Stednja goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

E da ga hebes ako u tem Somboru nema krsten mehanicar koji moze da dovede taj auto u red Ja bi pre rekao da je do vlasnika koji bi hteo da mu auto radi kako treba ali samo na plin. Mislim da je to potpuno pogresno i nebi da se ponavljam ali to je i Dora rekao, dotetaj ti to u red da radi na benzinu kako treba pa onda steluj plin

Comment

• D1m13je
      CBC Član
      • 15.03.2019
      • 66
      • Sombor
      • Suzuki Swift 1.3 GTI

Ajd evo pročitaj šta piše ovde, pa reci da nemam ni malkice znanja i dodaj da sam lud. Lepo si napisao da ler stelujem tako, i sad kažeš da ler ne mogu da stelujem na isparivaču.. I koga ja sad da slušam? Ok, ja nemam znanja. Ali ti imaš kontradiktorne izjave...

Comment

• D1m13je
        CBC Član
        • 15.03.2019
        • 66
        • Sombor
        • Suzuki Swift 1.3 GTI

Sergio, auto pali na benzin na dodir ključa, znači zamenjena je pumpa i još cu sad dizne da odnesem na čišćenje i biće top.
        Auto radi okej, ja sam samo pitao za potrošnju plina i neke nedoumice oko štednje plina tj goriva uopste jer je to tema. Dakle za 800din predjem 100km dinamične vožnje po gradu. Ja sam zadovoljan. Samo sam pitao neke teorijske stvari da mi se objasne oko odnosa obrtaja i potrošnje i odnosa svega toga kada je u pitanju benzin i plin.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Podešavanje plina sam objasnio stvarno bar 100 i više puta. Nemam više volje i živaca da pišem jedno te isto svakom ko neće da potroši malo vremena da pročita neke stvari. Forum ima strahovito dobru pretragu tamo iznad teme gde piše google prilagodjena pretraga, opišeš problem na jedna način pa na drugi i svašt dobiješ. Nije zgoreg da nešto usput naučiš i što ti trenutno ne treba ako već želiš da čačkaš oko auta.

Napisao sam ti odmah ispravan postupak u dve tačke, ti si pametan i to nije put kojim ti želiš da ideš jer ti znaš da to nije pravi put.
          Ti želiš da čuješ ono što smatraš da je tako treba a ja nikad nisam razumeo zašto neko pita kad zna odgovor na pitanje..
          Toliko, ja bih ovde prekinuo da gubim tvoje vreme.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• D1m13je
            CBC Član
            • 15.03.2019
            • 66
            • Sombor
            • Suzuki Swift 1.3 GTI

Ok 100x si objasnio, ali realno šta ja sad da mislim kad mi kažeš uradi ovako i ja tako uradim i ti kažeš ne može tako... Pa jebiga razumeš... Sad sam ga raštelovao u 3 lepe, potrošnja skočila na 15 litara... Ok vuče ko lud to stoji, ali ler je nešto nestabilan plus sad ta potrošnja mi se ni malo ne svidja.. Ma ja sam kriv sto želim da poboljšam nešto što već dobro radi...

Comment

• D1m13je
              CBC Član
              • 15.03.2019
              • 66
              • Sombor
              • Suzuki Swift 1.3 GTI

Izvini, i nemoj da se ljutiš. Ništa loše nisam mislio niti da uvredim ikoga ovde. Aj srecna nova godina i sve najbolje!

Comment

• D1m13je
                CBC Član
                • 15.03.2019
                • 66
                • Sombor
                • Suzuki Swift 1.3 GTI

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

A da ti lepo zakazes kod Dore 1 krsteni pregled i stelovanje te gasne instalacije i sve to sredis? Mora se nekad nesto i investirati u auto. Mozda treba i neko cudo da se zameni, a sve to ne moze online da se ustanovi. U startu imas vec 20e evra budzeta jer nisi farbao haubu sa unutrasnje strane, a mozda i vise jer skoro nisi investirao u pranje iznutra - mozda ti iz kabine povlaci prasinu, pa trosi vise goriva?
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• D1m13je
                    CBC Član
                    • 15.03.2019
                    • 66
                    • Sombor
                    • Suzuki Swift 1.3 GTI

Druže kakve veze ima farba na haubi i prašina iznutra sa radom motora? Jebiga ne mogu ga non stop prati i čistiti to se kod mene radi jednom u dve nedelje. A za farbu na haubi ne znam sta da ti kazem osim da ne vidim povezanost farbe i rada motora... A glavna stvar je da je auto radio u fullu na plin dok ga nisam raštelovao po savetima Dore i sad ne mogu da vratim kako je bilo. Znaci auto valja samo je raštelovan..

Comment

• Kosovic
                      CBC Veteran
                      • 14.12.2008
                      • 149
                      • Vrbas

Dimitrije brate, ne kapiraš sprdnju. [emoji2]Nažalost, ne znaš ove ljude lično, pa dolazi do nesporazuma. Ne znam kad sam zadnji put pisao ovde ali me ova tema naterala. Znam da u Somboru nema nekih majstora ali Swift nije poslednja reč tehnike, pa će ti u radiusu 50km neko naštelovati plin / benzin. Ukoliko ne, provozaš se do Dore.

Eto npr ja, srećan sam što se sredinom godine useljavam 50m od Dore, pa ću imati kod koga da štelujem i održavam ovu moju dereglijicu. [emoji2]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Znaci negde u junu proslava useljenja?

Comment

• D1m13je
                          CBC Član
                          • 15.03.2019
                          • 66
                          • Sombor
                          • Suzuki Swift 1.3 GTI

A gde Dora živi? Ma najbolje da očistim dizne i da vidim da li će da radi sve kako treba pa ako bude radilo onda ću i doći do Dore ako me primi

Comment

• Kosovic
                            CBC Veteran
                            • 14.12.2008
                            • 149
                            • Vrbas

Originally posted by sri98 View Post
                            Znaci negde u junu proslava useljenja?
                            Nadam se avgust, dok dođem s broda i namestim stan. Nadam se da rokove neće probiti. [emoji2] Može i kod Dore u dvorištu da pečemo prasence dok štelujemo auto. [emoji2]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Taman ce do tada Dimitrije da procita Dorinu lokaciju, ako se nije preselio u Surdulicu

Comment

• D1m13je
                                CBC Član
                                • 15.03.2019
                                • 66
                                • Sombor
                                • Suzuki Swift 1.3 GTI

Piše Novi Sad, al ko zna da li je to prava lokacija, kao i da li je Dora pravo ime.. Pa nije isključeno da cu posetiti Doru, alu prvo ću očistiti dizne i probati onda da uštelujem.. Imam samo jedno pitanje, onaj ventil /plastični šaraf na isparivaču koji sam pomenuo u videu da sam dirao i da mi menja ler - čemu on zapravo služi i zašto Dora kaže da ja ne mogu da stelujem ler tim šrafom?

Comment

Working...
                                X