ja se samo pred sudijama ponasam veoma fino i uvek mi daju uslovnu kaznu, trenutno sam na tri razlicite uslovne kazne (doduse sve je bilo oko 35 preko ogranicenja) ali su me svaki put pitali da li mi je prvi prekrsaj i svaki put sam rekao da, inace svaki put sam potpisao...
Mog brata su uhvatili na autoputu kod SR.Mitrovice sa 240 i bilo je samo nemoj toliko da vozis, moze ovca ili neka druga zivotinja da izadje na put i isto tako drugi nemaju osecaj tvoje brzine.
´ajde da ne otvaram novu temu
jel zna neko koliko će mene da rebnu i da li će da mi leti dozvola!
Pisao mi glupi pandur da sam prošao kroz crveno a prilično sam siguran da nisam. I kad sam mu dokazao da sam u pravu lik mi kaže "ma ja sam ovde policajac a ne ti pa da rasvetljuješ saobraćajne prekršaje" i napisa mi prijavu koju ja nisam hteo da potpišem.
Još čekam da mi stigne poziv.
I još nešto mesto prebivališta mi je u beogradu a prijavu mi je pisao u prokuplju! za gde će mi stići poziv?(mislim gde će mi suditi)
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
99.9% ce ti suditi dole u Prokuplju. Pitanje je da li ti je ovo prvi prekrsaj? Ako jeste skoro sigurno neces ostati bez dozvole , pitanje je samo koliko ce da te oderu! Moj prvi prekrsaj je bio crveno svetlo, i dobio sam samo simbolicnu novcanu kaznu (olaksavajuca okolnost je sto nije bilo saobracaja jer je bilo oko 23h), dok je moj prijatelj dobio uslovno 1 god. + 6-7000 din iako je i njemu prvi prekrsaj (bio je dan i prometna ulica).
Znaci dosta zavisi od uslova saobracaja u tom trenutku, da li si ugrozio ostale ucesnike u saobracaju ili nisi. Samo da ne bude neki iskompleksirani sudija , pa da te napichi zato sto si beogrdjanin. Ako si siguran da nisi napravio prekrsaj i imas svedoke, trazi suocavanje sa plavcem pa sta bude.
Puno srece!
Ma da to mi je prva prijava ostalo za prekoračenje brzine sam plaćao na licu mesta ili za 8 dana i jednom za punu liniju sam se lepo dogovorio sa čovekom, kriv sam i on mi uzme 1000 i pusti me za neki drugi prekršaj.
Ali ovo je bilo preko dana, nisam nikog ugrozio jer sam išao baš polako a i svi ostali su stajali i čekali(i pešaci i vozila iz poprečne ulice)
lik mi kaže da si prošao kroz žuto pustio bih te ali bilo je crveno bar 5-10 sec. na to ga ja pitam kako je onda moguće da su i svi ostali stajali jer ako je za mene crveno 5-10sec onda je za njih zeleno bar 3-7sec a zna se da se svuda polazi još na žutom.pokazao sam mu to i na semaforu a on blene kao tele.
Mislim da me je baš zaustavio kad je video bg table, i onda kaže "ma radio sam ja u beogradu znam ja kakvi ste vi gore i kako vozite". šta li mu je to značilo pojma nemam!?
Već par godina živim i radim u prokuplju ali se nisam odjavio iz bg jer imam nameru da se vraćam gore.
Ima več 2-3 meseca još mi ništa ne stiže
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Pa u principu, kao sto je vec receno, sve zavisi od sudije. Ako ne budes 100-ti tog dana, ako im se svidis ti i tvoja prica mozes da se nadas samo novcanoj kazni. U suprotnom ''sky is the limit''!
I da donese resenje o oduzimanju dozvole sigurno ti je nece uzeti odmah, na licu mesta,nego ces ti posle nekog vremena morati sam da odneses da stave zabranu. Mislim da je moj drug odneo tek posle par meseci, kada mu je pandur dosao na kucu.
I da donese resenje o oduzimanju dozvole sigurno ti je nece uzeti odmah, na licu mesta,nego ces ti posle nekog vremena morati sam da odneses da stave zabranu. Mislim da je moj drug odneo tek posle par meseci, kada mu je pandur dosao na kucu.
jezik pregrizo dabogda kakva zabrana.... josh nije nista reseno, tek cu da idem... ovo mi je tek prvi prekrsaj pred sudom tako da ocekujem da mi daju uslov.....
Comment