Sada sam gledao na TopSpead-u izvestaj o poslednjoj trci(u ovoj godini)...na kojoj je Vesnic izleteo sa staze sa svojom Vectrom pri brzini od 236 km/h !? Ima li neko detaljnije podatke, slike, sta je ostalo od kola?
Poslednja trka u godini...
Collapse
X
-
Znam ja
Be there, done that
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Sad cemo poterati admina da preduzme nesto u vezi toga
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
U Banja Luci je bilo uzbudljivo.Bilo je 30 vozaca iz SCG,SLO i BiH.Iz SCG ucesce su uzeli vozaci iz ST:Vesnic,Asanovic,Kulundzic,Djelmas i Timotic,Atanackovic u hobiju i Terzic u 1400N.Slovenci su bili zastupljeni Deklevom/alfa 156 sp/i Hribar/alfa 156 gr.N/,ostali su bili moji Bosanci.
Na prvom treningu u krugu za zagrijavanje Vesnicu je pukao rukavac zadnjeg tocka,tako da on nije ni vozio trening i startovao je peti.Kulundzic
je imao najbolje vreme,Asanovic,Timotic i Djelmas.Boban je bio najbrzi u svojoj klasi,a Terzic u 1400N.
Vesnic je preko noci popravio vektru i ocekivala se borba izmedju njega i Kulundzica cija je honda radila kako treba.Vec u 2 krugu Vesnic je postigao novi rekord staze,ali to je bilo sve jer je na kraju pravca na tzv.
Banjaluckoj krivini pri pokusaju da obidje Kulundzica malo tockovima ****o na travu i izletio sa staze.Vektra osim limarije,nema drugih ostecenja,ali nije mogao da vozi 2 trku.
Trka zavrsena u poretku Kulundzic,Asanovic,Timotic i Djelmas.Posle trke doslo je do carki izmedju vozaca,tako da trka nije ni vozena.Boban je pobedio u hobiju,a Terzic u 1400N.
posle dugo dugo vremena....
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
gledao sam ja Vectru poslije tog izletanja, djavola samo limarija, prednji lijevi tocak joj je skroz skrsen bio, fakticki nije bio sastavni dio auta, a prica se da nije "zakacio" travu, nego da mu je onaj s Hondom podobro "pomogao" da sleti...
Comment
-
-
joj...kako bi onom mutavcu sa 063 polomio noge i ruke niste svesni....grrrrrrrrrrr
pa nista me ne cudi...zamisli sa 236 km/h i kao nista mu ne bude, ma daj...Jel ima neko slicicu?
ako se bude vozila sledece sezone ST klasa ima da uzmem
i gadjam onog mutavca kad bude vozio preko 200...i onda ce biti "pogodio ka kamicak koji je odskocio od vectre koju je pratio i pokusavo da pretekne ali bezuspesno"...
p.s. ako si mislio na Kulundzica?Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
Comment