Sada sam gledao na TopSpead-u izvestaj o poslednjoj trci(u ovoj godini)...na kojoj je Vesnic izleteo sa staze sa svojom Vectrom pri brzini od 236 km/h !? Ima li neko detaljnije podatke, slike, sta je ostalo od kola?
Poslednja trka u godini...
Collapse
X
-
Znam jaBe there, done that
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Sad cemo poterati admina da preduzme nesto u vezi togaSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
U Banja Luci je bilo uzbudljivo.Bilo je 30 vozaca iz SCG,SLO i BiH.Iz SCG ucesce su uzeli vozaci iz ST:Vesnic,Asanovic,Kulundzic,Djelmas i Timotic,Atanackovic u hobiju i Terzic u 1400N.Slovenci su bili zastupljeni Deklevom/alfa 156 sp/i Hribar/alfa 156 gr.N/,ostali su bili moji Bosanci.
Na prvom treningu u krugu za zagrijavanje Vesnicu je pukao rukavac zadnjeg tocka,tako da on nije ni vozio trening i startovao je peti.Kulundzic
je imao najbolje vreme,Asanovic,Timotic i Djelmas.Boban je bio najbrzi u svojoj klasi,a Terzic u 1400N.
Vesnic je preko noci popravio vektru i ocekivala se borba izmedju njega i Kulundzica cija je honda radila kako treba.Vec u 2 krugu Vesnic je postigao novi rekord staze,ali to je bilo sve jer je na kraju pravca na tzv.
Banjaluckoj krivini pri pokusaju da obidje Kulundzica malo tockovima ****o na travu i izletio sa staze.Vektra osim limarije,nema drugih ostecenja,ali nije mogao da vozi 2 trku.
Trka zavrsena u poretku Kulundzic,Asanovic,Timotic i Djelmas.Posle trke doslo je do carki izmedju vozaca,tako da trka nije ni vozena.Boban je pobedio u hobiju,a Terzic u 1400N.
posle dugo dugo vremena....Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
gledao sam ja Vectru poslije tog izletanja, djavola samo limarija, prednji lijevi tocak joj je skroz skrsen bio, fakticki nije bio sastavni dio auta, a prica se da nije "zakacio" travu, nego da mu je onaj s Hondom podobro "pomogao" da sleti...
Comment
-
-
joj...kako bi onom mutavcu sa 063 polomio noge i ruke niste svesni....grrrrrrrrrrr
pa nista me ne cudi...zamisli sa 236 km/h i kao nista mu ne bude, ma daj...Jel ima neko slicicu?
ako se bude vozila sledece sezone ST klasa ima da uzmemi gadjam onog mutavca kad bude vozio preko 200...i onda ce biti "pogodio ka kamicak koji je odskocio od vectre koju je pratio i pokusavo da pretekne ali bezuspesno"...
p.s. ako si mislio na Kulundzica?Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
Comment