Koriste pasivnu IR tehniku za aktiviranje radata, i fotomaterijal se snima na Digitalom Nikonu D1X od 5000 ? .
Kad bi kod nas to stavili na bandere, i kada bi ljudi saznali da tu ima nesto od 5000?, pa ni jedna bandera ne bi docekala jutro.
To je garantovano :lol:
imaju i kod mene u zrenjaninu te kamere, stoje kod semafora i snimaju ko predje na crveno, stavljene pre deset godina, mislim da ne rade vise. fotoaparat unutra mislim da nije vredan truda
Ima 2 takve kamere u ulici Bul.Avnoja(izmedju Beogradske arene i Merkatora). Postavljene su pre jedno 2-3 nedelje. Prvo ce te uociti da se meri brzina na velikom displeju. Prvi put kad sam to video primio sam se i prolazio vise puta(za redom) svaki put sa sve vecom i vecom brzinom. S obzirom da je 300 m pre tog merenja semafor nema mesta za neke ogromne brzine ali nije ni bitno jer je ogranicenje jedno 60 tako da u svakom slucaju nije problem napraviti prekoracenje. Sutradan prolazim tu peske i uocim kamere iza displeja koji pokazuje brzinu i shvatim kakav sam idiot ispao.
Ali zato je ovaj sprej za mene otkrovenje!!!
Da li ima negde u Evropi da se kupi??????
Ako neko zna nek napise.
Kao prvo pozdrav svima na forumu a sad taj sprej, ko može da mi ga sredi i jeli je to stvarno upotrebno mislim jeli ko to več probao pošto ja imam več Blinder ali on ti ne pomaže kod radar koji te slika
Comment