Zamolio bih Gordi-ja da ne postuje vise slike o malom C1......
Pitate se zasto?
Trenutno supruga vozi malog AX-a i razmisljamo na valjanoj zameni njega.Razna su auta u igri....medjutim juce je ugledala ovaj mali i kaze...." Ocu taj..."
Zamolio bih Gordi-ja da ne postuje vise slike o malom C1......
Pitate se zasto?
Trenutno supruga vozi malog AX-a i razmisljamo na valjanoj zameni njega.Razna su auta u igri....medjutim juce je ugledala ovaj mali i kaze...." Ocu taj..."
Pa zna žena šta valja mada nebi pogrešila ni u slučaju Peugeot-a 107 (samo da ga vidi, cuore sportivo nagrabusio si )
p.s. cuore sportivo@ 'ajde okači koju sličicu AX-a ako si u mogućnosti, naravno =]
Nemoj da brigas Gordi i ja sam tu. Pratim sve postove oko francuza , a pogotovo lavica.
Inace garazista kod kojeg uvek kupujem i servisiram auto ima 206 RC na prodaju, a ovi belgosi nece da ga kupe jel su takse velike za njega.
Auto je 2004 i ima samo 3350 km. tako reci nov i full opremu sa navigacijom i telefonom.
Ja samo molim boga da me saceka jos neko vreme pa ako bude srece eto ga RC.
Šta reeećiii... sem ono sto sam već rekao, Peugeot 206 RC mi je "overfucked car" i moja velika želja i san da je imam...
... nažalost samo san, java je sasvim drugačija ... obzirom gde živim i kako...teško brale
Auto je 2004 i ima samo 3350 km. tako reci nov i full opremu sa navigacijom i telefonom. Ja samo molim boga da me saceka jos neko vreme pa ako bude srece eto ga RC.
Vecernji.hr je vodeći hrvatski news portal. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba.
Htio zapaliti automobil
Klaudio Maričić jučer je polio benzinom svoj "peugeot 307" u servisu Autopar na Remetinečkoj cesti te prijetio da će ga zapaliti. Nakon toga pozvana je policija koja je spriječila veći incident.
Skupi popravci
Ogorčen čestim kvarovima na svom "peugeotu" na koje je od 2001. godine, kad ga je kupio, potrošio čak 50 tisuća kuna, Maričić je zahtijevao da mu servis za vrijeme popravka osigura zamjenski automobil, što je odbijeno.
- Prije tjedan dana bio sam na servisu, a sad sam opet došao zbog istoga kvara jer ga nisu otklonili. Nakon što su me potpuno ignorirali, odlučio sam to riješiti na ovakav način - rekao je očajni vlasnik kojemu je od uzbuđenja pozlilo te je po njega morala doći Hitna pomoć. Odmah nakon dolaska policije, u Autoparu su mu odobrili zamjenski automobil koji mu prije toga nisu htjeli dati s obrazloženjem da mu ga nemaju na temelju čega odobriti.
Maričić je kupio automobil za 36.000 tadašnjih njemačkih maraka na leasing od pet godina, a prvi kvar dogodio se već nakon tri mjeseca. Tada su mu u servisu rekli da je točio pogrešno gorivo i, unatoč vrijedećem jamstvu, platio je skupi popravak.
Još otplaćuje kredit
Potkraj 2004. godine servis zbog jednog kvara trajao je 5 i pol mjeseci te mu ni tada nisu dali zamjenski auto. Nakon toga htio je čak i vratiti vozilo, pa je Hypo banka "pritisnula" Autopar koji mu je dao zamjenski automobil za vrijeme popravka.
- Mjesečno još uvijek otplaćujem 2600 kuna, imam bebu koja često mora u bolnicu i izluđuje me ova situacija - rekao je Maričić. Josip Jagunić, direktor Autopara, sinoć je rekao da je još pod dojmom teške situacije u kojoj se našao servis i da nije spreman za izjave.
Comment