Srbijo, najlepsa majko srbijo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

A mene moj sin zove ludim kada kazem da hocu bullbar i na Yugu ...

... mada, ako je neka uteha, ima pandura koji aktivno koriste vijuge.

Proslog leta, vracamo se iz Grcke. Na auto putu Nis-Beograd, neki imbecil u Peugeot 307 mi se zalepio za **** na 2-3 metra, valjda je cuo da tako trosi manje goriva. Pri dozvoljenih 120 km/h, ako samo otpustim gas, ulazi u mene. I ja dodam gas.

Zaustave me murkani, kazu vozli ste 158 km/h. Verovatno, kazem ja, da ste malo sacekali bilo bi i preko 180 km/h. Zbuni se covek, ja mu kazem za onaj Peugeot iza mene, koga je on naravno video kako me obilazi kada su me zaustavili. Otvoreno mu kazem - izmedju moje glave, koju ugrozava ****** iza mene, i propisa, ja UVEK biram moju glavu, i ne samo moju, jer su mi u kolima (Daewoo Nubira) i supruga i sin.

Pandur me pogleda, kaze, vozite dalje, ali pazite, kod Pozarevca je jos jedna patrola.

Ma, ima i njih svakakvih, od te budale na koji je kolega naleteo, do evo ovakvih, koji cak i misle svojom glavom.

Pozdrav,
    DVV
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Prosle godine vozim se kolima po bulevaru(bilo je oko 1h ujutru)srednjom trakom i na semaforu pocinje da se gasi zeleno svetlo,da ne bih prosao na crveno dodam gas i tek sto sam se priblizio semaforu vozac auta iz leve trake koji samo sto nije stao naglo skrece i ubacuje se ispred na samo 5 metara od mene.
      Pri nekih 100km/h koliko sam isao naglo cimam volan i izebegavam ga BUKVALNO za centimetar, prelazim u desnu traku koja je sva izdeformisana i auto pocinje da se zanosi.
      Jedva se izvlacim i zaustavljam se,majmun kada je video sta je uradeo prolazi na crveno i bezi na drugu stranu ali posle nekoliko minuta sam ga sustigao i preprecio mu put.
      Taman sam mu prisao da se objasnim sa njim kad iz njegovih kola izlazi devojka koju znam i pocinje da se izvinjava dok se ovaj majmun zakljucava unutra .
      Ma bila je ista scena kao na pocetku onog domaceg filma "Ni na nebu ni na Zemlji"
      Na kraju sam digao ruke od budale i otisao a imao sam i srece jer sam se po polasku mimoisao sa patrolom koju je neko ocigledno pozvao

Comment

• Karbo
        CBC Senator
        • 16.02.2006
        • 225
        • Sydney - Land of Downunder

Zar kod vas ne vazi pravilo, ako udaris nekog od pozadi automatski si kriv?!!
        Tako je barem ovde?
        I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
        a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
        It will take your breath away!!!
        by David E. Davis

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

I ovde je tako, osim ako ne zveknes nekog bez osiguranja ili bez dozvole.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Vazi, ali ne automatski. Takodje postoji i pravilo oduzimanja prava prvenstva prolaza.

E sad, ajde ti njima objasni da te neko isekao, umesto da si ga pripalio od pozadi...
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

Originally posted by DejanV
              A mene moj sin zove ludim kada kazem da hocu bullbar i na Yugu ...

... mada, ako je neka uteha, ima pandura koji aktivno koriste vijuge.

Proslog leta, vracamo se iz Grcke. Na auto putu Nis-Beograd, neki imbecil u Peugeot 307 mi se zalepio za **** na 2-3 metra, valjda je cuo da tako trosi manje goriva. Pri dozvoljenih 120 km/h, ako samo otpustim gas, ulazi u mene. I ja dodam gas.

Zaustave me murkani, kazu vozli ste 158 km/h. Verovatno, kazem ja, da ste malo sacekali bilo bi i preko 180 km/h. Zbuni se covek, ja mu kazem za onaj Peugeot iza mene, koga je on naravno video kako me obilazi kada su me zaustavili. Otvoreno mu kazem - izmedju moje glave, koju ugrozava ****** iza mene, i propisa, ja UVEK biram moju glavu, i ne samo moju, jer su mi u kolima (Daewoo Nubira) i supruga i sin.

Pandur me pogleda, kaze, vozite dalje, ali pazite, kod Pozarevca je jos jedna patrola.

Ma, ima i njih svakakvih, od te budale na koji je kolega naleteo, do evo ovakvih, koji cak i misle svojom glavom.

Pozdrav,
              DVV

inace ovo je bilo ono klasicno :

priljubi se drugom u **** da njega uhvati radar a mene ne!!!!

to i ja radim samo sto drzim odstojanje
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Moze bez problema da vas obojicu snimi u roku od dve sekunde...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

Originally posted by Uros Piperski
                  Moze bez problema da vas obojicu snimi u roku od dve sekunde...
                  jest off al kako on meni onim laserskim da dokaze da je on snimio mene a ne njega!?

do sad je uspevalo....

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Ako je lepo vreme tako da moze da slika, uslikace vas obojicu zajedno sa brzinama i udaljenostima. Za svakoga po jedna slika
                    Ako je vreme lose ne moze da koristi aparat i obojica mozete da se izvlacite.

Ako je uspevalo imao si srece . Pri jednom vracanju sa skupa u NS-u mene je spasilo samo to sto je ispred mene bio sri98, a ne to sto sam se ja "krio" iza njega =]

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

eee...jbg

nikad je ne krsim nesto puno ali dobro ....cu da pazim

mada marinac ovde moze da napise nesto posto covek radi u firmi koja bazdari radare i rekao mi je da uvek kad me snimi da mu kazem da mi napise da me je snimio u smeru ka njemu jer se valjda ti radari bazdare na snimanje u odlasku....kaze pokazes sudiji kaznu i ponisti se...

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Ja uopste ne znam o cemu pricate sa tim fotografisanjem...Ne sumnjam da i to rade ako kazete, ali ja takav radar nikad ideo nisam, da me uhvati radar i da mi pokaze sliku da me upecao kad me zaustavi...nikad.

Antilaser sve to resava
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

meni pokazao na starom obrenovackom putu ili tako nesto...ogranicenje 80 ja isao 127...3 mala ekrana na jednom slika auta na drugom slika tablice na trecem brzina ...nisam platio nista

Comment

• Vlada_nbgd
                            CBC Senator XXL
                            • 11.09.2005
                            • 1066
                            • Novi Beograd/Topcider
                            • ford focus sport pack

Nazalost slikaju,kada sam ceko kod sudije samnom je cekao i tip koga su sliakli na 192km/h
                            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Policiski laser koji se kod nas koristi ima mogucnost postavljanja fotoaparata,tako da ako te uhvate sa fotografijom nadrljao si,isto vazi i za starije generacije radara sa kamerom.
                              Ipak kod radara postoji ona caka u uputstvu za koriscenje iz sluzbenog lista iz `85 god po kome se radari ciji se rad zasniva na doplerovom efektu koriste za merenje brzine vozila ali u odlasku a to se u praksi skoro i ne desava pa se tu i mozes izvuci.
                              Problem je u tome sto ovo vazi samo za radare sa doplerovim efektom a to su mahom oni rucni dok za recimo Trafipax radar koji se montira na civilni auto ovo ne vazi.
                              Buduci da je radara sve manje jedina opasnost preti od Lidara tj. Lasera a tu detektor slabo pomaze.

@206 jer ti to imas Antilaserov jammer? Daj napisi nesto o tome.

Comment

• HotDog
                                CBC Senator XXL
                                • 06.05.2005
                                • 965
                                • BSG 75 (011)

da se ja vratim malo u temu stoke za volanima, juče jedna stoka matora kamiondžijska navrla da skrene u usku ulicu dok je moja devojka prolazila njom, i ne može da prođe, i priklještio je da ne može u rikverc, ona mu blicala, on ipak navre ko sivonja i oguli joj auto pozadi i malo smrska gepek, ona zove policiju, a on počne da mitinguje, kao, šta ti imaš da zoveš miliciju, ovo ono, ti si idiot, junak počne da se dere na žensko, takve najviše "volim" , da sam ja bio sa njom utabao bih ga u beton, mada sumnjam da bi nešto i smeo da počne, kako sam ćelav i ružan :x

Comment

Working...
                                X