Provaljen zeder ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Originally posted by MOSLER
    i kada je otisao u SUP da prijavi i uz to sa jasnim indicijama i tragovima gde je auto mozda oteran,dobio je savet:"Sacekaj ti pa ako ti se jave, ti plati otkup" Sta da ti kazem kad je auto posle placenog otkupa vracen i jos par meseci bio vozen po zemlji bez ikakvih problema i provera od strane policije iako je jos bio na poternici.Ne bih da ti ubijam volju ali tako je to u zemlji Srbiji :x
    Isto ovo su rekli i mom kucnom prijatelju, covek otisao da prijavi kradju i lik u supu mu kaze zvacete te sigurno za otkup, plati i cuti.
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

meni stvarno nije jasno za koji moj oni primaju platu!?!

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Tema je provaljen zeder, a ne rad i plate policije.

Probajte da zaključite temu: Zeder? Da ili NE, da platite šta ste imali pa fajront

btw, znam da je neiscrpna, svakih 6 meseci uleti neko sa najnovijom vesti...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Williams
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2006
          • 556
          • Beograd- Cerak

A sad jedno teorijsko pitanje: da li je bolje staviti one "zeder" nalepnice po staklima ili ne (ukoliko ga posedujete)?

Sta mislite o nekim alternativama, zedera kao npr http://www.automarket.co.yu/firme/mrezni_pauk/. Ima ga jedan drugar na astri i deluje prilicno robusno onaj klin. A i nije toliko rasprostranjen da su lopovi cesto bili u kontaktu sa njim.

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Pa nalepnica je OK. Mislm onaj koji zna da obije zeder on ce da udje u auto i da ga obije ili ce se obradovati sto nemora da se trudi. Onaj koji nezna da obije zeder on ce produziti bez provere (osim ako neudje u auto da proba ).
            https://t.me/pump_upp

Comment

• weasel
              CBC Veteran
              • 07.06.2005
              • 115
              • Novi Beograd

Zeder mi je nekako prevereniji i cini mi se ( ne znam ) sigurniji mada to je mozda i zbog bolje reklame ko zna..
              A nalepnice stavi sto ne bi

Comment

• Williams
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2006
                • 556
                • Beograd- Cerak

Ne znam meni te nalepnice deluju kao instrukcije za lopova; taj i taj alarm, zeder bla bla... bukvalno da zna koji alat da ponese. Jedino na narkomane i klince moze preventivno da deluje.

Najbolje bi bilo da stavim zeder nalepnice, a ugradim taj drugi sistem.

Comment

• shone190
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2004
                  • 1877
                  • Beograd
                  • Dodge Charger 8.1l

A gde bi mogle da se nadju one Zeder nalepnice?

Comment

• novibeograd29
                    CBC Početnik
                    • 25.08.2008
                    • 4
                    • Novi Beograd

Novi Beograd sve dozna, brze nego OZNA

protiv sam ne atestiranih divljih sistema kao sto su igla koja busi vreteno volana (zeder dodaje jedan prsten na vreteno) i igla nema elektro blokadu paljenja, sto znaci da ujutru kad covek krece na posao, krece sa blokiranim tockovima i lupa automobil, moj komsija je tako razbio automobil zbog sapa sistema.

Drugo igla mul-T-lock je provaljen sistem, na youtube je postavljen video za par sekundi je resavaju.
                    Igla za menjac je igracka, stisnes kvacilo i guras, nju niko ni ne mora provaljivati, kvacilo je provali.

Ni jedan sistem nije savrsen, znaci, uvek je veca sansa ostati bez automobila za one koji nemaju nikakvu zastitu, ta verovatnoca pada sa svakim sistemom zastite. Naravno, treba imati i bezbedonosnu kulturu, ne ostavljati kljuceve nepoznatim licima, ali i ko kupuje automobile od kojih zivi automafija, pa sta ocekuju?

Comment

• Williams
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2006
                      • 556
                      • Beograd- Cerak

Ne razumem kako krece sa blokiranim tockovima? Jel moze malo vise informacija o principu rada, posto nemaju nikakvu prezentaciju. A taj multilock za menjac, mislim da je namenjen prvenstveno automaticima.

Malopre sam dosao od mog majstora, koji je svojevremeno ugradjivao zeder i bio distributer za LK, i upravo mi govori za taj sapa sistem da je najbolji. Njegovom drugaru su ukrali A6 sa zederom, i sad je stavio taj sapa sistem na drugi. Neko kasko osiguranje mu je nudilo odredjeni popust, samo ako instalira sapu.

Tek sam sad u dilemi; zeder, sapa sistrem, mrezni pauk ili nesto trece.

Comment

• novibeograd29
                        CBC Početnik
                        • 25.08.2008
                        • 4
                        • Novi Beograd

sapa, igla

Sapa sistem, igla, itd nemaju elektroblokadu, znaci, sapa ti blokira upravljanje ali ne blokira paljenje motora i voznju, sto znaci mozes krenuti sa blokiranim upravljacem.
                        Sto se tice blokade menjaca stisne se kvacilo i vuce sajlom,, a blokada automatskog menjaca i nije blokada, postoji sajla ispod zastitne gume koja se podigne, preko te sajle mozes komotno koristiti menjac.
                        Sto se tice zastite audija, tj automobila od kojih zivi automafija, mislim da je zeder solidno resenje, iako ono od cega zivi automafija ce uvek biti tesko zastititi. Mislim da je najbolje resenje ipak zeder.

Comment

• novibeograd29
                          CBC Početnik
                          • 25.08.2008
                          • 4
                          • Novi Beograd

ja imam zeder, ali ga cesto ne zakljucam, dodjem ujutru da otkljucam bravu, i ukapiram da nisam ni zakljucao, to je jedan od razloga zbog koga ovu bravu ne preporucujem senilnim osobama.
                          Drugo, ljudi ostavljaju kljuceve svuda, i postoji sansa da se napravi kopija.

Comment

• marek
                            CBC Senator
                            • 16.09.2005
                            • 243
                            • Beograd

Sa zederom imas elektro blokadu tako da iako zaboravis da ga otkljucas ne mozes startovati motor.
                            Npr. ako startujes motor a zaboravis da otkljucas blokadu i krenes eto belaja pretpostavljam da je na to mislio.
                            E sad posto je zeder sistem cesci pretpostavljam da su se lopovi vec obucili mada ne vidim sta im je to toliki problem da se obuce i za tog pauka.
                            Uglavnom treba izbegavati to busenje fabrickih delova auta.
                            Kad bih imao A6 osigurao bih ga na kasko i stavio zeder i neki malo skuplji alarm.

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

Originally posted by marek
                              Npr. ako startujes motor a zaboravis da otkljucas blokadu i krenes eto belaja pretpostavljam da je na to mislio.
                              Sve dok ne otključaš Zeder, ne možeš ni da zaverglaš...
                              ...tako da od kretanja nema ništa...

Comment

• subicd
                                CBC Senator XXL
                                • 20.06.2008
                                • 463
                                • Novi Sad

Re: Novi Beograd sve dozna, brze nego OZNA

Originally posted by novibeograd29
                                protiv sam ne atestiranih divljih sistema kao sto su igla koja busi vreteno volana (zeder dodaje jedan prsten na vreteno) i igla nema elektro blokadu paljenja, sto znaci da ujutru kad covek krece na posao, krece sa blokiranim tockovima i lupa automobil, moj komsija je tako razbio automobil zbog sapa sistema.
                                Druze Zeder busi volan, a ne Igla. Igla ima prsten a ne Zeder.

Sto se tice te blokade, ko je toliko prost da upali auto i naglo krene sa zakljucanim volanom taj i treba da ga slupa i da nema vise auto.
                                Zbog Zedera se gubi garancija na elektroniku, bas zbog te po meni glupe ali obavezne blokade. Ko hoce neka stavi a ko ne neka ne stavi i cao.

Cuo sam da su se lopovi opremili brusilicama, nekim pod uglom, pa zato nestaju auta sa Zederima.

Comment

Working...
                                X