Da li ode dozvola??????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Aha, kapiram. Mozda bi mogao da se raspitas u MUP-u oko toga. Ja sam oko pola godine cekao da mi stigne poziv sudije za prekrsaje, a cini mi se da je relativno brzo doslo na red oduzimanje dozvole.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by vega
      sad me zanima samo da li je i kako moguce ubrzati postupak oduzimanja vozacke jer bih sto pre da odradim to sr**e dok je zima. Ovako dok me oni pozovu moze da se otegne pa da celo prolece ostanem bez dozvole
      Poneses to resenje, uplatnicu i dozvolu, odes u Ljermotovu i : 'bar dan, ja dosao, jel moze ovo da se upise?

Moze

Hvala, dovidjenja.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• zola_
        CBC Senator XXL
        • 24.06.2006
        • 319
        • Novi Beograd

meni je jutros stigao poziv za "pocetak izdrzavanja kazne zatvora od 3 dana" za neku bezveze neplacenu kaznu od pre godinu i po dana(1500din), i pise dole u napomeni da mogu da platim u medjuvremenu, i dobio sam naravno uplatnicu, ali uplatnica nije pravilno popunjena (tako su mi rekli u posti) i ja sad pojma nemam sta da radim, a ne robija mi se

Comment

• vega
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2006
          • 324
          • Beograd

Originally posted by sri98
          Poneses to resenje, uplatnicu i dozvolu, odes u Ljermotovu i ....
          Znaci treba da moze. Ok, tnx
          ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Trebalo bi da moze, probaj, pa javi.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Re: Da li ode dozvola??????

Imam zapisnik o prolazu kroz crveno (tacnije neblagovremenom zaustavljanju, itd.) . Zalepio sam se za bus ispred sebe i semafor nisam ni video. Proslo je nas 4 i svi smo dobili isti text na zapisniku.

E sad me brine :

1. jel sigurno leti dozvola ?
              2. posto je raspon kazne u parama ogroman, od cega zavisi da li ce biti 1800 ili 60 dana zatvora ?

Ne umem da lazem , a i ne pada mi na pamet, posto sam stvarno prosao (mozda i na zuto, al to nisam mogao da vidim).
              U prilogu imate neke papire, pa 'ajde utesite me malo ,

Saobracajac kaze da je napisao blazu varijantu, bez spominjanja pes.prelaza, i jos necega sto nisam ni razumeo. Zapisnik sam potpisao.

Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Ja sam za sličan slučaj u BG (nisam ni video semafor koji je bio tu zbog pešačkog prelaza, nema raskrsnice, medju nekim tranvajskim banderama... i to sam i rekao sudiji u NS koja je to slala za BG) dobio 6 meseci (oduzimanja dozvole, ne zatvora ) na 2 godine uslovno, i neku novčanu nemam pojma koliko.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• JaMaL
                  CBC Senator XXL
                  • 14.04.2007
                  • 448
                  • JaMaL

Vrlo je relativno... tj. zavisi od sudije...

i ja sam prosao na crveno i pozvali su me posle 11 meseci tacno... tamo sam im rekao neverovantu pricu... poveo drugara koji je bio u kolima sa mnom... potvrdio istu neverovatnu pricu... pandur se nije pojavio na suocenju... i to je to... dobio sam posle 2 meseca resenje da zbog toga sto se pandur nije pojavio oslobodjen sam... bla bla...

tako da je to veoma relativno i zavisi od sudije i od prethodnih prekrsaja koje imas ili si imao...

drugar mi je prosao na crveno a pre toga je imao 7 kazni za prekoracenje brzine i niko ga nije ni saslusao... samo je dobio max i oduzimanje dozvole max... i cao...

Comment

• nik2yu
                    CBC Senator
                    • 19.11.2007
                    • 298
                    • belgrade

Re:

Originally posted by shadow
                    Pa dobro...susret je otprilike isao ovako...vozio sam 80+, a dozvoljeno 40...i zaustavlja me pandur...

Ja:"aha...a gde ste vi bili kad ste mi merili brzinu?"
                    P:"ovde"
                    Ja:"a gde sam ja bio?"
                    P:"tamo (pokazuje pravac odakle sam dosao)"
                    Ja:"i ja sam znaci isao ka vama kad ste mi merili brzinu?"
                    P:"Da"
                    Ja:"pa onda ste mi netacno izmerili brzinu"
                    P:"nemojte tako gospodine, brzina vam je izmerena po propisu (za to vreme njegov kolega snima drugog, sedeci u kolima)"
                    Ja:"(vidim da drzi prolaser3) vas uredjaj nije namenjen za snimanje u dolasku, a i zakon ne priznaje rezultate merenja u dolasku"
                    P:"ma pustite vi to sto pishe u kuriru...."
                    jel moze neko malo da pojasni ovo oko merenje brzine u dolasku i odlasku, sta je po zakonu a sta ne i zasto? Hvala
                    Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Izmenjeno je pre oko godinu i po da je validno merenje i u dolasku i odlasku.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• nik2yu
                        CBC Senator
                        • 19.11.2007
                        • 298
                        • belgrade

tnx, ja se ponadao da imam keca u rukavu
                        Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

Working...
                        X