Opste tipa radni sat, zamena ulja, sajla za gas, polugenerelana , generalna,zamena plocica....... nekih ozbiljnijih autoservisa ... ne Pera , Laza Zika
CENE AUTOMEHANICARSKIH USLUGA
Collapse
X
-
CENE AUTOMEHANICARSKIH USLUGA
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim? -
Bio bih vam zahvalan ako neko ima kompletan cenovnik ,uglavnom me zanimaju domaca vozila
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Ajd da pomognem na drugi nacin:
Cen radnog sata je osnova kod nas ovde i za sva vozila je manje vishe ista, dakle SAAB i Volovo nemaj popust chak sto vishe su u gornjem delu skale.
1 radni sat varira od 80-130? .
Racunajuci da su plate 10 x manje kod nas realno je za ocekivati 8-13? za sat i sad Balkanska taxa 100% , dakle 16-26?
Sta su cinjenice , bice interesantno da se vidi
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-zamena seta kvacila na tempri u servisu "marea trade",krajem prosle godine 3000din
-zamena viljuski u istom servisu 600din po komadu,mislim da je redovan servis(ulje,filter)400din..
-zamena sjale kvacila 400din,sajla 600din,pritom su dosli majstori na lice mesta da je promene.Doduse samo par km od njihovog servisa...
servis je specijalizovan za fiat/lancia/ARFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
To se trazi... jos kad biste imali neki radni nalog:")Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ovlasceni servisi su stvarno derikoze. Norma sat 20EUR-a. To kad pogledas i nije skupo... Al kad pogledas kako su im normirani poslovi. Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
Comment
-
-
Comment
-
-
A da su ti rekli da dodjes sutra u 15,30, ti bi onda verovatno bio zadovoljan?Originally posted by djukicOvlasceni servisi su stvarno derikoze. Norma sat 20EUR-a. To kad pogledas i nije skupo... Al kad pogledas kako su im normirani poslovi. Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
Norma sato su vreme koje fabrika odobrava servisima za popravku.
Nekome je i tih 13 sati malo, a nekome puno.
U svakom slucaju to je neki prosek.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Bas tako, norama sat je neki prosek izmedju intervencije sa max nivoom problema i intervencije bez problema, da li se svecica skine bez frke ili se polomi i tome sl.
U svakom slucaju, ovlasceni servisi su uvek imali najjace cene, sto je i normalno jer oni daju i garanciju na izvrsene radove.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by EgonA da su ti rekli da dodjes sutra u 15,30, ti bi onda verovatno bio zadovoljan?Originally posted by djukicOvlasceni servisi su stvarno derikoze. Norma sat 20EUR-a. To kad pogledas i nije skupo... Al kad pogledas kako su im normirani poslovi. Pa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???
Norma sati su vreme koje fabrika odobrava servisima za popravku.
Nekome je i tih 13 sati malo, a nekome puno.
U svakom slucaju to je neki prosek.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Može da bidne al ne mora da značiOriginally posted by djukicPa meni je ispalo da su na Partneru sa havarijom kartera u jednom radnov vremenu potrosili 13sati. Mislim da ova anomalija moze samo u srbiji. Auto sam dovezao oko 9h a podigao oko 15.30. Neverovatno 13 radnih sati je fakturisano???

Generalna kočnica... Po jedan majstor na svaki točak i posao je gotov za 1 sat.
Sad da li je norma 1 sat ili 4 pitanje je sad
Comment
-
-
Ljudi odoste u off- M-to se trazi samo za AUTOMEHANICARSKE USLUGE
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-

Comment