Originally posted by mb12
Beogradski fantom
Collapse
X
-
yupiiiii
Mada stvarno MOZE biti problema sa omladinom, koji mogu ali i ne moraju film ozbiljno da shvate. .
Ali mislim da je mnogo gore u filmovima koji u sebi imaju narkotike. Tako da su mnoga deca po uzoru na film probala, nastavila. ..
E sad pametna i dobra deca ce uvek takva biti, a mangupa kretena i ****** uvek i svugde ima
sve u svemu bice sve ok, samo neka puste filim u Bioskope
[i jos se nadam da nece biti nekih pirata! ! !]
Comment
-
-
mozda ovo ohrabri da ce se pojaviti film...
Comment
-
-
Evo ga i kraj maja a filma nema.. ima li neko svezije informacije???
A to kako utice na omladinu, imace manje uticaja od drugih "KRIMOS" filmova sigurno...
PS. Ja sam snimio takav film kad jos nisam ni znao za fantoma
MAZDA KLUB SRBIJA
Comment
-
-
Ko zna na kraju kada ce ovaj film ugledati svetlost dana... Ja sam imao tu ``cast`` da bas budem na snimanju zavrsne scene na slaviji i imao sam ulogu statiste... Mogao sam i da budem i pandur u filmu, ali iz principijalnih razloga nisam prihvatio tu ulogu, pa makar da su mi dali da u filmu vozim i tristaca!Zavrsno snimanje na slaviji je bilo opste ludilo... Bilo je bas dosta nas statista, a bilo je dosta ljudi sa strane koji su se naknadno prikljucili! A pravo da vam kazem i ne cudi me sto jos ne izlazi film, jer sto se tice organizacije i nase korupiranosti to je bruka, jer navodno pare koje sam manje vise ja trebao da dobijem nisam ih uopste ni video a kamoli moje ortakinje koje su bile tu jos od pocetka snimanja filma! Bruka i sramota! Njih su zavrnuli za 50-tak eura... A meni jos duguju 10 eura!
Comment
-
-
"vocko?"
"Molim?"
"Nista... samo da ti cujem glas"....1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment