Posto se kod nas vozi dosta automobila sa Cg tablicama,interesuje me da li je i na koji nacin moguce preregistrovati auto na nase BG itd tablice?Cuo sam da je to sada moguce i da dosta ljudi to radi a kao cena je 8 dinara po ccm.Ako je stvarno moguce,kako se radi,kome se obratiti itd?
Prenos sa CG tablica?
Collapse
X
-
Razuman rizik je da auto registruješ na CG i čekaš na njihov odlazak iz zajednice.Pazi samo da obavezno odvezeš auto u CG prilikom carinjenja i registracije jer se u poslednje vreme dešavaju opake prevare u vezi sa tim, odnosno daš lovu i dobiješ table i saobraćajnu ali divča(i ostaneš bez auta ali sa pravom krivičnom prijavom za falsifikat i carinskom prijavom za učinjeni carinski prekršaj) ili što je isto tako verovatno, daš lovu i dokumeta liku i onda čekaš, čekaš....pa posle izvesnog vremena uvidiš da si ostao bez para i dokumenata ali sa autom u dvorištu i lepom pričom za veče!
Znači samo lična registracija ili preko nekog jako pouzdanog lika uz obavezni transport vozila u CG.Najbolja opcija je da odmah na granici operedeliš vozilo(sa svim dokumentima i odjavom) za carinjenje u CG(naravno tu mora biti neko sa prebivalištem dole) plaćaš osiguranje dobijaš probne table i direktna vožnja na jug.Tu nadješ vezu(platiš) da ti to odmah urade i posle par dana eto tebe sa autom u Srbiji.E sad kako bude svima onima koji su to uradili biće i tebi.Verujem da se Srbija neće odreći žive love koju donosi preregistracija a u odvajanju CG imaju i alibi zašto krše svoju Euro 3 uredbu....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Re: Prenos sa CG tablica?
Originally posted by nikolapanicPosto se kod nas vozi dosta automobila sa Cg tablicama,interesuje me da li je i na koji nacin moguce preregistrovati auto na nase BG itd tablice?
Tako sam bar ja čuo.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Tako nekako ,kad sam ja preregistrovao Citroena XM nije bilo problema,auto je bio kupljen jos u staroj Yugi,i to u Srbiji prva registracija Bg,mislim da i sada moze jedino tako,a da dok sam vozio na PG table 96-99 imao sam par zaustavljanja od majmuna koji su se pravili pametniji i glumili kao i uvek advokate ,poreznike i sudije,sve je to resilo par pleskavica(u koje sam se ispljuvao) i par limenki kole,koje su na njihovu srecu bile zatvorene
Comment
-
-
Znaci 1000% se ne moze preneti sa CG na nase?
Inostranstvo a drzhavna zajednica
Comment
-
Comment