Mislim prvenstveno na stvari tipa, elektronska zaštita od rđanja, magnetići za gorivo, filteri za napon iz alternatora, aditivi za ulja i slično. Znam da se elektronska zaštita protiv rđe koristi na brodovima, znam lika koji radi u Viktor Lenac brodogradilištu u rijeci, ing brodske elektronike, koji mi je pričao da brodovi to imaju jer se produžava vek trajanja korita. Magnetići koji smanjuju potrošnju i td, se koriste u veeelikom obliku za naftovode. Veliki filterski kondenzatori su uslov da pojačalo ili osetljivija elektronika radi kako treba, pa zašto ih nema u autu za filtreciju napona za ECU? MoS2 masti i aditiv za ulje se koriste u nekim delovima mlaznih motora i u motorima koji rade na veoma niskim temperaturama, Sibir, a zašto ne u našim automobilima? Drugar koji je godinama radio u Sibiru, kaže da se obavezno sipa u motor i da se motori nikad ne gase, samo doliva gorivo.Još vaših ideja?
"Pronalasci" za koje nas ubedjuju da ne rade
Collapse
X
-
Re: "Pronalasci" za koje nas ubedjuju da ne rade
Originally posted by stexMagnetići koji smanjuju potrošnju i td, se koriste u veeelikom obliku za naftovode.
Nije to sve tako jednostavno i niko ti ne garantuje da je ono sto stigne do tebe, bas to. Mislim kao da za 10 evra kupis ulje koje "koriste oni iz formule". Sigurno...ne koriste bas to ulje.
And usput....koja je svrha svega toga?
A da...i ti magnetici...to se toliko kosi sa razumom (bar mojim). Mislim...jel oni povecavaju korisni stepen dejstva goriva pa tako smanjuju potrosnju ili sta? Ako uzmemo da su senzori dobro odradili posao i napravili valjanu smesu goriva i vazduha, jedini nacin da on smanji potrosnju je da smanji protok goriva a samim tim i snagu.
Mislim, citava ideja u osnovi je napravljena za izvlacenje love....- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
-
-
Proizvodjaci ulja trose milione za razvoj. Postoji vise tipova i moze se izabrati odgovarajuce za skoro svaki tip motora... Ja nikada necu poverovati u pricu da ce neki aditiv moze drasticno da poboljsa podmazivanje, posebno ako kosta 200-300 dinara pri svakoj zameni ulja. Fabrika koja ulaze milione i zaposljava stotine inzenjera ne zna za to? Ma jeste... Ruska vojna tajna moj k....
Koriste se u mlaznim motorima? Pa ja u kolima nemam mlazni motor.
Koristi se u Sibiru na veoma niskim temepraturama? Pa ja zivim u Beogradu gde temperature retko predju -10 a i takve su samo par dana godisnje...
Sto se tice magneta. Ne koriste se sam oza naftu... Koriste se i za vodu za hladjenje u nekim postrojenjima. Ne znam tacno sta rade, ali sam bas zbog tih magnetnih filtera za gorivo pitao ljude koji se razumeju kako se to koristi, i uvek se tecnost propusta izmedju velikih plocastih magneta koji se nalaze na malom medjusobnom rastojanju (ispod jednog milimetra). To nikako ne moze da ima isti efekat kao i tri magneta koja se zakace za crevo za benzin.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
@ Luka.I
Kod nafte u naftovodu dolazi do zgusnjavanja na duzim relacijama, pa ti tzv ''magneti'' sluze za razdvajanje molekula (jednostavno objasnjeno). I ti magneti na dovodu goriva ne sluze za pravljenje smese, vec da razbiju ''slepljene'' molekule goriva i time povecaju efikasnost. Tako bi to trebalo da funkcionise, ali ja ne verujem.
Sto se tice aditiva, to je druga stvar. Siguran sam da postoji gomila aditiva koji su dobri i pozeljni a ne ipak toliko jeftini da ih proizvodjac gura u bas svako ulje koje je nizeg cenovnog ranga (znam transferne cene nekih ulja koja se kod nas uvoze), ali ipak vecina ih je samo lepo upakovana flasica neke tecnosti, dobro izreklamirana.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
ja sve mislio da sluze za vatanje feromagnetichnih nechistoca u nafti..
Nisam znao da nafta reaguje na magnetno polje , sve mislio da je u pitanju filtracija necistoce, da se nebi talozila na dnu cevi na sredini negde ili slicno..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ja pitao ortaka koji je studirao Rudarski fakultet... Eh, sta ih onda uce?!?!
Iskreno, mislio sam da on ume da mi objasni funkcionisanje tih magneta. Iskreno, ja na to ne bih bacao pare nikada. Kao ni na aditive za ulja....Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
ideja sa magnetima RADI. poenta je STVARNO u tecnosti koja grupise molekule u velike grupe, grudve itd...
covek koji je provalio to sa VODOM za pice je po meni jedan od najgenijalnijih na svetu. inace, to nije patentirao, ne zeli da se obogati i slicno, tako da nema osnovu u nicem losem. slusajte pricu:
plasticni bokal, oblepljen jakim stalnim magnetima, mikser (za slag, npr.) i cista prirodna cesmovaca. miksa se dok vam ne dosadi i - dobija se "ziva" voda. voda sa totalno razbijenim grupama H2O molekula. sta je dobitak? takva voda unesena u organizam se "provlaci" kroz sve celije u organizmu bez po muke, za razliku od "mrtve" vode koja ne moze da se nigde iskoristi u organizmu i kao takva ide napolje. posledica? sve lose sto mozete da zamislite.
dobitak koriscenjem "zive" vode? cistiji osvezen i ociscen organizam za vrlo kratko vreme. video sam ljude koji se kunu da su npr. ocistili lice od bubuljica za par nedelja koristeci tu foru. pronalazac ne uzima pare iz principa, ne interesuje ga to.
da ne duzim dalje, puno je primera...
elem, kako to TEORETSKI deluje na gorivo? ISTO poboljsava vezivanje kiseonika za molekule goriva i ISKORISCENJE je mnogo vece. oseti se, stvarno. e, sad.
u ovoj prici fale JAKI magneti i MIKSOVANJE (izlaganje jakom magnetnom polju tecnost jedno duze vreme, duze od delica sekunde) ako su mislili da ce gorivo da "zivne" od par magnetica nakacenih na dovodno crevo, malo mi je to... nedovoljno. vise se izlozi (naizmenicnom) magnetnom polju gorivo u elektricnoj benzinskoj pumpi nego prolazeci kroz stalni magnet (ili par komada, nebitno). cela prica je u osnovi super ali malo je "jeftino" sve to odradjeno, a cena nije bas adekvatna... mozda su mogli da smisle nesto bolje (i skuplje) ali to onda niko ne bi kupovao...
sto rece Peca legenda Dobrohotov, radi, i na jugu 55 se dobije 3 konja. a on, uglavnom nije reklamirao stvari koje su ... sumnjive.
ko ce ga znati? prevara nije. ali da li su to mogli da urade mnogo bolje i efikasnije (skuplje)? mogli su..
Comment
-
-
Originally posted by dekidekislusajte pricu:
plasticni bokal, oblepljen jakim stalnim magnetima, mikser (za slag, npr.) i cista prirodna cesmovaca. miksa se dok vam ne dosadi i - dobija se "ziva" voda. voda sa totalno razbijenim grupama H2O molekula.
Originally posted by dekidekista je dobitak? takva voda unesena u organizam se "provlaci" kroz sve celije u organizmu bez po muke, za razliku od "mrtve" vode koja ne moze da se nigde iskoristi u organizmu i kao takva ide napolje.
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
da brodovi to imaju jer se produžava vek trajanja korita
isto se koristi i za pruge odnosno sine.
zove se katodna zastita i potpuno je objasnjeno kako funckionise.
ali mi koristimo aute koji se voze po suvom a ne brodove.
sta ti mislis da li tu funkcionise ?
ja sam probao, eksperimentisao i imam neko ubedjenje po osnovu vise godina iskustva sa tim.
Veliki filterski kondenzatori su uslov da pojačalo ili osetljivija elektronika radi kako treba, pa zašto ih nema u autu za filtreciju napona za ECU?
i perfektno filtirira napon i tako se radi vec decenijama vrlo uspesno. (vidi se prilkjucenjem osciloskopa da je dobijeni rezultat savrseno jednosmerna struja).
MoS2 masti i aditiv za ulje se koriste u nekim delovima mlaznih motora i u motorima koji rade na veoma niskim temperaturama, Sibir, a zašto ne u našim automobilima?
vec u Jugu se fabricki koristi MoS2 mast. takodje standardno i na skoro svakom autu koji sam u zivotu video, vozio, probao.
takodje i skoro svako motorno ulje ima u svom sastavu MoS2 vec decenije.
ja mislim da se to masovno koristi, a prodaje se takva mast na maltene svakoj benzinskoj pumpi pa ne vidim razlog da se ne upotrebi ako slucajno nije stavljena vec u fabrici. (recimo LIS2 je jedan od komercijalnih modela takve masti-domaca pravi se bar 20tak godina koliko je ja koristim).volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
slusajte pricu:
plasticni bokal, oblepljen jakim stalnim magnetima, mikser (za slag, npr.) i cista prirodna cesmovaca. miksa se dok vam ne dosadi i - dobija se "ziva" voda. voda sa totalno razbijenim grupama H2O molekula. sta je dobitak? takva voda unesena u organizam se "provlaci" kroz sve celije u organizmu bez po muke, za razliku od "mrtve" vode koja ne moze da se nigde iskoristi u organizmu i kao takva ide napolje. posledica? sve lose sto mozete da zamislite.
dobitak koriscenjem "zive" vode? cistiji osvezen i ociscen organizam za vrlo kratko vreme. video sam ljude koji se kunu
ja juce isao tako ulicom i sretnem tri marsovca kako guraju auto.
ljudi se kunu da je to pronalazak novog tajnog pogona koji ce resiti energetsku krizu planete...
eh, u sta sve su ljudi spremni da se kunu.
nego sta kaze nauka, o postojanju H20 molekula koji je "ziv" i postojanju H2O molekula koji "mrtav".
btw, cesmovaca je sve samo ne prirodna i cista voda
ja bih se manuo corava posla, ljudski organizam se vecisnki sastoji gle cuda bas od vode, bas od tih molekula H2O, kako su me ucili.
a mozda je bio pogresan casvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Daj bre brick, sto si takav, ubijach radosti, odma dajes efekat smrdljivih charapa u seksu(nhf, znam da razumes
)
Sto se vode tice, neznam, meni rekli da mi se tikva sastoji od masti prvenstveno(zivih
)
E, dechki, nema ljutis, ni babi nisam verovao a bio sam maaali.. a sad , nema shanseAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Dakle, kakva gomila gluposti...Sorry, ali jbga...
Zasto bi mene uopste interesovalo da koristim tamo neki izum koji radi na naftovodima ili velikim brodovima? Cuo neki pronicljivi preduzimac da se sistemi zastite limarije i filtracije goriva magnetima koriste u brodogradnji i naftovodima, pa malo izvrnuo analogiju, ako se tu koristi MORA da ima i neke koristi od toga i na autima...jes' malo sutra. Tu se uvek koristi postavljanje osnovne pretpostavke naglavacke, odnosno "ja tvrdim da je to tako i da to radi, ti ako ne verujes, dokazi da ne radi", sto je nemoguce napraviti, dokazivanje negacije, je li...Kad mi neko NEPOBITNO i naucnom metodom DOKAZE, i to od strane NEZAVISNOG lica (a ne ljudi koji su to i napravili...), da auto zasticen tim cudotvornim sistemom ne rdja ili da se bilo kakvo merljivo poboljsanje potrosnje ili bilo cega drugog dobija ovim magnetnim filterom, verovacu u to. Zasto bih ja njima verovao na rec ili isao glupom analogijom "ako radi tamo, radice i ovde"? Upravo na to se i racuna, da se ljudi ne pitaju mnogo kako i zasto...Magnetna filtracija u naftovodima - pa meni je logicnije da vise koristi od toga ima kod odvajanja metalnih cestica iz nafte, nakupljenih njenim prolaskom kroz hiljade KM naftovoda, nego nekim alhemijskim cudotvornim dejstvom na molekule goriva...
Ili zasto da koristim filtraciju napona na ECU-u kad ovaj moj sasvim lepo radi i bez dodatnih filtera? Logika mi govori da negde vec postoji nesto slicno vec ugradjeno u auto, mozda sam ja glup pa ne znam...Ili Sibir...pa znas sta, kad kod NAS bude po 60 ispod nule, onda cu i razmisliti o dodatnim MoS aditivima kojih ionako VEC IMA u uljima koja se kod nas koriste, koji su u tim uslovima nuzno zlo jer bez njih apsolutno NE IDE, a sasvim je drugo pitanje da li mozda pored koristi koje imaju (jer ljudi nemaju izbora, ili sipaju to ili motor jednostavno ne radi...) imaju i dosta vise stete, ili jednostavno u nasim uslovima nema apsolutno nikakve merljive koristi niti potrebe za time? Mozda i oko ovoga nista ne znam, ali opet mi je malo verovatno da je neko nanovo i OVDE otkrio toplu vodu...
A ovo za H2O...super. Sve sto ces da dobijes namagnetisavanjem vode je poludestilovana voda, odnosno voda nesto manje bljutava od obicne destilovane ali opet ni izdaleka cista kao "prava" destilovana voda - samo ces izdvojiti metale iz nje i to je sve. To za miksovanje vode sa stalnim magnetima me preterano podseca na jedan skec Top Liste Nadrealista o cepanju atoma u NE KrskoNazad u osnovnu skolu
A i taj genije je bas toliko pametan i ima nesto sto je potencijalno lek protiv bolesti starenja itd... ali eto skroman je pa ne zeli slavu i pare...Super neki baja, nek meni kaze tajnu pa da se i ja obogatim. A evo bas pre neki dan nadjoh i "recept" za perpetuum mobile koji radi, i to nasred interneta onako na izvol'te. Hm.
Dakle, dok mi ne DOKAZU da takve stvari rade i ima neke merljive koristi od njih, ja se sigurno necu baviti time da dokazujem da takve stvari NE RADE ono sto oni govore, ili da im verujem na rec.
"If it ain't broke don't try to fix it".
Comment
-
-
Veliki filterski kondenzatori su uslov da pojačalo ili osetljivija elektronika radi kako treba, pa zašto ih nema u autu za filtreciju napona za ECU?
Comment
-
-
Ne prica se o filteru napona za pojacalo nego za ECU. Za razliku od pojacala, ECU-u treba filtracija, da je nema, kad bi odvrnuo to tvoje pojacalo malo jace, iako ono ima lepo ispeglan napon sa akumulatora, ECU je VRLO osetljiv na jake "spajkove" napona te bi najverovatnije crkao.
Comment
-
Comment