Beogradski fantom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: Beogradski fantom

Originally posted by somi_kac
    Film je sasvim OK.
    Ne bih se slozio sa mupeom, oko indentifikacije, jer je lik koji glumi cinkarosa jasno rekao pandurima: "OPEL"...
    Ma jeste on rekao, ali nije jasno otkud je on znao o kome se radi. U celom filmu se fantom predstavlja kao totalni osobenjak koji ni s kim ne razgovara. Kako bi onda neki cinkaroš znao tako nešto?

A što se vožnje tiče, koliko sam ja čuo (drugar poznaje montažera i još par ljudi koji su radili film) porše je pravio velike probleme. Radio je na 3 cilindra od 6 mogućih trošio je hektolitre ulja (pa je bilo problema jer je znao ko blesav da zadimi na snimanju) i jednostavno nije imao snage za klizanje... Jbg, trebalo je malo više para uložiti u ovaj film i bio bi bitno bolji.

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Kao i mnostvo nasih filmova u zadnje vreme... Odlicna ideja, realizacija jadna.
      Znam da je Marko Zivic pricao da su Zastave 101 kupili za po 200 Evra po komadu...
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• mirdza
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2005
        • 2437
        • Katowice (PL) / Banja Luka
        • AGP / W126

Upravo pogledao - sve je manje-vise OK, ali zar nisu mogli da posklanjaju savremena auta iz kadrova?
        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• mupe
          CBC Senator XXL
          • 05.10.2006
          • 822
          • bg
          • Laguna 3 GT 2.0T 205

A čuj, ipak je to niskobudžaja film... Ona ideja sa ciradama na automobilima je prilično dobra. Tada su i inače bile popularne... Meni čak to i nije toliko nepodnošljiv propust koliko su veliki neki drugi.

Comment

Working...
          X