predviđeno, ako se nešto ne promeni.
TV pretplata i ta taksa na radio u kolima postoje od kad znam za sebe. Ali isto tako se sećam ćaletovog vađenja radia iz kola, skrivanja TV-a u kući i sklanjanja antene sa krova...
To je tada prolazilo, ali bila su to drugačija vremena.
...ovo moze, ako ste socijalni slucaj, imate dva stana, stan i kucu, kucu na selu...pod uslovom da u drugom objektu niko ne zivi itd. Dakle ako zivite u jednom stanu i niste socijalni slucaj, necete dobiti ovu olaksicu, uz obrazlozenje: " ha, pa ko danas nema TV ".
Zato su pricu i vezali za brojilo, jer decenijama nisu mogli da doakaju narodu, koji se snalazio na nacine, opisane u predhodnom postu, a pogotovu sada ne bi mogli bez sudskog naloga da vam udju u kucu da provere imate li TV.
Bas tako, TV pretplata koliko mi se cini nije vezana za imanje ili nemanje TV-a vec za postojanje brojila sto opet sa druge strane nema veze sa mozgom zbog samog naziva pretplate i onog za sta se ona vezuje!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Koliko je TV pretplata vezana za posedovanje TV prijemnika govori i naplata iste od firmi. Tako se desavalo (nisam siguran da li je u medjuvremenu nesto promenjeno) da su registrovani pijacni prodavci dobijali fakturu za placanje RTV pretplate. Pa postoji i obaveza da firme placaju RTV pretplatu i to na svakih, ako se ne varam, 20 radnika se placa pretplata za 1 TV prijemnik.
Sto se tice RTV pretplate za radio-prijemnik u automobilu isterace oni to na neki nacin. Na drugoj strani vozaci ce pokusati tu obavezu da izbegnu time sto ce vaditi radio-aparate iz vozila, a onda ce neko postaviti pitanje kako to da je od npr 2 miliona registrovanih vozila RTV pretplata naplacna od svega npr. 100.000, i onda ce po defaultu naplacivati svima koji imaju vozilo pa vadio ili ne isto ce na kraju ispasti.
...ovo moze, ako ste socijalni slucaj, imate dva stana, stan i kucu, kucu na selu...pod uslovom da u drugom objektu niko ne zivi itd. Dakle ako zivite u jednom stanu i niste socijalni slucaj, necete dobiti ovu olaksicu, uz obrazlozenje: " ha, pa ko danas nema TV ".
Zato su pricu i vezali za brojilo, jer decenijama nisu mogli da doakaju narodu, koji se snalazio na nacine, opisane u predhodnom postu, a pogotovu sada ne bi mogli bez sudskog naloga da vam udju u kucu da provere imate li TV.
nisi u pravu. kuca je na mom imenu i nemam drugih nekretnina na svom imenu. Prilozeni su racuni za struju i vodu iz kojih se vidi da se nista ne trosi i da su iznosi pausalni. Bez problema stiglo resenje da se pretplata ne placa.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Chubs izvini, u pravu si - moj tast je tako resio problem, prilozio im je racune, koji dokazuju da niko ne zivi u kuci, i da nema nikakve potrosnje struje i slicno.
Meni se problem desio, na samom pocetku uvodjenja TV pretplate, kada su mi stizali racuni za stan u nisu - kada sam podneo zahtev, dobio sam onaj glupavi odgovor iz mog predhodnog posta, i obrazlozenje da je RTS javno dobro od nacionalnog znacaja, i da se pretplata vezuje za domacinstvo, bez obzira na TV prijemnik. Kasnije su se urazumuli, pa je tast resio problem, a ja sam u medjuvremenu izdao stan, pa pretplatu placaju stanari.
Comment