Za opisane uslove eksploatacije i vozačku sposobnost gospodje najbolje bi legla nabavka dobrog Punta I a ostalo bi dosta para i za jedan nov skuter pa ko ga dohvati.Jedan prijatelj je npr. kupio za gospodju Fiat Siećento što se pokazalo kao ok nabavka.Moja gospodja konkterno vozi svoju Peglicu već 10-tak godina i ne bi je dala ni po koju cenu iako sam joj svojevremeno našao odličan Fiat Ćinkvećento ali sa 1,2 16V motorom i da ne pominjem sporting opremu, pa žutu boju,al. felne, pa crvene sigurnosne pojaseve itd, itd....Ona ga je samo ovlaš pogledala, konstatovala da je sladak auto a zatim sela u Peglaju i celu stvar više nije pominjala.Ovo je moje iskustvo a to vidi kako ćeš.
Auto za zenu (pomagajte)!
Collapse
X
-
Punto Mk. 1 se pokazao kao vrlo otporan na zensku voznju, fenomenalno je pregledan (za razliku od Punta Mk. II) i vrlo je povoljan za odrzavanje. Ako se odlucite za Punto, preporucujem Punto 75 (1,2l multipoint), sa servo volanom i klimom. Seicento je OK, ali je ipak ultra mali auto - u Puntu moze udobno da se predje i malo veca razdaljina, sa malo vise ljudi.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Originally posted by TETAKiako sam joj svojevremeno našao odličan Fiat Ćinkvećento ali sa 1,2 16V motorom i da ne pominjem sporting opremu, pa žutu boju,al. felne, pa crvene sigurnosne pojaseve itd, itd....(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
kaze moj ortak koji se navozao kola i zeni nakrao (ne pitajte dalje) raznih malih lepih korisnih automobilcica koje je ona upropastila jedan za drugim, na razne nacine. kaze on:
"fakat zene ne znaju da se parkiraju u rikverc. fali im neka vijuga u glavi za to valjda, sta li."
"za zene je jugo. i to polovni. jer, ako i imas para za nov jugo, posle dva dana izgledace na ulici kao da je 10 godina star. bacena para za nov, dakle polovan... a sto jugo? kad ti dodje kuci sa tuznom facom da se ne sekiras previse"
pozdrav.
Comment
-
-
Originally posted by dekidekikaze moj ortak koji se navozao kola i zeni nakrao (ne pitajte dalje) raznih malih lepih korisnih automobilcica koje je ona upropastila jedan za drugim, na razne nacine. kaze on:
"fakat zene ne znaju da se parkiraju u rikverc. fali im neka vijuga u glavi za to valjda, sta li.")
Comment
-
-
verovatno sto 99% zena mesa levo s desnim pa joj odgovara kad joj je naopako.salim se
mali off (moram)
ne, ljudi, zene su chudo. od kas sam odlucio da brojim, treci put mi se desilo da zena ulazi u totalnu guzvu u kruznom toku iz glavne ulice, zdesna naravno ALI IMA ZNAK KRUZNI TOK I ****NI ZNAK STOP! nas trojica iz kruznog toka umalo da je ubijemo (udarili bi je u vrata) a ona stala ide mic po mic i bechi se u stilu "vidi koliko ludaka danas za volanom c, c, c..."
za zene ne postoje:
kruzni tok
znak stop
znak da nemas prednost
one se slepo drze pravila koja postoje kad nijednog znaka nema (pravilo desne strane).
ah, zene..
Comment
-
-
deki, ne preteruj, ima gomile muskaraca koji su jos gori od tih slucajeva koje si naveo.
Ajmo nazad: buldozer, imamo li neki uzi izbor od ovih 10-ak predloga (Fiat, Toyota, Daewoo, Nissan, Reno...), pa da razmatramo.
Jos jedna bitna stvar. Koji se njoj auto od ovih svidja???Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Comment
-
-
dekideki
za zene ne postoje:
kruzni tok
znak stop
znak da nemas prednost
Nadovezivanje na mali off: vozila u kruznom toku, po novom Zakonu, NEMAJU prednost, vec ova koja se ukljucuju u njega
Sorry, bilo je jache od mene
@ 206: reche chovek ranije da je cifra 6 k evrica...
Comment
-
-
Originally posted by 206Nadovezivanje na mali off: vozila u kruznom toku, po novom Zakonu, NEMAJU prednost, vec ova koja se ukljucuju u njegaMedjutim, svi koji su se vozili sa mnom, uvek su me ubedjivali da sam ja tu nesto pogresno razumeo i da svi ostali imaju prvenstvo u odnosu na mene i da ja treba da stojim dok se svi ne izredjaju...
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Iskreno, nisam nigde pročitao da se nešto menjalo u pravilima kružnog toka(saobraćajni znaci na to nedvosmisleno ukazuju) a i logično je samo po sebi da oni unutra imaju prednost kako bi što pre napustili raskrsnicu....Malo off-a ali je korisno!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Pa onda definitivno, prosla gen. Yarisa, sto se mene tice.
A kad je stupio na snagu novi zakon?
Koliko ja znam zakon je josh u "fazi usvajanja" i nije kompletiran. Ovo za kruzhni nisam znao, ali znam da zakon josh nije pravosnazhan. Chuo sam da ce takodje da zabrane upotrebu mob. tel. Za sad josh uvek ne cimaju...
Comment
-
Comment