Beogradski fantom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nuccio
    CBC Veteran
    • 08.12.2007
    • 152
    • Beograd

Re: Beogradski fantom

Ocekivao sam vise,a i nesto drugacije,ali i ovo je bilo sasvim ok,pa bih slobodno mogao da preporucim da pogledate

Da li je jos neko primetio,ili sam ja ocoraveo,ali cini mi se da sam pred kraj filma,kada panduri izlaze iz belog keca(njih cetvorica) u levom uglu na parkingu video kadeta E(suza),koja se tada nije proizvodila Ista fora kao sa puntom...barem to su mogli da odrade profi...
    0-100 km/h
    I love that sound

Comment

• makim
      CBC Član
      • 08.02.2009
      • 52
      • beograd

U martovskom broju magazina "Turbo" u intervjuu sa Pavlom KOmnenovicem ima o kaskaderskim voznjama belog porsea u "Davitelju..." a i o "left fut brejking" fori koriscenoj u drugom filmu...
      A fantom i nije los malo akcije za razliku od romanticnih boza koje se uglavnom snimaju kod nas, za promenu malo...
      Pozdrav

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

ajde sve i da je srpski film i dokumentarac,ali meni onaj glumac toliko ide na penis ,to je strasno,ne znam zasto,valjda njegova pojava i onaj stav ko da je neki klosar zalizani...ne znam ,mene to nervira,nemam nista protiv coveka,film nisam gledao,nego gledao sam sa tim glumcem par serija i sad ovo....onaj lik iz transportera je po meni najjaci lik za takve stvari,npr ni brajan (walker) iz fast and furious mi nije za to.....

evo ljudi pricaju o fantomu
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Jel' dozvoljeno da se stavi na forum link od filma za skidanje, posto ja te iste posedujem?
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Ne znam da li je dozvoljeno da postavis linkove ovde, ali daj molim te, posalji mi na pp.

I druga stvar, nije mi jasno kako su dozvolili da se pusti ovakav klip sa toliko gramatickih gresaka... haos... ajde u redu je za izgovor reci ali gramatika bi morala da bude bolja.

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875
              • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ne mogu da ti postavim linkove, ali objasnjenje DA. Odes na google, otkucas "zaliv pirata" i tamo se registrujes pa se dalje snadji
              You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• somi_kac
                CBC Senator XXL
                • 03.04.2009
                • 796
                • Kać

Nema na torrentu, ako bas hocete pomoc...
                Ko hoce film, neka me kontaktira na somi_kac@hotmail.com.
                OPEL Astra 1.6i
                OPEL Kadett 1.6
                ŠKODA Favorit

Comment

• mupe
                  CBC Senator XXL
                  • 05.10.2006
                  • 822
                  • bg
                  • Laguna 3 GT 2.0T 205

Pogledao sam film...

Onako, u principu mi se nije svideo. Oni komentari "učesnika" između igranih scena su nekako previše neozbiljni, kao za jeftinu tv emisiju. Sam film ima par bagova, od kojih je definitivno najveći jurcanje preko "tramvajskog mosta" koji 1979. nije bio tramvajski... Scena kada porše udara u autobus je očajno izvedena, a u principu je i vožnja dosta loša. Zanošenje automobila jako loše izvedeno (koliko znam, porše je bio u jako lošem stanju i bukvalno nije ni imao snage za nešto bolje od toga. kupljen je polovan u austriji i prefarban u belo u BG). Nema nikakvog objašnjenja kako je milicija uopšte identifikovala fantoma i ko je tip koji je razbio zadnje staklo i napunio auto prahom za gašenje požara...

Sve u svemu, vidi se da je reditelju ovo prvenac, ali pošto je tema interesantna i ima dobrih starih snimaka iz BG, nije loše pogledati film...

Comment

• somi_kac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2009
                    • 796
                    • Kać

Film je sasvim OK.
                    Ne bih se slozio sa mupeom, oko indentifikacije, jer je lik koji glumi cinkarosa jasno rekao pandurima: "OPEL"... Tako da su ovi skontali.
                    Jedino sta mi smeta u ovom filmu, jeste sto nisu uspeli da sklone "novija" kola od '80. godine sa ulica, pa sam u pozadini skotao Yugo, Kadett, Golf II, Clio...
                    OPEL Astra 1.6i
                    OPEL Kadett 1.6
                    ŠKODA Favorit

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Ako cemo da se hvatamo za kola koliko ja znam "kec" je 1979. imao okrugle farove a vecina pandurskih "keceva" u filmu ima cetvrtaste plus se tacno vidi da preko hladnjaka pize "zastava" sto je mnogo kasnije uradjeno (u to vreme su imali "Z" na njusci - Zastava je jos bila da kazemo ozbiljna firma).
                      Spolehlivé umístění stránek. Měsíční hosting zdarma. Nepřetržitá telefonická podpora. Dexus služby: Webhosting, serverhosting, registrace domén, webdesign.

a ovo je usledilo kasnije :
                      http://en.wikipedia.org/wiki/File:Zasta ... own_vl.jpg

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• somi_kac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2009
                        • 796
                        • Kać

A, dobro, znao sam to, tada je Confort bio aktuelan kao pandurski... Samo nisam hteo da sitnicarim toliko...
                        OPEL Astra 1.6i
                        OPEL Kadett 1.6
                        ŠKODA Favorit

Comment

• ToNcA
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2006
                          • 868
                          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                          • Mazda 6 2.0d

Pazi ipak se radi o filmu koji je snimala grupa entuzijasta a ne o visokobudzetnom profi holivudskom spektaklu. Neko kaze da je scena kada Porsche udara u bus lose uradjena. Ja koliko sam primetio ona nij ni radjena vec je samo napravljen bljesak. ljudi nisu mogli da priuste sebi taj luskuz da slupaju Porsche.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Koncept filma je interesantan (mada je politicka dimenzija u filmu prenaduvana...), ali voznja je ocajno uradjena...a ti je najbitnije u ovakvom filmu. Jedna fina tema je potrosena. Il` ga uradi kako treba, il nemoj da ga radis. Vise vredi 3 sekunde voznje Paje Komnenovica u "Davitelju", nego ovo smaranje sa losim kaskaderom koji u pored polivanih ulica nije znao da atrsktivno zanese auto. Ljudi su im se smejali na snimanju koliko su puta ponavljali te scene.

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Mogli su Kurbaliji da daju da ga provoza, mislim da bi bilo mnogo atraktivnije
                              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Sigurno, ali kriterijum prilikom potraznje vozaca je bio verovatno "ortak od ortaka koji ce to radi za dzabe"...

Comment

Working...
                                X