Nego kazi ti nama kako te je zadovoljio Mustang GT?
jako me je zadovoljio
auto je sve sto sam ocekivao da bude i jos malo vise od toga, nisam ga mnogo vozio i to sam ga vozio po putu koji nije bas idealno mesto za test muscle car-a ali je skroz dobar...hocu da tvoj provozam ali duze i u drugim uslovima pa da ga potpuno upoznam
Nego kazi ti nama kako te je zadovoljio Mustang GT?
jako me je zadovoljio
auto je sve sto sam ocekivao da bude i jos malo vise od toga, nisam ga mnogo vozio i to sam ga vozio po putu koji nije bas idealno mesto za test muscle car-a ali je skroz dobar...hocu da tvoj provozam ali duze i u drugim uslovima pa da ga potpuno upoznam
70,000 evra i to bez registracije? Za vozilo koje u Americi kosta oko $33,000 (~25,000 evra), s tim sto dileri trenutno nude ogromne popuste na ovakva vozila, a ako si uporan mozes dobiti i po $10,000 popusta na novi model.
I ona snaga mi je bas sumnjiva. Sa 320 hp na 536 hp uz pomoc superchargera?
Ako uhvatim vremena u petak planiram da odem do jednog muzeja u Illinoisu.
Taj muzej od automobila ima
-1929 Ford Model A koji je licno pripadao Al Caponeu
-1932 Studebaker koji je licno pripadao John Dillengeru
-1933 Ford koji je koristen u filmu Bonnie & Clyde
-custom Cadillac iz spota Johnny Casha "One Piece At A Time"
-1960 Cadillac limo koji je licno pripadao Howard Hughes
-deo Porschea u kome je James Dean poginuo
-gomila automobila koji su pripadali Stalinu, Kennedyu, Musoliniju, Hitleru i mnogim drugim svetskim liderima
-1962 Ford u kome je Lee Harvey Oswald transportovan nakon sto je ubio Kennedya
-gomila legendarnih NASCAR automobila ukljucujuci i Pettyov sampionski 1960 Plymouth
-gomila drag racing automobila
-gomila automobila iz filmova kao sto su Batmobile, Cadillac iz Ghostbusters i Delorean iz Back to the future
Comment