Srbijo, najlepsa majko srbijo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

Srbijo, najlepsa majko srbijo...

Proslo vec 3 sata i jos nemogu da verujem.
    Dakle ovako,
    idem bulevarom u levoj traci ka cvetku (40-45kmh skroz kulturno) i kod depoa snimim kretena u puntu iz desne trake 40m ispred mene da lagano krece ka mojoj traci ,al reko vidi me,valjda nije tolko retardiran.kad sam mu prisao na 5m baja ladno daje gas i iz desne trake (bez migavca) pravi polukruzno.ja se zakopam na 10cm od njega al se lik iza zakuca u mene a ovaj sa puntom opusteno zapali.
    I sad cekali kerove (btw sat ipo)...nebitno...kad dolazi pandur
    "Sta je bilo"
    "Kreten me iseko,ja ukocio al ovaj iza nije,zapisali smo tablice..."
    "Koji kreten? Da li ste imali kontakt sa njegovim vozilom?"
    "Pa ne al..."
    "Pa sta onda oces, covek nije ucestvovao u sudaru,nemas ti nista sa njim...sta ce mi njegova registracija..."

AAALO BRE PA SAD NECE NJEGA DA JURE ZATO STO SAM JA UKOCIO, A DA NISAM BIO BI JA KRIV STO NE DRZIM ODSTOJANJE.
    EEEEEEEEEEJ BRE PA J**BO JA MA*ER I DRZAVI I ZOBSu i OVIM SABANIMA STO MI SVAKO DRUGO VECE PRETRESAJU KOLA A KAD TREBA DA URADE UVIDJAJ NEMA IH 2 SATA..
  • Danilo
    CBC Senator XXL
    • 02.10.2004
    • 908
    • Beograd, Dorcol

Nista, sledeci put ga zakuj i to je to...
    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Zato treba voziti Volgu,Starog Moskvica,ili nesto slicno ,pa kad naidje takva ****** ne kocis uopste,u tvom slucaju mislim da ce biti kriv onaj iza tebe,jer ipak nije drzao odstojanje

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Zasto ja nisam bio na tvom mestu?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Pa ti si jos najbolje proshao u celoj prici, posto nisi ti kriv po zakonu ni za sta vec ovaj iza tebe.E stvarno za neverovati da ih ne intresuje uopste taj lik koji je izazvao nesrecu!
          Power of dreams !!!

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Pa ti si jos najbolje proshao u celoj prici, posto nisi ti kriv po zakonu ni za sta vec ovaj iza tebe
            I ne samo zato, njemu (ZX) pukla oba fara, hladnjak, iskrivljeni hauba&krilo,
            tocak kaci o branik...
            Meni iskrivljena tablica.NISTA VISE!!! A ipak nije bio mali udarac, radio mi je izleteo 5 cm iz lezista.
            Pa posle nek kaze neko nesto za fiatovu plastiku

Al nije to poenta, nego zakon po kom mozes da izazivas sudare sve dok tebe ne zakace!?!

Sad nesto razmisljam da sam ga udario:
            polomio bi mu noge + osiguranje bi mi kupilo mareine providne farove =

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

Originally posted by cosworth
              Nista, sledeci put ga zakuj i to je to...
              samo tako!!!!!!

to se i meni desilo samo sto mene nije udario niko ...nego sam se okrenuo u suprotnu traku kad sam zakocio...onda sam ga stigao i pokusao da ga udarim ali sam mu samo polomio migavac jer je zakocio a ja hteo da ga udarim u prednju stranu ....jbg to se zove ono trenutno ludilo
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

I onda covek izadje sa francuskim kljucem i polimi ti ruke

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

onda sam ga stigao i pokusao da ga udarim ali sam mu samo polomio migavac jer je zakocio a ja hteo da ga udarim u prednju stranu
                  Jebote k'o u americkim filmovima! MAD NEMAN!
                  Imao sam i ja slicnu situaciju samo sto sam ja bio taj posljednji pa se zakucao u stojdzu ispred mene, sreca nije bilo neke stete, njemu nista a meni malo plastike...

Comment

• Soichiro
                    CBC Član
                    • 02.04.2006
                    • 13
                    • dole na uglu

Road rage je zakon

Comment

• alt+64
                      CBC Senator XXL
                      • 27.02.2006
                      • 571
                      • bgd

@Uros

Dao si mi ideju, pa sam se malo igrao po PSu i bio prilicno zadovoljan postignutim:

Ovo bar meni ima skroz smisla.

And a million dollar question is:
                      De si radio svoj & kolko te izasao, a ako si sam el bi znao ovako nesto da napravis i ,naravno pod uslovom da imas vremena&volje, kolko bi me kostalo doticno zadovoljstvo?

Comment

• Uros Piperski
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2005
                        • 2978
                        • Beograd

Ne mogu da savijam cevi u tako velikom luku. Ja sam koristio luk manjeg radijusa koji moze da se kupi gotov i zavario ga za cev.
                        Drugo, tesko se nalaze cevi malo debljih zidova, tako da bi bullbar od obicnih cevi bio previse slab.
                        Trece, nemam pojma koliko me je kostalo. Samo materijal, a on nije skup. Sam sam radio.

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

Originally posted by Uros Piperski
                          I onda covek izadje sa francuskim kljucem i polimi ti ruke
                          bilo obrnuto ...samo sto nije on hteo da izadje....i nista nije bilo ...u stvari priznao sam ja sta sam uradio i jbg
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Uros Piperski
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2005
                            • 2978
                            • Beograd

Ma znam, ali sledeci put moze da bude drugacije...

Jedan caletov ortak je imao takvo iskustvo. Isao je ulicom Majke Jevrosime (tacno ispred p. stanice) i covek se mrtav hladan isparkira sa trotoara ispred njega, ovaj je jedva zakocio i svirnuo mu (ali ne divljacki, nego samo malo). Ovaj lik je onda izasao iz kola i poceo da ga psuje ko poslednji primitivac (dok caletovom ortaku sede deca u kolima)... Da skratim pricu, izadje caletov ortak, okrene se da se vrati u kola, klinac kaze "tata pazi", tata se okrene i samo stigne da podigne ruku iznad glave i da primi udarac nekim stanglom koja mu je polomila ruku. Tad su pritrcali policajci i oborili onog lika na zemlju i stavili mu lisice...

Comment

• Hermes
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 1306
                              • https://t.me/pump_upp
                              • bemve

Uvek, ali uvek si kriv kad nekog udaris otpozadi, jer nisi drzao odstojanje, a kad si kriv, osiguranje ti ne placa nista....tako da si dobro prosao ( mada glupo zvuci, znam), osiguranje ce ti platiti popravku ( a zivce nece niko ).....tako ti je po zakonu, a da je pravde bilo bi drugacije, tj. taj punto se ne bi izvuko tako lako za svoju neopreznu voznju
                              https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                              X