Fiat X1/9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Fiat X1/9

Evo ovako; poshto sam odavno zarazhen 'italijanskim bakcilom' (prvo vozio Fiat Ritmo 105TC, a zatim i Ritmo Cabrio 85S) vec dugo duuuugo vremena razmishljam o ovom automobilu, trazhim ga ali nigde ni od korova... Jedan stoji u halooglasima '88. godishte ali dasa trazhi 4.000 eur :!: za njega :cry: Ako neko poseduje bilo kakve informacije (nechiji komshija ima ovaj auto i ne zna shta ce s'njim, dosta bi mi pomogao... ) Inache auto bih kupio za sebe i sredjivao ga postepeno ali maximalno!

Takodje me (veoma!) zanimaju iskustva vezana za ovaj mali dvosed (ako je imao bilo ko od vas)... Inache, automobil se proizvodio od 1974-1988 (1300ccm i 1500ccm) dizajn Bertone...

Hvala unapred!
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

Bas sam juce vidio taj auto u gradu (Budva),bilo je malo zapusteno i bas sam se zapitao koje li je,ni na pamet mi ne bi palo da je fiat
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

U Novom Sadu postoje dva X1/9 i oba su maximalno sredjena! Inace mnogo je atraktivniji uzivo nego na slikama.Vozio sam se u jednom i stvarno ide jako lepo,ali zna u krivini pod jacim gasom da zanese zadnji kraj.Inace auto je samo za one ispod 175 cm. sedista ne mogu da se pomeraju.Ja sa svojih 192 cm nisam mogao da ga vozim :cry: !
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

Ima i jedan (koga sam video) u BGDu... Stoji već tri ili četiri godine ispod cirade, a samo sam ga dva puta video za to vreme da je otkriven. Bele je boje i ima neke do jaja felnice...

Comment

• Sasha
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 4126
          • Novi Sad

btw. raspitacu se kod mojih u klubu da li postoji mogucnost nabavke.Kilaz da li hoces pristup temi Italian cars? Da li da te ubacim medju clanove?
          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Originally posted by lucifer
            Ima i jedan (koga sam video) u BGDu... Stoji već tri ili četiri godine ispod cirade, a samo sam ga dva puta video za to vreme da je otkriven. Bele je boje i ima neke do * cenzura * felnice...
            Daj choveche, shalji mi pp na kojoj adresi je parkiran pa da probam...

Originally posted by AR
            btw. raspitacu se kod mojih u klubu da li postoji mogucnost nabavke.Kilaz da li hoces pristup temi Italian cars? Da li da te ubacim medju clanove?
            Hvala AR na tebe sam najvishe rachunao...Pristup temi Italian cars imam, a shto se tiche chlanstva, sam proceni...

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

killaz,welcome to the club !
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

svidjaju mi se ta kolica :lol:
                ali toliko mi je krivo sto taj automobil izumire kao Do-Do ptica :x :cry: :lol:

Comment

• Sasha
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 4126
                  • Novi Sad

kilaz,ako dolazis u NS na sajam, ceka te prijatno iznenadjenje. U hali 6 gde su izlozeni oldtimeri parkiran je onaj X1/9 u kom sam se vozio.Inace auto je na prodaju,bordo metalik,stanje 1! E sad deo koji ti se nece svideti,cena 10000e ! Inace pricao sam sa Lemijem(predsednik kluba) i on mi kaze da se njihove cene krecu tu oko 3000e(solidno stanje) i na zalost, ne zna nikoga ko prodaje.Ostaje ti da pregovaras sa onim likom iz oglasa ili da negde nadjes papire(jako tesko) i dovezes jednog iz Italije!
                  www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Nikola
                    CBC Senator XXL
                    • 29.09.2004
                    • 975
                    • Indjija/Vojvodina

killaz >>>ja svaki dan vidjam jednog u Zemunu. I koliko vidim nije u nekom stanju (bar spolja), znaci limarija izgleda dobro, ali nije utegnut onako sav.
                    Cinimi se da se ne vozi.
                    E sad da li ja i lucifer pricamo o istom autu?

Hm, sad nesto razmisljam mozda ga i nisam video u Zemunu, ali ako nije u Zemunu, onda je sigurno na Vozdovcu u ulici Vojvode Stepe. A ako je u Zemunu onda je u onoj glavnoj ulici koja ide prema Batajnici i dalje prema NS (stari put).

U svakom slucaju, ili prodji sam kroz ove dve ulice sto sam ti rekao (nalazi se sa desne strane kad ides od Autokomande, ili sa desne strane ako ides od Batajnice :lol: ), ili sacekaj ponedeljak, pa cu ti tacno javiti gde je.

Nadam se da sam bio od pomoci.
                    .:Cuore Sportivo:.
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Originally posted by AR
                      kilaz,ako dolazis u NS na sajam, ceka te prijatno iznenadjenje. U hali 6 gde su izlozeni oldtimeri parkiran je onaj X1/9 u kom sam se vozio.Inace auto je na prodaju,bordo metalik,stanje 1! E sad deo koji ti se nece svideti,cena 10000e ! Inace pricao sam sa Lemijem(predsednik kluba) i on mi kaze da se njihove cene krecu tu oko 3000e(solidno stanje) i na zalost, ne zna nikoga ko prodaje.Ostaje ti da pregovaras sa onim likom iz oglasa ili da negde nadjes papire(jako tesko) i dovezes jednog iz Italije!
                      Uh, polako stara sam ja chekalica Btw, moracu da dodjem do Novog Sada (ne sada nego u subotu)!

Originally posted by Nikola
                      killaz >>>ja svaki dan vidjam jednog u Zemunu. I koliko vidim nije u nekom stanju (bar spolja), znaci limarija izgleda dobro, ali nije utegnut onako sav.
                      Cinimi se da se ne vozi.

Hm, sad nesto razmisljam mozda ga i nisam video u Zemunu, ali ako nije u Zemunu, onda je sigurno na Vozdovcu u ulici Vojvode Stepe. A ako je u Zemunu onda je u onoj glavnoj ulici koja ide prema Batajnici i dalje prema NS (stari put).

U svakom slucaju, ili prodji sam kroz ove dve ulice sto sam ti rekao (nalazi se sa desne strane kad ides od Autokomande, ili sa desne strane ako ides od Batajnice ), ili sacekaj ponedeljak, pa cu ti tacno javiti gde je.

Auuu brrrratee, ala si ti prso! A i ja s'tobom chitajuci ovaj post... :lol: :lol:

E reci mi samo koje je boje??? Poshto ovaj lik shto prodaje u zemunu ima crveni, a lucifer je video belog (koji vishe nije kod njega u kraju mozda je u batajnici ili vojvode stepe ili kod galenike )...

Comment

• Nikola
                        CBC Senator XXL
                        • 29.09.2004
                        • 975
                        • Indjija/Vojvodina

E crveni je ovaj sto sam ja video, gde god da je
                        .:Cuore Sportivo:.
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

Originally posted by Nikola
                          Cinimi se da se ne vozi.

U svakom slucaju, ili prodji sam kroz ove dve ulice sto sam ti rekao (nalazi se sa desne strane kad ides od Autokomande, ili sa desne strane ako ides od Batajnice :lol: ), ili sacekaj ponedeljak, pa cu ti tacno javiti gde je.

Nadam se da sam bio od pomoci.
                          Killaz taj u zemunu ti je kod MOC-a tamo na uglu Nade Dimic i Cara Dushana i jeste taj fiat(crveni,ali je sada beo od prashine :lol: ) , tamo de pocinje nizbrdica
                          i ne da nije u nekom stanju nego je katastrofa u poslednjih god. dana se nije makao to je mnogo loshe
                          secam se isao sam u josh u shkolu kad su ga tamo doterali, danas sam ga video iz busa pa sam se setio :lol:
                          pozdrav
                          p.s. mozda se vidimo kad budete prolazili kroz Bataju!!!!!!!!!
                          a ovog u vojvode stepe nisam video iako svaki dan tuda idem

Comment

e da!!!!
                            nemoj zmija da vas ujede da idete "kroz" Bataju, danas je pijachni dan(mislim subota-16.) to vam je zhiva ludnica, puno kola traktora sa prasichima :lol: ,kamiona sa drvima, obavezno izbije tuca, po 2-3 saobracajke :lol:
                            ozbiljan sam!
                            bolje vam je zaobidjite Bataju NS autoputem, nemojte ici kroz nju-Ako idete iz NS-onda idete autoputem imate prvo iskljucenje kod Banovaca pored aerodroma, posle imate posle jos 1 nadvoznjak, on je nebitan i na sledecem imate iskljucenje za zemun-e to iskljucenje vam je stari batajnicki put, njime samo pravo i u zemunu ste :lol:
                            srecan put!!!!

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Originally posted by ~Vojvoda
                              Killaz taj u zemunu ti je kod MOC-a tamo na uglu Nade Dimic i Cara Dushana i jeste taj fiat(crveni,ali je sada beo od prashine :lol: ) , tamo de pocinje nizbrdica
                              i ne da nije u nekom stanju nego je katastrofa u poslednjih god. dana se nije makao to je mnogo loshe...
                              :!: Hvala Vojvoda (brada ti se pozlatila ) ! Mozhe da se desi da je to BAS stanje (i cena) kakvu trazhim (jer osim rada na mashini razmishljao sam i o intervenciji na eksterijeru)!

Pozdrav!

Comment

Working...
                              X