E ovako,doslo je vreme da se Corsa menja.Budzet je negde oko 5-5500 evra.Zanima me(nas,posto nisam jedini koji ce voziti)auto koji nece biti skup za odrzavanje,koji me nece ostaviti na putu,ne trosi puno,a ipak moze bar malo da se nagazi.u obzir dolaze benzinci do oko 1,4l i dizeli do 2.Takodje,vazan faktor je da rezervni delovi mogu lako da se nabave i da nisu preskupi.Takdodje,auto mora biti '99 godiste ili mladje i to gradski autic ili max tzv Golf klasa.Kapiram da je tesko naci auto koji ima sve ove osobine,pa me zanima najbolji kompromis navedenih osobina.Svaka pomoc je dobro dosla.
Listajuci oglase dosao sam do neke preliminarne liste-Clio(1.2 16v i nadjoh jedan 1.4 16v koji bi mi lego' ko' budali samar)dizeli su svi od 65ks,sto mi ne odgovara.Dalje,Fiat Punto(1.216v i 1.9JTD),neka Xsara TD(ima jedna u oglasima,ali me nije odusevila),mozda Pezo 306.U obir dolazi i Yaris(ako se nategnemo za kes),ali mi je 1.3 interesantan.
Ajd sad vi lepo iznesite neka vasa razmisljanja...Slobodno predlozite i nesto sto sam mozda preskocio...
Listajuci oglase dosao sam do neke preliminarne liste-Clio(1.2 16v i nadjoh jedan 1.4 16v koji bi mi lego' ko' budali samar)dizeli su svi od 65ks,sto mi ne odgovara.Dalje,Fiat Punto(1.216v i 1.9JTD),neka Xsara TD(ima jedna u oglasima,ali me nije odusevila),mozda Pezo 306.U obir dolazi i Yaris(ako se nategnemo za kes),ali mi je 1.3 interesantan.
Ajd sad vi lepo iznesite neka vasa razmisljanja...Slobodno predlozite i nesto sto sam mozda preskocio...
Comment