Beogradski fantom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

...pa , cenim, ako je bio radjen za diplomski rad da je morao biti odradjen...ali pitanje je samo, KAKO...mozda je i lik okinuo na diplomskom

....ili digao ruke od svega toga i napravio neki manje tehnici zahtevan film...anyway, po ovome shtosam chuo ne bi me hudilo da je roknuo, jer nije uopshte "zaposlio" lika koji ga zna voziti....

...bilo kako bilo, da li ima ko ovaj film, dokuentarac, sta god?

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Treba film izmontirati, a to moze dugo da potraje. Ocigledno da nema para za montazu i post produkciju. Jednog dana ce izaci...nadam se.

U poslednje vreme cest je slucaj kod nas svadja oko autorskih prava, sta ko sme da radi, pa je mozda i to u pitanju... "koji je moj deo"...

Comment

• mb12
        CBC Senator XXL
        • 06.11.2006
        • 640
        • Vrbas
        • Mazda 626 2.0 TD

...ja sam posle onog mog posta prosvrljao malo po netu i naleteo na par mesta gde se pricha o dokumentaru a ne o filmu...znachi ljudi nisu snimali film nego dokumentarac....sve to sto su izvodili po slaviji je bilo za potrebe dokumentarca.....

...takodje, ako se pogleda onaj trailer na kraju ispadne da je to chitav dokumentarac, jer ima i uvod i razradu izakljuchak...svako dodavanje bi bilo razvodnjavanje...mogu oni josh tu ubaciti deset likova da odusevljeno prichaju kako je lik vozio u krug po slaviji i to je to, i sve to sa nekom notom buntovnishtva.....

...ako se pak uzme da je taj dokumentarac radjen za diplomski rad, onda veoma lako moze biti da je bio naveden da bude u kratkoj formi....

..znachi, likovi nisu snimali, film, pa filma nece ni biti...barem od njihove strane, nego samo jedan obichan dokumentarac....

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

A gde mogu da nadjem dokumentarac posto gre postavljeni link - ne radi?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

ima link za youtube samo nadji onaj program za skidanje sa youtuba

Comment

• mb12
              CBC Senator XXL
              • 06.11.2006
              • 640
              • Vrbas
              • Mazda 626 2.0 TD

odesh na sledeci link:

Discover the best keepvid alternative downloaders for your needs. Explore the ultimate solution and five additional options to download and convert MP4 videos effortlessly.

...kada ti se ucita strana, onda u mesto za upisivanje adrese kopiraj ova link:

...odaberi nakon toga da se radi o klipu sa Youtube-a i zatim download.....i da, da napomenem...morash imati neki program koji moze da pusta .flv fajlove..tj najoblji najednostavniji za to ti je FLV Player koji mozes naci na sledecem linku potpuno besplatno:

...i to je to...sada se sam snadji

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

ja koliko sam ukapirao to je trebao da bude celovecernji film sa regularnim glumcima i sve, ali montaza ce definitivno potrajati, moguce je da ce film izaci ko zna kad, pa sejtanov ratnik koji je podjednako sulud projekat je radjen 7 godina dok nije ugledao svetlost dana

Comment

• 230
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2007
                  • 775
                  • Semberija

kako je moćno napravljena ona animirana sekvenca crtana kredom . Jeste li skužili da u jednom kadru na policijskom autu piše "panduri"

Nadam se da će biti dugometražna verzija.
                  155+75=230
                  VIVA LA VITA!!!

Comment

• Kverta
                    CBC Član
                    • 28.12.2007
                    • 35
                    • Beograd

To je dugometrazni, dokumentarno/igrani film, koji ili ceka neku belosvetsku premijeru ili ima cenzuru(bunker) na vratu zbog etickih problema ( kradja automobila, getaway ,..uticaj na omladinu)

I da li je taj "inspektor Fandjo" vozio bas Granadu mk2 /2-door ???

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

ja sam mislio da je taunus
                      navodno u filmu vozi isti auto kao i sto je stvarno vozio...

moguce je da je neka cenzura, ali mislim dokle

Comment

• shadow
                        CBC Senator XXL
                        • 23.09.2005
                        • 555
                        • Beograd

Ne verujem da je cenzura. Mislim, ako je cenzura, bilo je mnogo gorih stvari koje su se prikazivale u domacim bioskopima...sto stranih filmova, sto domacih...
                        My crew is all fired up
                        Y'all better just wise up

Comment

• Kverta
                          CBC Član
                          • 28.12.2007
                          • 35
                          • Beograd

S' obzirom da su pojedinci iz filmske ekipe vrhunski poznavaoci automobilizma i filma (ujedno) ! , mene licno cudi da nisu ispostovali bitne detalje. Narocito kada je film zasnovan na istinitim dogadjajima , a automobili glavna tema !

A pomalo me podseca i na preteranu foru u filmu "Neka Druga Zena" u kome Lj.Samardzic (inspektor) vozi BMW CS , a svi ostali z-101,750 i 1300.

Taunus, naravno ! a njih je itekako bilo, ali brand-new Granada mk2 pa jos i redak 2-door ?!?

Mozda ce zbog toga ici u bunker !

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Policija je stvarno imala BMW CS, srebrni i vozili su ga inspektori.

Film je sigurno i igrani jer je moja firma za glumce nalazila smestaj.

Comment

• Stilo Abarth
                              CBC Veteran
                              • 24.04.2007
                              • 134
                              • NS

Film je dokumentarni sa igranim scenama i interviewima sa svedocima. Gledo malo kod mene u firmi.

Comment

• Kverta
                                CBC Član
                                • 28.12.2007
                                • 35
                                • Beograd

Originally posted by starac vujadin
                                Policija je stvarno imala BMW CS, srebrni i vozili su ga inspektori.
                                Pa sto njime nisu jurili Fantoma? Onda bi to bilo 1:1

A mogli su da se prikljuce i bubnjar sedmorice mladih sa svojim CS, Srdjan Marjanovic sa svojom Carrerom,... i ??? sa Espadom. To bi bas bio pravi CannonBall.
                                + Olja Ivanjicki sa SM -om

Comment

Working...
                                X