Fiat X1/9
Collapse
X
-
Bedak!
Kontaktirao sam lika za ovog crvenog kod MOC-a i to je isti onaj iz oglasa (4000 eur). Mislim da mi je loshe...
-
-
Jesi probao da spustis cenu?
Posto tako dugo stoji tu cisto sumnjam da mu neko osim tebe nudi bilo sta.
Tako da treba biti samo strpljiv i pustiti da vreme radi za tebe...
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
-
Pa mislim, ja kad sam kupovao hondu,imao sam 17 god. i to je bio poklon za rodjendan od starog,dao mi on da trazim auto do 7000 dm, i posto sam ja prodao motor za 1000 imao sam 8000 a covjek prodavao hondu crx 87 god. 10000 dm,odem ja sa jednim drugom kao na pregovore ali nema sanse da ga ubijedimo za manje,nista ja reko propalo,i poslije 2-3 dana odem ja sa tatom ponovo kod toga,i pita ga tata koliko on se uvatio 10000 dm ko pijan plota,i izvadi stari iz dzepa gutu a sve po 100 i neka po 200 dm, brojo je pola sata,izbroja on 8 a vidim ja onaj siri oci,rece mu stari evo ti 8 pa da vozimo,poce ovaj te oce te nece i na kraju pristade,
ali slomio sam je isti dan to me Bog kaznio
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Hmmm, dobio sam informaciju "ne proverenu" da se negde na Banovom brdu nalazi beli X, koji se pojavljivao u halooglasima ali nije prodat... Nemam info o ulici gde bih ga mogao trazhiti, ali bitno je da se otvaraju mogucnosti...
Shto se tiche crvenog, ne znam, sumnjam da bi ga lik dao za 2500 (oko 35% jeftinije!
) a kamo li manje, jer chinjenica je da auto dugo stoji...
Inache poshto surfujem po X19 forumima, members club-ovima, itd... Recimo u Americi "X" u solidnom stanju (veoma solidnom) se mozhe naci za 800-2000$ (chitaj kako koga izvaraju), nc nc nc, sve mi neka tuga oko srca...
Comment
-
-
Ponudi mu 3-3.5 pa da vidis,ali obavezno pare mu izvadis pod nos,mislim da bi trebao da pristane osim ako nije neki ludak,ima jedan dolazi u pg na pijacu svake nedelje evo vec godinu dana i prodaje golfa 2 91. god za 3800 eur. pa da je pozlacena previse jeHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ocigledno da liku nisu preko potrebne pare,a sa takvima je najteze! killaz u usa su generalno kola jeftinija u odnosu na Evropu,pogotovo Italijanska.
Comment
-
-
Maki, pa mnogooo je kume, taman da nishta ne moram da ulozhim u automobil (osim odradjivanja motora po boost-ovom receptuOriginally posted by makiPonudi mu 3-3.5 pa da vidis,ali obavezno pare mu izvadis pod nos,mislim da bi trebao da pristane osim ako nije neki ludak,ima jedan dolazi u pg na pijacu svake nedelje evo vec godinu dana i prodaje golfa 2 91. god za 3800 eur. pa da je pozlacena previse je
i stylinga po mom
) onda bih i dao te pare, a ovako...
Comment
-
-
killaz evo novosti,onaj lik za bordo X1/9 sad trazi 8000e.,a prodaje se i onaj o kom sam ti pricao(ona kameleon boja) za 5000e.!
Comment
-
-
hmmm, novi momenti... Polako, chekam ih negde na 30xx
Josh uvek su to misaone imenice, da je recimo Alfa Spider sa tim cenama, pa da kazhesh sebi i drugima; ok to je koliko-toliko realno... A ovako...
Comment
-
ako to ne uspe ne verujem da ce u skorije vreme smanjiti cenu
Comment