...i od toga 5 njemaca
Provaljen zeder ?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I to je izvor kurir.
Znaci dosadno im....sta danas da lupimo....aha...nabroj mi 5 automobila......pisiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
pa Bgd jeste veoma nebezbedan grad, i ukrade se godisnje blizu 3000 komada. kazu i da se vrati oko pola (navodno, mada je ne znam nikoga i nisam cuo da je ikome konkretno ikada vracen ukradeni auto).
poenta je bila kradja tudje imovine, pa makar to bila i Z101.
sve je lako preko tudjih ledja.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Sinoc ukradose hondu civic 1.6 16V, staru 10tak god. crnogorske table... Mom drugu digli pred kucom, u Tosinom Bunaru. Ako neko nesto nacuje molim da mi javi na pp. Nije mi jasno zasto ta kola? Ajde gnojevi i zastave zbog delova, ajde nova kola, dzipovi i ostalo zbog prestiza i cene ali sto civica sa troje vrata, staru i na cg table?!
Comment
-
-
Ajde malo priče iz prve ruke, a vezano za Zeder.
Pre tačno 34 dana su mi ukrali Golfa 4 2001 god. ispred stana u Novom Beogradu. Imao sam Zeder i alarm. Zeder je definitivno bio zaključan! Vozim Golfove već 10 godina i znam da to nosi određen rizik, tako da sam se uvek trudio da imam adekvatnu zaštitu i da tu zaštitu koristim makar izašao da kupim novine. Zeder se obija vrlo brzo, policija kaže za 30, a lopovi za 5 minuta! Da postoji 100% sigurna zaštita napravio bi je VW, i ne bi čekao na tamo nekog Zdravka r. iz Ul. Zage Malivuk da je napravi. Da je Zeder tako dobar kao što reklama i mit o Zederu kažu pa država bi mogla mirne duše da na svako vozilo ugradi po jedan Zeder i ukine sve službe koje traže ukradena vozila, i uštedeli bi debele pare. Otiđite u prodavnicu sefova (skupih sefova) i pitajte prodavca da li postoji sef za koji on garantuje, bez obzirana cenu , da ne može da se obije. Ne postoji. Problem sa Zederom nije u tome što on može da se obije, već u nastupu njihovih prodavaca koji vam nikada neće priznati da Zeder nije 1000000% zaštita za vaš automobil. Moj auto nisu našli,ali postoje neki automobili koji su pronađeni na kojima je bio zaključan i uz malo oštećenja otvoren Zeder. Zeder je postao omasovljen i morao je biti provaljen. Lopovi ne mogu za svaku bravu koja iole valja, a prodata je u 200 komada u Srbiji da razvijaju novi alat. Ono što policija i lopovi savetuju u ovom trenutku je neka manje poznata brava, alrm i skriveni prekidač.
Comment
-
-
Originally posted by TesteraDa je Zeder tako dobar kao što reklama i mit o Zederu kažu pa država bi mogla mirne duše da na svako vozilo ugradi po jedan Zeder i ukine sve službe koje traže ukradena vozila, i uštedeli bi debele pare.
Inace zanima me jesi li osim Zedera imao jos neku zastiu u vidu skrivenih prekidaca i sl.
Comment
-
-
Audi 3 1.8T je auto koji bih stvarno zeleo da vozim i cak sam imao nameru da ga kupim, ali shvatio sam da bi mi to bilo preveliko opterecenje, upravo zbog popularnosti kod lopova.
Zeder je jednog dana morao biti provaljen, to je neminovnost.
Ja imam primer komsije kome je zeder spasao Golfa, doduse bilo je to pre dve godine, a mozda "majstori" nisu bili kvalifikovani bas.
Problem je sto je za vecinu nas kasko osiguranje preveliki izdatak i sto smo u fazonu - bolje da stavim alu felne nego kasko.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by MOSLER...Ortaku je prosle godine 'dignut' auto, i kada je otisao u SUP da prijavi i uz to sa jasnim indicijama i tragovima gde je auto mozda oteran,dobio je savet:"Sacekaj ti pa ako ti se jave, ti plati otkup" Sta da ti kazem kad je auto posle placenog otkupa vracen i jos par meseci bio vozen po zemlji bez ikakvih problema i provera od strane policije iako je jos bio na poternici.Ne bih da ti ubijam volju ali tako je to u zemlji Srbiji :x
Inace zanima me jesi li osim Zedera imao jos neku zastiu u vidu skrivenih prekidaca i sl.
Prijavili moji roditelji kradju auta [ bivseg, ne ovog sada], jer su zaboravili gde su parkirali...Mada, bio je deo Beograda gde su bili prvi put...
Nije ni cudo sto nisu uspeli da pronadju, jer u onoj pocetnoj panici, ne bi sigurno videli ni slona ispred sebe...
Odu do Policije, napravi se onaj ''zapisnik'' u 5 primeraka...
Krenu kuci, malo jos lutaju po tom kraju ''u potrazi'' za autom i pronadju ga... Naravno, stoji tamo gde su ga i parkirali, niko ga nije ni pipnuo...
Sednu, i krenu kuci, misleci da ce Policiji prijaviti telefonom da su ipak pronasli auto...
Ali na prvoj raskrsnici, odmah ih zaustavile dve patrole, sa sve rotacijom, sirenama...
Provere dokumenta, vide da je sve ok, ali ipak pod pratnjom odu opet u Policiju da ''odjave potragu''...
Jos se policajci hvalili kako su brzi...
Ali, zamisli da ih nisu zaustavili, i da su dosli do kuce....
I npr. kasnije ja krenem negde sa kolima, i zaustave me... Dok im objasnim sta i kako, verovatno bih dobio batine samo tako...
Tako da...ima i situacija kada od te raspisane potrage za nekim autom, moze da bude koristi...
Comment
-
Comment