Pa ako hocete da brzo dospe u bolnicu, moze i Boost da vam frizira nekog Saaba Izvini, ali mislim da sa jakim kolima mlad i neiskusan vozac moze samo da predstavlja opasnost (za sebe i za druge)
E,ovako.posto i ja vozim nekih godinu i po',slobodno mogu da kazem da za njega nikako nije auto sa preko 60ak konja.Razlog je prost.I mene je vukla brzina dok se nisam slupao,a imao sam auto od 45 ks.Znaci,nek se decko ispraksuje na nekom puntu ili slicno,pa nek posle kupi i r32 ili slicno,ali ce imati bar malo iskustva za volanom.Ovako ce biti opasnost i za sebe i za druge.Bez ljutnje,ali koliki god talenat bio,nista ne moze da zameni iskustvo.I bolje nek uci na tudjim greskama nego na svojim.Pamet u glavu,ima vremena da kupi neku masinu!
Ako ti je brat zaista vozio 140 na mestu gde se vozi 40, i gde normalni ljudi obicno voze sezdesetak, to znaci da nije ni za kakav auto i da treba da se vozi prevozom. A kada shvati neke stvari, kupite mu auto, ili jos bolje, pomozite mu da ga zaradi sam!
Potpisujem,za usijane glave nisu nikakva kola a kamoli ona sa 150ks,kad se ohladi moze nesto ali slabasno
Sve je to potpuno individualno, ali potpuno. Nekome mozes da das 500 ks i zadnju vucu, ako je svestan onoga sto ona donosi i ako je svestan svojih granica umece da se sacuva. Mozes nekome i peglicu da das, ako mu fali nesto uglavi moze da je izvrne na krov, nikakav problem.
Ja sam relativno rano dobio 150 ks u svoje ruke i nijedan incident nisam napravio, a nije da sam stedeo auto i malo. Pitanje je samo kako dozivljavas stvari...
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Pa i jeste to iskljucivo do pojedinca, sto kaze Luka, ali mozda je u ovom slucaju bolje uzeti nesto slabije. I kod nekih savesnijih od tvog brata (mozda pogresno zakljucujem, ali iz tvog posta deluje da nije preterano odgovoran) bi se u jacem automobilu javila zelja za brzom i rizicnijom voznjom, makar ponekad, a i to moze biti kobno. Moj glas ide za slabijeg golfa, a ukoliko kasnije i dalje ostane zelja za 1.8t, nije vw-a toliko tesko prodati.
Tesko da neko ovde moze dati sto posto adekvatan savet, jer samo ti znas kako bi brat vozio automobil, ali u svakom slucaju 1.6 uopste nije losa kupovina, pogotovo sto se radi o prvom automobilu.
daj ti njemu da vozi bilo sta, samo mu reci da on placa gorivo, servise i odrzavanje auta pa ces da vidis koliko ce da ga gazi kad bude skontao koliko ga kosta pun gas
Apsolutno si u pravu, ali je mladih i friskih vozaca sa samosvijescu o svom (ne)znanju za nabrojati na prste 2 ruke... Mladost-ludost...
I ja sam bio mlad, i mislio da je Ayrton Senna za mene p..... dim, dok nisam starom na Z101 razbio zmigavac na parkingu, i drugom vozilu takodjer, a on zbog toga izgubio 50% bonusa kos osiguranja... Naravno rijec je o '89 godini... Onda sam skontao da je greska i losa procjena svima moguca, i da treba paziti... I sada malo volim potjerati, ali to nije po naseljima, nego kada se krene na otvorenoj cesti uzbrdo (naravno ako saobracaja nema puno), a i to mi je do 20-30 km/h brze od dozvoljenog... Sustina je da u krivini koju bi normalno vozio 3-om 50 km/h, vozim 2-om 60-70 km/h i to je vec druga prica... Dovoljno za "adrenalisanje", a jos uvijek dovoljno sporo za ne ubiti nekoga...
Ako ti je izbor samo izmedju modela G4, onda 1.4 sa 75 KS... Za normalnu voznju dovoljno, za ku**enje nedovoljno...
I jos jedna metoda ucenja, troskove vozanja i ev. popravaka neka snosi on... To cesto zna pomoci...
EWO ja bratu prodao (chitaj na 24 rate po 80 evr) mog BMW-a 324D E 30 87 god.
Ali chista naftarica ne TD... chitavih 85 ks.
Ljudi.... dok ne nauchi da vozi.... pali bre sa jakim autima...
Ne daj Boze poginuce i ubiti nekog...
Slabiji auto da nauchi da vozi....
snaga auta neigra bas veliku ulogu (igrga naravno)
ali na tvom burazu je da mucne malo glavom , tvoje je da mu napravis sliku , kako se ponasati u saobracaju i takodje sa vozilom, sta se moze desiti ...
nerece koliko ima godina
ali obicno klinci , znas i sam , cim dobiju auto ,pohvale se prijateljima , pa voznja i tako se glupiraju , tesko je njemu sada napraviti sliku u saobracaju ,
za mene je najbolje da on za pocetak dobije krs od auta , pa nek se uci , tako se nece moci hvaliti , i verujem nece ga zelja vuci da se ludese , pa posle godinu dana ako zasluzi dobije bolji autic ,...
na autu sa slabijim motorom se brze i bolje nauci voznja, narocito na otvorenom putu kada vozacko umece postaje vaznije nego sirova snaga.
mnogo je teze obilaziti sleper kada se mora planirati i na vreme pripremiti nego prosto opaliti po gasu.
e sad ovo drugo uz jaci motor je daleko bezbednije ali zahteva i tezu dozu samokontrole a sto se nije bas ocekivati od mladog (po stazu) vozaca zeljnog dokazivanja sto sebi (jos i ok) sto nedozrelom drustvu (a onda se pogube kriterijumi i samo ogranicenje).
drugo, ako je vec izabran Golf- kao mali auto uopste mu nije potrebno 1800 kubika+turbo da bi se efikasno vozio. 75-90KS je sasvim dovoljno za tu kategoriju.
Mozes nekome i peglicu da das, ako mu fali nesto uglavi moze da je izvrne na krov, nikakav problem.
Ja sam relativno rano dobio 150 ks u svoje ruke i nijedan incident nisam napravio, a nije da sam stedeo auto i malo. Pitanje je samo kako dozivljavas stvari...
Apsolutno se slazem, jeste da je lakse zaginuti sa jacim autom, ali ponovo, ako neko bas ne zna granicu, slupace se pa makar i peglicu vozio.. Sto rece drug Latinovic...
Pri kupovini automobila, ako je turbo benzinac jedna od opcija (a da ostale opcije nisu jaci turbo benzinci) tesko je odoleti. Sve zavisi od toga koliko verujes svom burazeru i njegovoj upotrebi mozga - ako bude "cackao mecku" jednako ce da napravi karambol i sa 1,6 16V i sa 1,8T, mislim da tu nema neke razlike u opasnosti po sebe i okolinu. Nije da je 1,6 16V igracka, cak naprotiv. Da je pitanje bilo, "Sta je bolje za pocetnika, Porshe 911 turbo ili Volvo 240 dizel?" odovor bi nekako bio jasniji...
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Ima 19 godina
Ucio je na Golf 4 (verovatno SDI, ona autoskola na Banovom Brdu, crvena cetvorka je upitanju).
Ja bih najvise voleo kad bih imao neki tahograf pa da mu dam moje auto (kasko osiguran) da vozi dan dva pa da onda na tahografu vidim koliko ga je vozio.
Postoje li neki blokatori tipa da ne moze da vozi iznad 3000 obrtaja u minuti. To bi bila jedina siguracija da ne moze da ga cepa. Mislim neko reprogramiranje kompjutera?
Ma znam i ja da je najbolje da uzme neku Corsu 10-tak godina staru dizel, ali je on zapeo za bolji auto, cak ta 4-ka je u njegovoj glavi "kompromis" jel je hteo da mu kupe matori BMW 520 ili 523-icu E39 1996/1997 (cena je otprilike kao za Golf 4 iz 2001), ali mu ni u ludilu ne bih dao da vozi stalno zadnju vucu, imam zadnju vucu i vec sam imao jedan udes na klizavom zbog ne paznje (malo gasa-mnogo muke) a imam ESP u autu.
Kod njega je fazon, svi moji ortaci imaju dobra kola ne mogu ja da vozim krsa. Kapirate onda o cemu se radi (mislim na kola tipa Audi A4, Opel Astra/Vectra, BMW E36 i slicna)
Ja se najvise plasim psiholoskog efekta, znaci ono vozim Golf GTI i ku**im se, a vozim Golf 4 1.6 vozim normalno. Ali se ipak nadam da postoji i ona kombinacija vozim GTI i vozim normalno.
Kazem moj auto dok sam ja u autu vozi sasvim normalno, mislim hoce da da jaci gas na semaforu, ali nista nesto preterano.
Mislim da on u 1.4 ili SDI ne bi ni seo, stojao bi na parkingu i niko ga ne bi vozio.
A da radi on svaki letnji i zimski raspust kao kelner u lokalu naseg prijatelja, tako da zna da ceni novac (od kada ga sam zaradjuje, makar i sezonski), a sad kad krene na studije radice cele godine nesto. Tako da smo za placanje corbe i odrzavanja obezbedjeni.
Comment