Aluminijumska grana je definitivno i moze da radi sa LOVECO sistemom.
Pitanja za Vlasnike Fiat Maree...
Collapse
X
-
-
Pitanje za sve Fiatovce na forumu, predlozite mi neku prodavnicu auto delova, koja drzi kvalitetnu robu ili originalnu a da bas ne deru, znaci neki prosek, treba mi informacija o cenama neki delova i potrosne robe koja bi morala da se menja na ovom autu ako bih ga uzeo... Pa da sagledam sve troskove... Pozdrav... U kojim servisima odrzavate Fiata.. Ne mislim naravno da idem u Deltu ili kod slicnih deraca, vec me interesuju dobri servisi koji ce posao kvalitetno uraditi po razumnoj ceni...Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Ja mog fiata odrzavam,a ujedno i kupujem delove u marea trade zemun 011/617-045.Vrlo su korektni sa cenama(i delova i usluga) i za sad nije bilo nikakvih problema,inace kod njih sam radio veliki servis odmah po kupovini auta.Naravno sve beleze u servisnu knizicu tako da postoji garancija na sve sto je radjeno...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
-
Originally posted by EonDa te sluzi, bar kao Japanac, uz troskove odrzavanja kao da je Zastava...Nista bolje ne trazim, neka sluzi kao nissan i bice sve ok. Inace nissan je i dalje u porodici, samo je prebacen u taxi sluzbu, tu ga ocekuje teska noga moga brata koji je tek polozio, pa je tek sad na pravom ispitu i jedan i drugi uporedo! Kada se bude prevalila neka veca kilometraza bice i jedan sumarni izvestaj troskova, jer vodim evidenciju o svemu!
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment