Da li ode dozvola??????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vladd
    CBC Senator XXL
    • 09.07.2006
    • 581
    • NBG

E sada, ako se pojave policajci, ode dozvola. Mozes da se nadas da su prezauzeti, i da nece doci, ali...

Comment

• vega
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2006
      • 324
      • Beograd

I taaako.... sinoc ja fino poduvam ( ) i ono govan*e izbaci 0.58 promila... Nista nisam potpisivao.
      Pa me sad zanima cemu mogu da se nadam (na koliko dozvola i koliko para)?
      ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• ilkebgd
        CBC Član
        • 29.08.2006
        • 59
        • BG

Vidim da većinomsvi muku mučite sa kaznama za prekoračenje brzine... ja sam samo jednom u životu pre 3 godine platio kaznu na licu mesta- upravo za prekoračenje brzine. to mi je prva i jedina kazna u zivotu za saobraćajne prekršaje. a svakodnevno kršim ogranicenja brzine i nemam radar detektor.

jednostavno nakon sto sam popio tu kaznu opametio sam se. sada uvek imam strpljenja pa prvo vozim u okviru ograničenja i čekam da me neko ko vozi značajno brže pretekne. i onda gas i za njim ali na solidnom odstojanju. a još bolje kad ima i po 2 ili čak 3 vozila koja krše ograničenje ispred mene, tako radim obavezno na auto putu. a hvala bogu ima puno ljudi koji krše ograničenja. i onda pajkani obavezno uhvate prvog ili eventualno drugog u koloni prekršilaca ograničenja, a mene ne... ioli se jednostavno desi da oni ispred mene počnu da usporavaju jer primete pajkane i slično.

e sad ovo je bilo 100% sigurna metoda dok su imali one stare radare koji su mogli da hvataju samo prvo vozilo u koloni. e sad navodno ovi novi laserski pištolji koji preovladjuju (pro laser III) navodno mogu da hvataju ne samo prvo nego i ostala vozila u koloni ali kažem za zadnje tri godine otkad ovako radim mene ipak nisu nikad uhvatili jer jednostavno ipak u 95% slučajeva uhvate prvog a ostali uspore i ništa. a i da me uhvate kao drugog ili treceg u koloni ne bi me mogli uslikati cak i da imaju pistolj sa fotoaparatom...

ne znam jel još neko primenjuje ovakvu tehniku?
        Fiat Punto Mk.2 1.2 8V

Comment

• Hermes
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 1306
          • https://t.me/pump_upp
          • bemve

Originally posted by vega
          I taaako.... sinoc ja fino poduvam ( ) i ono govan*e izbaci 0.58 promila... Nista nisam potpisivao.
          Pa me sad zanima cemu mogu da se nadam (na koliko dozvola i koliko para)?
          5 soma i tri meseca, to je najmanje
          https://t.me/pump_upp

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Al nacekaces se do tada. Drugar je naduvao 1.78 pre 3-4meseca i uzeli su mu je samo na to vece, vratili sutradan i do sad nikakav poziv, nista.

btw. Zar ne vazi jos ona akcija da kad ne priznajes rezultate, vode te da ti vade krv?

btw2. kolko pica mu dodje tih 0.58? Znam da zavisi od tezine i drugih stvari, al cisto okvirno da znam, posto sam se svacega naslusao?

Comment

• vega
              CBC Senator XXL
              • 21.02.2006
              • 324
              • Beograd

Originally posted by alt+64
              Zar ne vazi jos ona akcija da kad ne priznajes rezultate, vode te da ti vade krv?
              Ma vazi to, nudio mi ovaj, ali ko ce da se cima do VMA u 2 nocu?!
              btw2. kolko pica mu dodje tih 0.58? Znam da zavisi od tezine i drugih stvari, al cisto okvirno da znam, posto sam se svacega naslusao?
              To mu dodje nesto malo, tipa 2 piva ili slicno ali zavisi od mnogo stvari pre svega od toga kojom brzinom se alkohol apsorbuje u krv (ako si jeo neposredno ili paralelno sa picem efekat ce biti odlozen i vrlo verovatno tako rasporedjen u vremenu da nikad ne predje crtu 0.5, za razliku od pica na prazan stomak kada se celokupna kolicina vrlo brzo nadje u krvi). Nisam siguran koliko cifra na aparatu zavisi od tezine. KAko ces ti podneti recimo 1 promil alkohola u krvi definitivno zavisi od tezine.
              Ima ona fora "dubokog udaha-izdaha pa tako vise puta" koja me je barem 10-tak puta spasla, sta god da popijem aparat izbaci 0.0. Ali majmun preksinoc nisam video da kolega sprema aparat dok sam ja caskao sa ovim sto me zaustavi, izostala priprema i ebiga... Dobro, nije mnogo preslo valjda me sudija nece rebnuti da zaboli... ovo 5000 je podnosljivo
              ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• NemaN
                CBC Senator XXL
                • 29.11.2004
                • 1560
                • munze

ma sve zavisi ja kad sam dobio dozvolu malo vishe sam se zezao sa picem ...i par puta su me navatali jednom sam na 2l piva naduvao 0.38...uvek mi je bila akcija da kad popijem iskuliram 2h napijem se soka i najedem pa onda tek krenem i do sada je uspevalo 2-3x....i da po meni je vazan obaj zadnji dah koji izbacujes iz pluca kad on tebi kaze ajde ajde josh josh....teko da treba naci neku sredinu i ne duvati jako nego konstantno i taman dovoljno ...ako ne izbaci dunes malo jace i tako.....

bilo je price ovde da treba da se savije jezik jer miris ide preko njega mad asmo isprobali i ne deluje kad popijes preko 1...

sad se ne za*ebavam dok vozim...1-2-3 piva i to je granica....
                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• jovan30
                  CBC Senator
                  • 07.05.2006
                  • 322
                  • Beograd

Zna li neko jedna casa vina koliko je promila u krvi? Ustvari konkretno me interesuje ona mala flasica vina kad narucis vino u lokalu (to mu obicno bude oko 1 casa mozda malo jace).

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Prvo zavisi koliko je jako vino.

Drugo, svaki organizam je razlicit i svako ima razlicitu kolicinu krvi ( 4 do 5 litara), pa se ne moze izvesti tacna racunica jer se radi o procentnom racunu.

Trece, manje promila ce imati mrsaviji ljudi, tj. oni koji imaju vise misica jer se krv nalazi u misicima, a ne u masnom tkivu.

U sustini nema pravila, sve je individualno i moze se samo izracunati neki prosek.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Ji 4Tze
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 806
                      • bg
                      • Honda CR-V 4WD

chashica rakije = chasha vina = flajka piva?

Comment

• borisko
                        CBC Početnik
                        • 24.08.2006
                        • 2

Meni je za 95/60 izrecena kazna od 7000 din + troskovi sudjenja 800din =7800 din.
                        Na sve to dozvola 3 meseca, uslovno na godinu.
                        Prethodni prekrsaj imao sam dve godine pre ovog.
                        Ako nemas prethodnih prekrsaja u skorije vreme, priznaj krivicu i reci da ti je dozvola neophodna, oprosti se od dosta novca ali ces dozvolu verovatno sacuvati.

Comment

• doc
                          CBC Senator
                          • 25.08.2006
                          • 240
                          • BGD/KG

sto se radara tice, pronadjite temu radar i zakon... i ne dajte im da vas vacare kako stignu

znaci, kad vas pozovu, obavezno traziti suocenje sa pandurom i navesti da vam je izmerena dolazna brzina, a ne odlazna,kako pravilnik nalaze...
                          ovo je 100% potvrdjeno, bas juce je drugar bio u sudu.
                          doslovce je rekao sudiji da mu je pandur izmerio dolaznu brzinu, a sudija je u zapisnik uneo: izmerena je dolazna brzina, sto nije u skladu sa pravilnikom.
                          znaci samo im treba pokazati da nisi ovca koja ne zna zakon i prica se odmah menja

poz
                          Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Po sadasnjem zakonu ne mogu da te nateraju da duvas u "balon" niti da te primoravaju da das krv.U slucaju da ne pristanes ni na jedno mogu da ti pisu kaznu zato sto si to odbio. ali kad odes kod sudije on opet nema dokaza da si vozio pijan

Comment

• Miljan
                              CBC Senator XXL
                              • 18.01.2006
                              • 459
                              • Nis

A sta se desava kad uopste ne stanes panduru ?
                              Drugar jos pre godinu i vise nije stao, zato sto je pandur zaustavljao odmah iza raskrsnice, a on bio u levoj traci, posao samo da preparkira auto iz druge ulice.
                              On ga je video valjda u retrovizoru da zapisuje broj, ali taj auto sad ne postoji, tj. odjavljen je, vracene tablice i oteran u selo (i bez motora je), a vodio se na njegovu kevu.

Comment

• Marko001
                                CBC Senator XXL
                                • 09.09.2006
                                • 1070
                                • Belgrade

Zakucaće kevi na vrata murkani

Comment

Working...
                                X