Opste tipa radni sat, zamena ulja, sajla za gas, polugenerelana , generalna,zamena plocica....... nekih ozbiljnijih autoservisa ... ne Pera , Laza Zika
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Bio bih vam zahvalan ako neko ima kompletan cenovnik ,uglavnom me zanimaju domaca vozila
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
To se trazi... jos kad biste imali neki radni nalog:")
- Kako to misliš, kočim?
Verano Motors je oko 20 EUR po satu, svaki posao je naravno normiran od strane Peugeota i ne moze se naplatiti preko toga. Zamena ulja je recimo 1h posla za naplatu pa makar trajalo ceo dan
The difference between men and boys is the price of their toys
Ovlasceni servisi su stvarno derikoze. Norma sat 20EUR-a. To kad pogledas i nije skupo... Al kad pogledas kako su im normirani poslovi. Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
Ovlasceni servisi su stvarno derikoze. Norma sat 20EUR-a. To kad pogledas i nije skupo... Al kad pogledas kako su im normirani poslovi. Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
A da su ti rekli da dodjes sutra u 15,30, ti bi onda verovatno bio zadovoljan?
Norma sato su vreme koje fabrika odobrava servisima za popravku.
Nekome je i tih 13 sati malo, a nekome puno.
U svakom slucaju to je neki prosek.
Bas tako, norama sat je neki prosek izmedju intervencije sa max nivoom problema i intervencije bez problema, da li se svecica skine bez frke ili se polomi i tome sl.
U svakom slucaju, ovlasceni servisi su uvek imali najjace cene, sto je i normalno jer oni daju i garanciju na izvrsene radove.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
A da su ti rekli da dodjes sutra u 15,30, ti bi onda verovatno bio zadovoljan?
Norma sati su vreme koje fabrika odobrava servisima za popravku.
Nekome je i tih 13 sati malo, a nekome puno.
U svakom slucaju to je neki prosek.
Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
Može da bidne al ne mora da znači
Generalna kočnica... Po jedan majstor na svaki točak i posao je gotov za 1 sat.
Sad da li je norma 1 sat ili 4 pitanje je sad
Ljudi odoste u off- M-to se trazi samo za AUTOMEHANICARSKE USLUGE
- Kako to misliš, kočim?
Comment