Originally posted by PINHEAD
Skyline BG
Collapse
X
-
Originally posted by PINHEADoff: da vam da neko 50k evra....sta biste pre uzeli:
1. R34 GT-R
2. EVO 7, 8, 9
3. IMPREZA WRX, STI
4. M3
pritom naravno pricamo o polovnom skajlajnu i m3. Koliko sam upucen mislim da za 50k moze da se uzme nov EVO ili Impreza.....bar je tako uvek bilo.
Comment
-
-
ko je spominjao hondu?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Nemoj da si takav
CLS jeste takav kakvim ga je Bane opisao - nema klime, nema radia, a nema ni zadnjih sedishta
Pa ipak, kome u CLS-u treba radio pored zvuka motora...
Comment
-
-
...cim se spomene M ljudi pobrljavecsl cls ...ma nije ni bitno svi znaju o cemu se radi !!!
...a muziku ima vec fabricki i to najlepsu na svetu !!!
...automobil bez muzike, klime, bespotrebne elektronike, zadnjih sedista je naprava za uzivanje a ovo sa klimom i ostalim djakonijama je prevozno sredstvo !
Comment
-
-
Da to je auto sa fantastičnim performansama, ali je to auto za Track Day a mi mogućnost za to nemamo (nemamo stazu)... Kada bi video nekoga da se za te pare znoji u tom autu u sred grada za mene bi to bila najveća seljačina na svetu.
Comment
-
-
Ne citiraj post iznad tvog.
EDIT Honda
...pa bice i kod nas uskoro track day !!! a u okruzenju ih vec ima !
...sta da radim ja bi BAS VOLEO da za tebe budem seljacina !
i ovako se znojim u benkici koja ima klimu pa ne bi imao nista protiv da je malo brza ! ...sta cu kad ne volim klimu, bar ne po gradu !
Comment
-
-
Originally posted by 206Mislis CSL?
Upravo tako, mislio sam na Coupe Sport Lightweight.
Brzhi prsti od pameti i odma'
Uglavnom, Mercedes mogu da pomenem samo ovako - greshkom...
Comment
-
-
ma za 50k mozes da biras bre sta ces da vozis. uopste nemora da bude nov. auto 2000-2002 recimo u toj cenovnoj grupi moze da bude samo kao nov i da ide ko loood da kad ga ubacis u prvu i das gas a on ide u nazad.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
2002 druge se u engleskoj prodavao jedan skyline od bednih 1000 ks za nekih 50 000 funti to je mozda oko 75 000 evra a kaze da je u auto ulozeno oko 150 000 funti... tako da skyline nije neki kumst finansijski ako je stock.... jedni problem je volan sa pogresne strane
Comment
-
Comment