Lulu rezervara sprovesti u gepek.Nabaviti jos jednu koja ce da glumi pravu i sprovesti je u novi "rezervoar" u kojem se,po zelji,mozete olaksati,sipati nekog mulja,g****a i sl.Cisto da kad povuce moze da se obraduje...
Pre desetak godina i sam sam imao taj problem sa ladom. Prvo sam stavljao alarm (mikroprekidac) na vratanca ali nije pomoglo i onda mi je sinulo ...
Okrenuo sam rezevoar natraske, t.j. da se puni iznutra iz gepeka. Rezevoar se lako skida i neće ti trebati više od pola sata za celu operaciju. Zvuči šašavo, ali meni od toga dana više ni gram benzina nije falio.
Vratanca rezervoara možeš da zavariš posle toga
Kamere su pravo resenje. Znaci snimis komsiju koji ti krade benzin. Lociras komsijin auto, sacekas pogodan trenutak i demoliras ga. Jedino bitno u tom trenutku je da visina stete neprelazi sumu vecu od 10.000 hiljada din. Znaci lomis far, pa sutra far.....
Policija nereaguje ako je manja steta...
P.S. Lom ruke lopova nema efekta posto isti ima socijalno besplatno. Ali lom auta ili otimanje vrednosti .... to boli vise od loma ruke.
ma desavalo se to meni par puta sa yugom, posle prve kradje sam kupio cep sa kljucem, ali on naravno nista ne stiti, posle sam kupovao onaj cepic od 80 din bez kljuca, i primetio sam da kradu samo kad ima malo vise benzina, kako otkriju ne znam, onda sam drzao sto manje benzina i odustali su.
Sve bi bilo drugacije da sam tada znao za Kremansku Kobru !
Lada je jedan od retkih auta kome mozes da osushish rezervoar dotle da ne mozes da je upalis. Zato su se navrzli na Nenada. I sa 99% sigurnosti mozes da tvrdis da ti isti lik(ovi) maznjavaju benzin. Zacudo, mojoj tetki koja vozi Rivu su do pre par meseci ovo redovno radili, i necete verovati, kerovi su postavili zasedu (desavalo se jos nekim vlasnicima Lada u kraju)! Za desetak dana su uhvatili lopova. Neki narkich, kome je ovo bio easy money za dop. Otad joj vishe ne kradu .
Mada, moj favorit je takodje kamerica. Pa prijavis pandurima, pa ako oni neche, - kremanska kobra (ako ti nije komsija, mali su izgledi da ces mu naci auto, i nagrditi ga...)
ma desavalo se to meni par puta sa yugom, posle prve kradje sam kupio cep sa kljucem, ali on naravno nista ne stiti, posle sam kupovao onaj cepic od 80 din bez kljuca, i primetio sam da kradu samo kad ima malo vise benzina, kako otkriju ne znam, onda sam drzao sto manje benzina i odustali su.
Sve bi bilo drugacije da sam tada znao za Kremansku Kobru !
iskusni su to lopovi. klacnu malo automobil i slusaju buckanje, i tako znaju koliko ima.
Comment