Mazda RX 8 ili ipak nesto drugo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 22_racing_22
    CBC Član
    • 11.07.2012
    • 11
    • Cacak

Odg: Mazda RX 8 ili ipak nesto drugo

Hvala puno na odgovoru. Dosta mi zanci sto si mi naveo ove razlicite modele, ova dva od 165-180ks mi se cine kao najbolja varijanta, tu me zanima samo quattro ili obican, sta je bolje? Lupanje plastika u kolima, da to moze da zasmeta kevi ako ga bude vozila, siguran sam da ce taj problem resiti u roku od odmah tako da se ne brinem . Pogledaj sliku u mom prethodnom postu, mislis da nisam naviknut na buku, cagrljanje, udaranja, lomljavu
    P.S
    Znali se nesto o potrosnji, u slucaju da se vozi do 2.500 rmph na otvorenom putu?

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Licno bih uzeo quattro verziju, zato sto je to veliki plus za takvu vrstu automobila.
      A sto se tice potrosnje, o tome ne razmisljaj ako kupujes TT. Nit ce da trosi malo, nit ces ti da ga vozis do 2500 obrtaja.
      Ako ti je potrosnja bitna, a ipak bi da ide solidno, neki golf TDI 115-130 ks, cip i zaboravi tetku... :-) pozz

Comment

• Desmo
        CBC Senator
        • 27.06.2010
        • 280
        • Vrsac
        • VW Mk2 1.8

Kvatro je malo skuplji za održavanje zbog dodatnih delova na zadnjem vešanju, opet sa druge strane ne znam koliko se ispati imati auto sa 200 konja samo na prenjim točkovima. Ako razmišljaš šta je bolje, bolja je zadnja vuča, BMW 3 ci na primer.

Za 1,8T sekvent je 550 evra
        Aspirazione naturale!

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Nije na prvi pogled tako atraktivan ali daleko razumniji izbor u datim okolnostima.

Comment

• 22_racing_22
            CBC Član
            • 11.07.2012
            • 11
            • Cacak

Originally posted by WEST 014 View Post
            Nit ce da trosi malo, nit ces ti da ga vozis do 2500 obrtaja.
            Ako ti je potrosnja bitna, a ipak bi da ide solidno, neki golf TDI 115-130 ks, cip i zaboravi tetku... :-) pozz
            Naravno da ga necu voziti do 2.500, ali ima ko hoce, dok ga ja vozim ne interesuje me koliko trosi. Ali definitivno majku interesuje posto sam je nekako, neznam ni sam kako nagovorio da zamenimo c3 i doplatiomo za tt, odnosno do 7 eventualno 8l /100kmh do 2.500rmph je prihvatljivo . Uz put plin u tt-a, definitivno ne . Sto se BMW-a tice, neznam gledao sam neke, lepi su i sve to, ali tetka je tetka

Edit: Totalno sam izbacio iz konkurencije auto koji je izgledom zasluzio da bude ovde, BMW Z3. On deluje skroz ok, uz to presao sam ceo nfs sa njim Govorim o modelu 2001-2 oni mi se uklapaju u cenu
            Last edited by 22_racing_22; 31.07.2012, 18:59. Reason: Zaboravih

Comment

• strela75
              CBC Član
              • 02.07.2008
              • 64
              • Krnjaca

Originally posted by 22_racing_22 View Post
              Naravno da ga necu voziti do 2.500, ali ima ko hoce, dok ga ja vozim ne interesuje me koliko trosi. Ali definitivno majku interesuje posto sam je nekako, neznam ni sam kako nagovorio da zamenimo c3 i doplatiomo za tt, odnosno do 7 eventualno 8l /100kmh do 2.500rmph je prihvatljivo . Uz put plin u tt-a, definitivno ne . Sto se BMW-a tice, neznam gledao sam neke, lepi su i sve to, ali tetka je tetka

Edit: Totalno sam izbacio iz konkurencije auto koji je izgledom zasluzio da bude ovde, BMW Z3. On deluje skroz ok, uz to presao sam ceo nfs sa njim Govorim o modelu 2001-2 oni mi se uklapaju u cenu
              Zasto ne plin u TTa? Ugradjivase ljudi u BMWe V8/V10, (najsportskije guje) kako bi mogli da se ganjaju sa prestupnicima sirom nase zemlje, a tebi ispod casti plin u TTa?

Pozdrav.
              Kad svi misle isto - znači, niko ne misli mnogo.

Comment

• 22_racing_22
                CBC Član
                • 11.07.2012
                • 11
                • Cacak

Ma nema veze sa casti, i onako nema gepek, ako stavim bocu za plin od gepeka ne ostaje nista.

Comment

• WEST 014
                  CBC Senator XXL
                  • 17.08.2010
                  • 862
                  • Valjevo
                  • Audi A4

TT ce da ti trosi na otvorenom 8-10 normalne voznje. Grad 12-15. Gas patos sve isto samo X2. 225 ks nije stedljivo.

Comment

• 22_racing_22
                    CBC Član
                    • 11.07.2012
                    • 11
                    • Cacak

U toku sledece imacu prilike da vozim tt,da ne objasnjavam sada kako i sta, nebitno je, pa cu javiti kakvi su utisci Jedan prijatelj koji radi sa autima kaze da je to kao da sednes na dasku i vozis se rosulama i kako 98-01 ima fabricku gresku prevrtanja u krivini

Comment

• WEST 014
                      CBC Senator XXL
                      • 17.08.2010
                      • 862
                      • Valjevo
                      • Audi A4

Mislim da su to bili modeli 99-00. Kasniji modeli su imali izmenjeno vesanje, elektronsku kontrolu stabilnosti i zadnji spojler.

Comment

• 22_racing_22
                        CBC Član
                        • 11.07.2012
                        • 11
                        • Cacak

ok sve javljam uskoro

Comment

• 22_racing_22
                          CBC Član
                          • 11.07.2012
                          • 11
                          • Cacak

Evo da se javim, vozio sam tt-a, ali ne 225, nego 180 quattro. Utisci i nisu neki, nije to auto koji bi vozio svaki dan. Ni nase gorivo mu ne prija bas, situacija pravac i malo vise gasa, puca nazad na auspuhu. Sve u svemu ipak cu jos da razmisljam

Comment

• WEST 014
                            CBC Senator XXL
                            • 17.08.2010
                            • 862
                            • Valjevo
                            • Audi A4

Kazem ti ja, nadjes lepo nekog Golfa IV TDI 130 ks 6b, ili jos bolje GTI TDI 150 ks, ja sam vozio takvog, ide kao metak. To kad cipujes ide bolje nego TT a trosi 5.5 litara

Comment

• Stefan90
                              CBC Član
                              • 13.11.2012
                              • 90
                              • Beograd
                              • Audi TT mk1

1. Auto na plin ide bolje nego na benzin. (nas benzin nisam poredio preko)
                              2. Ne postoji 180ks quattro ili ako ima je jako redak ali sam 99% siguran da su svi quattro 225.
                              3. Fabricka greska je bila samo u zadnjem spojleru ali posto su polovnjaci od preko imaju ga i stariji jer je tamo audi to nahnadno stavljao u garantnom roku.
                              A ti pucanje iz auspuha je vrv nesto steasno prljavo. Vrv izuv. Moj ne puca ni na 6.5k rpm

potrosnja prosek 10-11l plina. Otvoren do 120 7l. Otvoren 180+ 14-16l

auto jeste tvrd, moj jos ima sportsko vesanje i spusten je dodatno i zbog toga se cuje lupkanje dok se vozi po nasim putevima, ali to je samo od gepeka plastika skinuo sve postavio izolaciju vratio i evo 3godine nista. Btw gepek je ogroman kad se obore sedista koja au svakako usless. Stalo je 6 kofera.

Jedini fabricki problem je instrument tabla koja je gotovo 99% jeager uzasnog kvaliteta. Sve ostalo je extra. I auto je jeftin za odrzavanje, kao sto neko rece veoma zastupljen motor kod cele vw grupacije, jedino limarija ali neces valjda da ga lupas svaki dan.

Comment

Working...
                              X