Danas sam planirao da rešim problem sa jako visokim lerom kad je hladan. Dora je rekao da nešto jako nije u redu sa mojim autom ako ima toliko visok ler kad je hladan. Ja mogu da kazem da to i nije baš tako i da je zapravo problem sledeći: auto je nastelovan tako da kad je zagrejan i kad ler na plinu dobar (1000 obrtaja) onda je na benzinu viši za skoro 1000 znači bude blizu 2000. Znači kad auto koji je stajao celu noć (pogotovo sad kad je noću minus) upalim na benzin on digne obrtaje na 2500-2800 i tako dok se ne zagreje par minuta urla. Onda padne na 1800. Da auto nema plin i da nije tako nastelovan da radi na plin kako treba (jer samo na plin vozim, na benzin se samo pali i greje) ler na benzinu ne bi skakao u nebesa kad je hladan. Plin je štelovan u servisu pre pola godine i menjanje su membrane i tad mi je majstor rekao da ne diram nista na isparivaču niti one slavinice na crevima, a ako hoću da štelujem ler da mogu samo neki šaraf na usisu da odvrnem ili zavenem to je valjda za vazduh šaraf... Moj plan je da taj saraf zavenem tako da ler na benzinu kad je hladan bude 1800-2000 i da se lepo lagano spusti u normalu ali onda ce ler plina da bude premali znači neprihvatljivo mali. E sad meni treba neko ko se razume u plin i da mi kaze da li mogu na isparivaču da dignem ler ima neki plastični saraf sa strane, ali ne bih da diram na svoju ruku osim ako ima neko ko sto posto zna pa da mi kaze da li je ovo sto sam rekao izvodljivo. Ako ima neko voljan da pomogne neka se javi ja ću biti voljan da napravim video i postavim ga pa da vidite o cemu se radi tačno.
Stednja goriva
Collapse
X
-
nema tu zavrtanja i odvrtanja, nije to karburator iz 1954. Taj neko koji se "kao" razume u plin ti je lepo napisao da nesto nije u redu. Koja god da je vrsta goriva - ler hladan oko 1100, topao oko 800.
Forum sluzi za razmenu iskustava ali se ne moze bas sve popraviti i nastelovati online, bez da to pipne neko ko zna sta radiKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
SRI, džaba krečiš...
Za imaoca vozila... Jedan auto ima JEDAN motor, nema jedan za benzin a drugi za gas. Jedan auto se podešava samo na plin a na benzin ga je podesila fabrika.
Pajser od majstora zavrće i odvrće šraf za podešavanje leptira koji je fabrika podesila kako treba.
Pajser od plinadžije podešava taj isti šraf za plin i za benzin, za letnje i zimsko, za..
Postupak ide ovako:
1. Odeš kod pametnog i normalnog majstora za benzin pa on to sve ako uspe da lepo vrati u normalno stanje, ne ono za šta ti misliš da je normalno nego stvarno po knjizi.
2. Zatim odeš kod drugog plinadžije jer ovaj očigledno nema pojma ili ga ti tako predstavljaš kroz interpretaciju šta je radio pa on (taj drugi) lepo namesti plin da radi kako treba.
Na isparivaču se nemere podešavati ler, opisano je baš mnogo puta na forumu zašto pa neću da pišem, potraži. Recimo štelovanje lera, podešavanje vakumskog isparivača itd..
Nadalje ako imaš nešto konkretno od pitanja uredu je ali bez ovog postupka 1 i 2 nema šta da pričamo...
Comment
-
-
Originally posted by D1m13je View PostŠta onda ne valja na benzinu ako je ler toliki? Ne kontam šta tu može biti da autu daje signal da ubrizgava toliko benzina?
Onaj pajser iz prethodne poruke, ma ko to bio, je pomoću šrafa otvorio leptir ili kanal za protok vazduha. Više vazduha zahteva i više goriva, auto radi ispravno samo mu je polazna tačka pogrešna.
Comment
-
-
Comment
-
-
Smanjio sam ler na usisu da bi na benzinu manji bio broj obrtaja dok je hladan. Al sam na ovoj slavinici po zvuku odvrnuo malo da bi na plinu ler bio viši. Šta sam time uradio?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ler ne može da se našteluje na isparivaču...
Comment
-
-
Pa sta ja to stelujem tamo onda? Ima neki plastični okrugli saraf sa strane i njega kad okrećem menja se ler. A ima i neki metalni šaraf, njega ne diram.. Snimiću i postaviću snimak da vidiš o čemu pričam, ovako imam osećaj da me ne razume niko o čemu pričam, a ni ja me razumem nikoga..
Comment
-
-
Ja tebe sve razumem ali ti ne razumeš ili nećeš da razumeš ništa od napisanog, kao gluvi telefoni...
Nemaš ni malkic znanja o materiji a izgleda da nema ni majstora u okolini, velik problem..
Comment
-
Comment