Beogradski fantom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Re: Beogradski fantom

Da li se zna kada film konacno izlazi?

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti

Film „Beogradski fantom”, čije je snimanje počelo 2006. godine, završen je posle duge postprodukcije i na distributerima je da odluče kada će organizovati premijeru u Srbiji, izjavio je režiser tog ostvarenja Jovan Todorović.
      Kako je Todorović rekao agenciji Beta, mađarska premijera biće početkom februara na tamošnjem nacionalnom festivalu, dok bi bugarska premijera trebalo da usledi u martu.
      Datum srpske premijere je u rukama producenata, izjavio je Todorović i dodao da bi on lično voleo da se to dogodi u februaru ili martu.
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• sn00py
        CBC Senator XXL
        • 15.08.2005
        • 851
        • Belgrado

Ma bitnije je da nas film bude prvo prikazan u Madjarskoj i Bugarskoj nego kod nas posle 2god drvljenja nekih glavesina... Posle sve one euforije i celovecernjeg blejanja na slaviji, vise mi se ni ne gleda film..

BMS team

Comment

• zvrle
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2005
          • 961
          • Beograd, Batajnica
          • Golf 4

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti

Film „Beogradski fantom“ Bogdana Petrovića i Jovana Todorovića premijerno će biti prikazan večeras u Sava centru.
          Zbog velikog interesovanja koje vlada za film „Beogradski fantom“, rasprodate su sve karte za premijeru, ali će se film od 30. marta naći na redovnom bioskopskom repertoaru.
          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• makim
            CBC Član
            • 08.02.2009
            • 52
            • beograd

Pa bilo je dileme gde podgrejati temu i ima li neko jos nesto novo da doda , mozda i ima novih clanova koji se do sad nisu oglasavali po ovom pitanju (gde god nasli zashono oni koji su nasli pisace...). A teme ima i u oglasima ..kolko videsmo...
            Pozdrav

Comment

• MarkoJTD
              CBC Senator
              • 04.05.2008
              • 249
              • Beograd

FIlm nije film vec dokumentarac i ko god oce da ide da odgleda film, i ocekuje da ce videti privatni zivot fantoma, ili uopste razradu lika, i upoznavanje ko je bio Vlada Opel, iliti fantom, neka to ne ocekuje od ovog dokumentarca. samo cu reci da glumac koji je u ulozi fantoma u toku celog filma ne izgovara ni-jednu (!) rech. inace, dokumentarac je sasvim ok, ali nije ispunio moja ocekivanja.

i jedna od ispala je kad snimaju voznju kroz grad u prvim kadrovima, na parkingu pored kog prolazi fantom bleji Punto!

znachi ponavljam - u pitanju je dokumentarac koji je sasvim pristojno uradjen, ali kao igrani film nije zanimljiv, gledalac nije upoznat ni sa jednim likom, nema produbljivanja price, vec cete samo cuti ono sto ste vec znali. Vredi ga odgledati al tek kad dodje na male ekrane.

eto toliko
              - Italian for style

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Iskreno film je u principu samo jedan prosecan,nista spektakularno s'obzirom kako sam ocekivao
                Sto rece Marko JTD glavni lik-fantom ne izgovara ni jednu jedinu rec i to mi je bas onako ljudski zasmetalo. Sve u svemu obicno sranje od filma jedino sto valja jeste onaj taxista ocevidac koji je kralj
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

U bre što ste na kraj srca
                  Meni se film baš dopao, odlično je urađen, svakom bih ga preporučio. Nema tu šta fantom da priča i da se ulazi dublje u njegov lik, onda ne bi bio fantom Njegovo je da ćuti i da vozi
                  Istakao bih i zaslužene zvižduke upućene panduru fanđu

Comment

• MarkoJTD
                    CBC Senator
                    • 04.05.2008
                    • 249
                    • Beograd

zna se sta je film - izmedju ostalog produbljivanje price o likovima o kojima se radi, spider-man, super-man, roki, svi ti filmovi su o fiktivnim idolima amerikanaca, pa opet vidimo onog kako se muva s njegovom ribom i kako progovara u filmu.

ovo je najobichniji dokumentarac, a ok je samo zato sto je ta prica o fantomu stvarno fenomenalna, al ko ga je vec video, ili kome su pricali o njemu, samo ce da vidi to sto je cuo od nekog, a nece saznati apsolutno nista novo.

najgore je kad njegovi ortaci govore da je bio bas drugarchina, i da je bio uvek nasmejan lik. a onaj sto ga je glumio se mrshtio ko da ce da ubije nekog, i jos kad je pricao na tv-u da je usao u psiholoski profil Vlade (?) ne znam kako ga nije sramota.

al eto, to je samo moje misljenje, svako naravno ima pravo da mu se ovaj dokumentarac dopadne ili ne.
                    - Italian for style

Comment

• V-Tec
                      CBC Senator XXL
                      • 30.06.2006
                      • 1615
                      • Beograd
                      • '89 Civic d16a6

Jel se zna ko je zaista bio Beogradski fantom?
                      shuto-expressway.com

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

Pogledaj film pa ćeš videti

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Kazu Vlada Opel.
                          Poceli da me prozivaju fantomom
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• GadGet
                            CBC Senator
                            • 15.08.2007
                            • 206
                            • Nbgd, Vozdovac

Nista reci onda kad ce taj poslednji krug pa da se razilazimo

Comment

• NemaN
                              CBC Senator XXL
                              • 29.11.2004
                              • 1560
                              • munze

Originally posted by Laki GSi
                              Kazu Vlada Opel.
                              Poceli da me prozivaju fantomom
                              tkz vlada kljuc....

kazu kod mene neki stariji mangupi da su tada postojala 3 coveka koja su se bavila sa tim jedan od njih je bio on ...bio je i neki nesa mecka valjda tako nesto...

inace bio je u popravnim domovima od malena itd....

btw

spominje se da nije istinita prica da je bilo pucano na njega ....cuo sam da se pojavljuje u filmu neko pucanje....
                              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• MarkoJTD
                                CBC Senator
                                • 04.05.2008
                                • 249
                                • Beograd

ima pucanje al, totalni je promasaj u pitanju, fandjo je poludeo kad ga je ovaj zeznuo i izasao iz kola i opalio jednom u zadnje staklo, i to su panduri koji su to videli prijavili, tako da je istinito. a onda je neko kad se Vlada slupao razbio to zadnje staklo aparatom za gasenje pozara dok se masa skupljala oko porshea, sto mi nije bilo jasno, sto bi to neko uradio (sem da prikriju rupu netka...al opet mi nije jasno)
                                - Italian for style

Comment

Working...
                                X