..evo da se i ja malo ubacim.Ako hoce da kasnije izgubi sto manje para,onda je izbor definitivno Passat ili neki Audi,ali je uvek kazem da se auto kupuje srcem!Moja preporuka je definitivno Accord deisel,jer ima najkvalitetniji motor i za te pare dobijes neverovatno dobru opremu.A sto se tice dizajna veoma je moderan i agresivan.A neko je pomenuo Lexusa.Najjeftiniji model IS series je daleko skuplji od 30.000 tako da to otpada.
Koje auto do 29000e?
Collapse
X
-
-
Originally posted by proXimus...uvek kazem da se auto kupuje srcem!Moja preporuka je definitivno Accord deisel,jer ima najkvalitetniji motor...
Honda prvi put u zhivotu napravila diesel motor i odmah je najbolji.nabaci neki uporedni test kao primer recimo...
Comment
-
-
Samo sam cekao kad ce neko da se pobuni
Nema razloga da se kaci nikakav test,nek covek sam odabere sta ce da kupi.Ali ja koliko se secam da su svabe (kraljevi TDI mafie) priznali hondin motor da je bolji od njihovog...
Laki,ajde ajde nije bolji od JTD-a!Sala
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by makiali prije novi bmw 3, 320d 120 kw kosta oko 27000 eur svi troskovi uracunati
Comment
-
-
Originally posted by killazOriginally posted by proXimus...uvek kazem da se auto kupuje srcem!Moja preporuka je definitivno Accord deisel,jer ima najkvalitetniji motor...
Honda prvi put u zhivotu napravila diesel motor i odmah je najbolji.nabaci neki uporedni test kao primer recimo...
http://www.ukintpress.com/engineoftheye ... /2_25.htmlLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Obzirom da je za caleta, uzimam da je relaxiran i smiren chovek u najzrelijim godinamatako da je najisplativija opcija (a da mu "lezhi") neki VW ili Audi iz chisto ekonomskih razloga. I to ova verzija:
3C2211 Passat 1.9 TDI 1,9/1896 77 kW (105 KS) 5 28440 E
Ne samo da je diesel "magnet" za potencijalne kupce, vec kad ti isti potencijalni kupce uoche ono 1,9 TDI samo pochnu da kolutaju ochima od srece.Dakle, zeldi, pa josh 1,9 TDI - to im je vrh...
Josh ako ima neko "crveno I" - sreci nikad kraja
realno, to je najpametnije ulozhena kinta, obzirom na lokalni mentalitet (i najmanji pad vrednosti).
E sad, ako malo bolje razmislim shta bih ja sa 30 k evrica...ima tu manje isplativih kombinacija, ali puno boljih, ako znate na shta mislim...
Ja ionako nisam nikad znao da pametno ulozhim kintu...
Comment
-
-
realno, to je najpametnije ulozhena kinta, obzirom na lokalni mentalitet (i najmanji pad vrednosti).
VAG bilo koji i Balkan ne idu u istoj recenici osim ako postoji i neki drugi auto za voznju i koji sme da napusti garazu (sa miniranim ulazom u istu).
sala mala, VW se kradu ko dobar dan, isto i Audiji tako da ulagati pare takvu investiciju je po meni ravno hazardu/kockanju.
moze da bude dobro upotreba i dobra para kasnije a moze i sve da nestane tek tako....
nazalost, godinama VW je poznat po tome da su mu brave na vratima samo ukrasni elementi (ocajna konstrukcija i izrada) i da su beskorisne.
cisto da se ima i taj detalj pri odlucivanju u sta investirati.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by makiugradi se "zeder",razni alarmi .......Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Sad jbg. nakbolje da chovek plati nekoga da spava u autu za 100? mesechno
Comment
-
Comment